Tisdag

Och vi ær inne i veckan igen. Har suttit och ringt i ca  minuter men inte fått ett enda samtal, och det har inte någon. Så det ær væl något fel på TMG som må fixas.

Idag blir det køren igen, tredje gången før min del. Och jag gillar det så mycket, før først åker jag hem till Linnea och Marcus och håller dom sællskap lite, sen går vi till køren tillsammans. Så jag har några timmar ihop med henne. Førstår verkligen inte varfør
jag inte førsøker træffa henne oftare, før hon ær så himla rolig och underbar på alla sætt och vis.

Igår la jag mig i sængen redan runt nio, tog två avsnitt av One tree hill och sen slocknade jag ganska fort. Letade efter min glass men den hade någon ætit føre mig. Typiskt, blir så trøtt. Jag ær inte snål, så frågar folk så bjuder jag. Men att bara ta sådær, lite tråkigt. jaja, ni andra får också ha en jættebra dag så hørs vi!

Söta


Söndag igen

Sandra om Fredag, började bra:
Haha, det var det dummaste jag hört i hela mitt liv! Har man betalat ska det ju vara klart. Bara ytterligare en anledning till att lura folk på pengar...
Svar:; Ja jag vet, men regler är regler.. Och jag aktiverade kortet sen efter på dagen, och jag har liksom 30 dagar framför mig där. Så dessa två veckorna kostade mig 750 kronor kan man säga.

Igår tog vi det bara lugnt, var lite sliten sen i fredags då vi bara satt hemma och drack öl, men det blev sent och sov lite timmar. Så igår satt alla fyra, (Jag, Manda, Dennis & Daniel) inne hos grabbarna och njöt av varandras umgänge :) Och eftersom Macus har flyttat så stod det en tom säng där inne. Så Dennis sov i sin säng, Manda och Daniel i daniels, och jag i den tomma. Det är så mysigt när vi alla är tillsammans. Och Linnea är just nu i Lund men kommer tillbaka idag. Så vi må städa lite efter helgens festligheter.



Fredag, började bra

Väktarna kliver på bussen, Du har busskort nu va? Frågar Bea, jajamen!
Meeeen, ursäkta men ditt kort är inte aktiverat?
Va!? Jag har ju fyllt på det för 600, och gjorde det den elfte?
Ja, jag kan se det, men du har inte aktiverat det? Så du har åkt gratis nu i lite mer än två veckor.
Va fan!! Man var tydligen tvungen att gå fram och aktivera det i bussen första gången man använder det. Vilken tur att det finns information om det, dadam. 750 kronor i böter, vilket jag absolut inte förtjänade. Sura vaktjäkel..
Och vi planerade lite korv i bröd och pommes till det. Funkar spisen/ugnen? Åh jag blir så trött, då det fick bli pizza. Och nu dricker vi öl, kommer bli tragiskt berusade och somna gott ikväll. Nu ska jag ringa kära mor, sen får vi se vad vart som händer ikväll.
Trevlig fredag allihopa!

100 saker att göra innan jag dör

Eftersom jag inte visste vad mitt liv skulle gå ut på, så började jag skriva en lista att gå efter. Och jag ska skriva 100 saker, och är uppe i 36 typ. Så listan kommer alltså fyllas på hela tiden med årens gång, och den kommer sakta men säkert checkas av. Och kom ihåg, det är min lista och mitt liv! Detta är saker som jag vill göra, och känner att jag vill ha gjort innan jag dör. Så döm inte efter den, utan alla vill uppnå olika saker.
Och listan har också varit en sak som jag har dragit upp på alla möjliga sorters fester, så folk har fått skriva lite vad de själva vill, så däför är den lite galen.
1.Mata ett undernärt barn.
2. Hoppa fallskärm.
3. Dansa med infödningar.
4. Bil-luffa genom Europa.
5. Backpacka i Thailand.
6. Dricka öl i Irland.
7. Besöka Graceland.
8. Föda barn.
9. Klättra på Mount everest.
10. Hoppa byngyjump.
11. Besöka rymden.
12. Vara med i en musikal.
13. Bajsa med öppen dörr i Hudik.
14. Springa 14 varv runt lillfjärden.
15. Bo i ett kllektiv. Check!
16. Hoppa en meter med Zorba.
17. Springa ett maraton.
18. Röka hasch. Check!
19. Se motley crue live.
20. Rida på en elefant.
21. Åka på safari i Kenya
22. Se metallica live.
23. Se Bullet for my valentine live.
24. Festa med Frej Larsson
25. Åka till Ibiza.
26. Äta på Amigo
27. Cykla med trosor.
28. Kyssa Sanin. Check!
29. Volontärarbete.
30. Klappa en krokodil.
31. Klappa en delfin
32. Skaffa någon slags utbildning

Nu lever jag efter den och den kommer fyllas på och bockas av! :)

Hej jag har bara snygga vänner

Hemma, ätit, druckit en liter saft, kissat ner mig.. Och listan rullar. Nu blir det ut på en promenad med Sanin, fick till och med tag på honom idag ;)


Lingonveckan.nu

Kænner att jag blivit himla dålig på att uppdatera. Men nu ær jag i det stadiet dær det inte hænder något speciellt alls. Eller jag vet inte om jag skrivit om det, men jag kommer stanna kvar på LTM då jag blev borttagen från TopTemp eftersom det var strørsta grunnen till att jag inte ville vara kvar hær, då det tog 30 jækla kronor varje timme av mig. Så nu kommer jag att få løn en gång i månaden istællet før varannan vecka och jag kommer ha betydligt ner i løn, så det ser jag fram emot just nu :)

Och jag ær himla sugen på att boka en resa till Barca i typ slutet på mars, någon som vet om det ær varmt dær då? Åka ner før o møte Lee, Sohrab och Kim om ni kommer ihåg dom? Som jag bodde med førut och tjatade om dom typ heela tiden ^ haha.  Tur och retur kostar ca 1500 kronor, och då hoppas jag på att få bo hos dom såklart :)

Och jag har ændrat om mina morgonrutiner totalt. Jag stiger upp klockan 8, sminkar mig, borstar mina tænder och sætter på mig klæder. Løper sedan ner till bussen som går halv nio och sparar ca två timmar varje morgon som jag kan sova lite længre. Dessutom så somnade jag vid typ kvart øver tio igår, vilket ær ca ehm, 9.5 timmars sømn. haha, så jag var riktigt utvilad imorse nær jag steg upp och kan ge allt på jobbet ;)

Idag ska jag førsøka hitta någon som vill med mig ut och gå, och Sanin kommer bli mitt førsta spørsmål. Men ibland ær det vældigt svårt att få tag på honom då han svarar nær han sjælv kænner før det, haha. Som det kan bli ibland. Men jag måste verkligen ut och røra mig då jag har ett otroligt chokladsug denna veckan och æter alldeles før mycket :)

Jag älskar att leka i datorn,


.


På återhämtning

Nu kommer äntligen en uppdatering. Jag har legat  feber sen i torsdags, så jag har inte haft någon ork alls till att skriva något. Jag har knarkat Mirandas magiska feberpiller som har fått mig att svettas obeskrivligt mycket. Så jag har typ duschat tre gånger om dagen, inte kunnat ha samma tröja på mig i mer än fya timmar och ått byta mina sägkläder. Men nu är jag bra igen, så imorgon kan jag äntligen gå till jobbet också!
Måste prata med min chef om allt som händer med jobb och så också, han vill ju väldigt gärna ha kvar mig, för som han sa så är en jag en positiv människa som alltid sprider god energi runt om sig. Och jag är så tacksam över att få vara på ett jobb där man blir uppskattad av sina positiva egenskaper.
Igår så gick Miranda och jag till Karl Johan och satte oss på en jättetrevlig pub med en superduktig kvinnlig trubadur. Vi tog en öl, sen gick vi hem igen, Miranda åt fyllekäk och sen drog vi till Rett in ett gäng och drack ytterliagre lite öl. Nu har jag städat lite, men ha fortfarande inte fått in alla mina kläder, som ligger överallt, bredvid sängen och på tvättstället. Jag ahr öven fått en ny byrå då jag inte fick plats med allting som jag har :D Så jag tänkte att jag skulle fylla den lite.
Snart ska jag lyckas få med mig någon på en promenad tillsammans med mig. Måste ut i friska vädret, innan det blir alldeles för mörkt här..

Godmorgon!

Idag tog jag lite sovmorgon, eftersom jag inte har köpt några ägg än,. Drömde värsta mardrömmen, att jag endast hade 170 kronor på mitt konto. Ush då, det kändes inte alls bra, då jag är van vid att alltid ha pengar :(
Men ja, jobbet igår, jag hade en lång diskution med min chef. Om hur myket han inte ville att jag skulle sluta, oh att det faktiskt är bättre för mig att stanna. Alltså jag är ju genom ett bemmaningsföretag, oh de tar ganska många tusenlappar för mig i månaden. Och det är det jag inte vill. Därför sökte jag nytt. Men han lovade mig nu att de skulle ploka bort mig därifrån oh att jag då kommer vara anställd genom LTM istället. Och som det ser ut nu så verkar jobbet på telio väldigt skrämmande då de preis avslutat folk för det inte gik bra för dom. Människor som ändå inte jobbat där så länge. Så jag ska kolla med Olof idag om han tagit bort mig från toptemp, då fortsätter jag nog på LTM.

Oh efter jobbet så åkte jag direkt hem till Linnea och Marus. De hade lagat mat till mig, och det var inte vilken mat som helst, älskade laxfileér oh pressad potatis, med god gegamojja till. Åh vad jag åt, ni anar inte hur lyklig man kan bli av sånt ;) Sen gik vi till kören, som jag nu har börjat på. Kände mig verkligen lite ringrostig men det kommer gå fint tror jag. Det kändes verkligen skönt att sjunga på riktigt igen :)
Occh nu har jag packat väskan med varma kläder, för vet ni vad jag ska ge mig in på idag? Oh herregud, livrädd är jag. Ska för första gången idag åka skidor. Det enda jag gjort är att åka långfärdsskidor, oh det gjorde jag en gång för två år sen :s Haha, men alla lär ju sig, så då gör jag också det förhoppningsvis ^^ Men ska försöka komma igår kameran så jag kan klicka lite :)
Ni andra får ha en bra dag, så uppdaterar jag näst med förmodligen brutna ben!
HaDe!

För den ger mig fina minnen

Åh igår när jag kom hem från jobbet mötte jag Sanin och så gick vi till kiwi och köpte ägg och mjölk :) Så igår åt vi lite pannkakor, Sanin betalade, Linnea gjorde smeten, jag stekte och Tobbe åt :) haha nej inte riktigt så.. Vi åt allihopa såklart.
Så mina två sista ägg tog iaf slut igår så nu blev det ingen frukost för mig :( Får springa inom kiwi nu innan bussen så får jag köpa mig en yoghurt :)

16/1 2012

Godmorgon! Jag förvånar mig lika mycket varje morgon. DUscar, sminkar mig, och steker ägg och korv, äter ägg och korv på ca 45 minuter. Oc jag stressar inte ens. Jag är verkligen inte människan som stressar på morgonen. Jag måste verkligen ta det lugnt, det som jag måste göra, ska göras. Annars är hela dagen förstörd.
Satt nere hos Sanin igår igen, han spelar gitarr och jag sjunger, eller han sjunger också lite :) Jättemysigt, och jätte roligt att få sjunga lite igen. Bara inte grannarna blir arga när de hör mig gala där inne ;) Vi övar på några låtar och ska sen se om vi kan lägga ut, bara för att det är roligt :)

Ha en bra dag alla!

Jag har sagt upp mig

I torsdags medans jag sitter i telefon på jobbet, ringer Linnea. Jag svarar s¨klart inte då och jag får sedan ett sms; Ring mig fort, jagh har jobb till dig!
Så jag ringer henne på rasten och hon berättar att hon kan fixa intervju till mig på fredagsmorgonen. På hennes jobb då såklart, och jag fick jobbet. Jag kommer tjänar dubbelt så mycket än det jag gör nu. Så jag sa upp mig i fredags efter jobbet, och jag kommer jobba där två veckor till. Sen börjar jag på det nya måndagen den 30/1.
Jag älskar Norge och dess möjligheter. Att Linnea lyckades så bra så hon ligger och erbjuder mig jobb när vi ska sova typ. Så jag kommer fortfarande sitta i tele men kommer jobba på ett helt annat företag. Kommer jobba för telio. Provisionen är superbra och det är det som jag kommer tjäna på. Jag ska inte skriva löner men det är inte dåligt.
Jag slocknade idag också, haha vid fyra tiden så lägger jag mig i sängen och slover i nästan fyra timmar. Det beror väl på för att jag inte sovit så mycket eller så bra inatt. Men skönt var det, nu får vi hoppas att jag lyckas somna inatt ^^

tudilili

Gårkvällen, jag tyckte det var bra. Men han spelade inte så länge tyckte jag inte. Garderoben vart full så vi la våra jackor utanför, haha. En liten chansing, ibland ligger de kvar, ibland inte. Men de låg kvar, så jag slapp frysa när jag gick hem :)
Finns inte så mycket mer att skriva. Amanda sov i min säng, så jag sov nere på grodan inatt. Lagom mycket skrattattacker. Nu vankas dusch. Ikväll är det sushi som står på schemat :)



..


Nu vankas det frukost/middag/kvällsmat

Tog fyra peppakakor i morse och käkade, haha, så nu känner jag att jag behöver något mer. Så Manda står för middagen idag, det blir tacopaj! :D Tjoho, älskar lördagar då man kan laga middag :)
Och jag har blivit så jäkla dålig på att ladda upp bilder känner jag, bättring på det.
Såhär enkel kommer jag vara ikväll, bara plattat hår, en blå bred bh, ett kort vitt linne, och ett par svarta höga byxor :D haha, nu är jag taggad och vill börja dricka! Men måste verkligen äta först, ingen halloween i repris inte.

Pepparkakor till frukost

Japp, gårkvällen var sperbra. Mötte Sessan, Amanda, Susanna och Johanna på jernbanetorget. Vi gick en runda på Karl Johan innan affärerna stängde. Hittade mig en ny shorta och en blå bh. Sen tog vi en runda inne på Oslo City där affärerna är öppna c 2 timmar längre. Vi avslutade på Fridays och åt natchos och drack öl :) Det var hur trevligt som helst.
Sen satte jag på min min nya mans shorta och gick ner till ankan och drack Jack Daniels och cola :D haha, Daniel fick stå för drickan, och Dj Sorosh fick stå för musiken, haha. Låtar som alla kunde textern och rörelserna till. Och sen drar vi vidare ner mot rett in. Där Daniel bjuder laget runt på shots. haha, och lite till öl. Så jag däckade gott inatt runt halv fyra, inte jätte sent egentligen.
Och ikväll kommer det bli så grymt!! Kommer bli så himla roligt, och jag har bjudit hit Niklas, han har annars vägrat svenska föreningen ;) haha men nu ska hoppa in i duschen, käka något, sen är det bara till att börja fixa sig :D Ska börj dricka runt 4 typ. Eftersom konserten börjar åtta, tror vi :s haha.

Dagens


TGIF

Oj, idag var jag ca en halvtimme till jobbet, varfør kan jag berætta ikvæll! Men jag tog trikken (spårvagnen) och jag brukar alltid ta bussen. Jag har aldrig tagit trikken till jobbet førr utan bara hem från jobbet. Och vægen ær lite kringeli krokig, så jag hittade verkligen inte vægen till jobbet? haha vad fanken hænde?

Och nær jag redan vart sen, så det kændes som att jag løpte runt hela Oslo, och nær jag hade sprungit ett tag så tænker jag ge upp, och satsar på att ta mig hem istællet. Jag var lagom sur på mig sjælv. Men sen rætt som det ær, så finner jag vægen fram och kommer så en halvtimme sent :)

Jag sætter mig och børja sælja direkt och det gick førvånansvært bra faktiskt. Och ikvæll ska jag æntligen træffa Sessan igen :D Men blir nog en lugn kvæll, så jag kommer dricka massvis med alkohol imorgon, fan. Mitt nyttårsløfte gick ju inte jættebra, men det kommer bli sjukt nice i vilket fall. :D .

Godmorgon!

Idag gick jag upp lite senare, vilket jag gjorde rätt i. Igår bokade även en biljett till Marcus, på Kapten röd :) Så nu blir vi bara fler och fler :D
Idag händer ingenting kul, Unox ska komma och lyssna på när vi snackar. Det är väl typ det, haha.

En runda på Karl Johan

Fick det bli ikväll, tillsammans med mina Linneor :) Jag hittade en spetstopp som jag tänkte ha på mig imorgon på jobbet, ska se om jag kanske kan lägga ut någon bild imorgen. Linneorna käkade Burger King medans Sanin och jag tittade på. Tror inte han uppskattar tjejsnack då han stack direkt när vi kom ut därifrån :D haha. Vi tog en sväng på kondomeriet också, hittade dock inget. Allt som är snuskigt är så jäkla dyrt, haha.
Men iaf, sen drog vi hem, Då Pelle hade en fruktansvörd skoskav. haha nu dog vi lite här, då Dennis kommer in, Linnea ligger och sover. Och Dennis uttalar sig: Varför har inte Linnea några kläder på sig? Haha så hänger hennes ena tutte utanför, haha. Jag döööör.
Sen är Marcus hemma igen! :D Efter sin semesterresa på Gran Kanaria :) Så imorgon träffar jag honom på jobbet igen! :D Im so happy right now :)
Och imorgon kommer Sessan och jag att vara i samma stad! :D
God natt!

Skattekort æntligen fixat!

Så nu har vi det ur værlden, det var så sjukt mycket folk. Jag kom dit ca 10 på nio, och då var det knøkfullt utanfør. Så det var liksom kø till sjælva køautomaten. Och jag tog såklart fel kølapp så nær jag væl kom fram nær det var min tur så skickade han mig vidare till ænnu en kø, dær jag fick stå och vænta. Sen nær jag væl kom fram till den køn så hjælpte den vænliga damen mig. Så skulle man ju skriva på lappen som man læmnade in om hur længe man ska stanna hær, och jag har verkligen ingen aning. Jag skrev mig till førsta mars men såklart så kommer jag vara hær længre æn så.

Men om man ær hær mer æn 6 mnd så måste man folkbokføra sig, så det var jag påvæg att gøra men då skulle hon skicka mig till ænnu en kø, vilket jag inte hade tid till såklart. Och så slog tanken mig, om jag folkbokfør mig, ær jag inte svensk medborgare då? :S

Men kollade med Olof, min chef som också ær svensk, han sa att førut så var det många svenskar som bodde i Sverige, men jobbade hær i Norge, (så ær det fortfarande såklart). Men då nær de hade varit hær i 6 mnd och jobbat, så hade de inte længre rætt till tex tandvård och sånt, som alla andra svenskar. Och det vill jag ju ha såklart. Jag har bara vart hær i tre månader, så jag kænde att jag inte behøvde gøra några førhastade slutsatser. Men jag vet att jag fortfarande ær svensk såklart :)

Så nu kommer det om några dagar och jag kan betala skatt precis så mycket som jag ska gøra, :D

Där ute finns det gott om ormar

Fick despans från jobbet idag. Skattekontoret (ett jäkla tjat, jag vet) öppnar ju kl nio. När jag börjar nio, så jag fick despans från jobbet. Olof, min chef, är otroligt sjyst :) Men jag har ju ingen aning om hur jag gör, eller vart det ligger, så Miranda och jag hade en dejt för hon lovade att hjälpa mig, snäll som hon är :) Men så ringde de från garderoben så hon får hoppa in och jobba! :P
haha så himla typiskt.. Men nu helt plötsligt kom Dennis hem från jobbet.
Han hade tydligen tagit ledigt, åkte bara fram och tillbaka.. haha så han visade mig på kartan vart det ligger. Han är så snäll lilla Dennis! :) Och som vanligt är jag uppe så mycket tidigare än vad jag behöver.. Jag var färdigduschad, sminkad och mätt när klockan var 8, vad ska jag göra den närmsta timmen? haha, och ändå steg jag upp 30 minuter senare än vad jag brukar. Förstår inte riktigt hur min hjärna fungerar ibland.

Glad Sofie! :D

Fick idag reda på att min fina fina fina lilla pullipulla kommer hit på torsdag :D Sessan då assåå! Wiie! Hon ska bo hos Sussis syrra om jag inte förstått rätt, ligger ca en timme från mig :) Så de kommer ta tåget in på fredag har hon lovat :) Och hon berättade också att Kapten Röd kommer hit på lördag :D Så nu är tre biljetter bokade dit, till mig, Linnea och Sanin :)
Sessan var dock inte säker på om hon skulle dit, men hon har isf biljett, men jag ska kämpa med att få med henne ;) Och konserten kommer vara ca 200 meter från vårt hem! haha det är ju det bästa av allt :)
Mamma och pappa, antar att ni inte vet vem det är, lyssna.
Och kan berätta att jag spenderat min kväll nere på grodan, och tittad epå film tillsammans med Sanin och Sorosh, ja, Så mycket finns det att berätta om min kväll ;) haha, god natt :)

hur länge gick det, två dygn?

Tusan vad kass jag är.. Men igår innan jag skulle sova, jag var ju såklart tvungen att gå in på facebook och kolla eller något. Och grejen är att jag nästan inte har några nummer på min tele, bara nummer till alla där hemma typ. Så jag kunde inte få tag på någon, jag kände mig superhandikappad! haha

Dschade med silverschampo idag och till er som bryr er. Så nu blir jag ljusare och ljusare för varje dag som går :D Wiie! Och sen går det kanske två månder, sen vill jag göra ngt annat ;) You know me.
Åh igår kokade Linnea risgrynsgröt! haha, vår egna lilla husmor. Så det fick bli mi frukost idag, super! Det och ljus sirap som Dea visade mig, kanongott.
Ja vad kan jag er skriva, att jag måste gå till skattekontoret nu i veckan, annars blir det 50 % i skatt.. Det vill man ju ikke.
När Linnea och jag är som gladast

Hej hej Hallå

Onyttig måndag, som det kunde bli. Köpte lite glass och kosade oss framför vänner :) Givande kväll! :D Är inne på de sista avsnitten nu på tionde säsongen. Sen får vi börja titta på något nytt, kanske geeka alla How I met your mother avsnitt, där har jag faktiskt bara sett första säsongen.
Har också tittat på ännu mer lägenheter på finn.no, där finns mycket, vi hittade lite. Men standard i Norge är att det inte finns några vitvaror, hallå! Hur tänkte ni där?
Godnatt världen.

Monday morning

Jag får verkligen totalpanik på min dator, lika seg som bulldeg. Igår var en ganska händelserik dag ändå, för att vara här på föreningen. Linnea och jag vaknade runt elvatiden, då pappa ringde och väckte oss. Det gör inget dock, vi skulle ändå upp då :) Då gav vi oss ut och sprang, det var ganska perfekt väder, lite kallt, men det kunde vi stå ut med. Vi sprang ca 6 km, en lagom runda sådär innan frkost.
Sen kom vi hem, jag duschade inte och kände mig superskabbig, haha men jag skulle ner till solariumet en sväng. Så där låg jag och stekte och drömde mig bort i 18 minter. Sen kom jag hem och väntade på att Elli skulle fixa mitt hår, vilket hon gjorde. Så nu är nästan allt det slitna borta och jag har slingat mitt hår lite blondare, det ser dock lite gult ut på bilden. Men det ser bättre ut i verkligheten. Men nu är mitt hår mjukt och fint, och jag har kommit fram till att jag drivs bättre med den här längden faktiskt. Kanske bara för att mitt hår ser friskt ut för en gångs skull. haha.
Och jag måste ha ett nytt skattekort. Men tiderna till skattekontoret är ju så himla bra! typ 9-15, dom tiderna ingen jobbar alls typ. hm, I Do! Så tänkte gå in på hemsidan och beställa, se ifall jag kan, eftersom min data är seg och internet ite är så mycket bättre. Men får fixa det på jobbet annars. Min nya chef Olof får hjälpa mig :D
Och att sluta gå in på facebook, är som att sluta med vilket beroende som helst. Varje gång jag inte har något att göra (vilket är ganska ofta) tänker jag att jag ska logga in. Men neh då.. Jag är lika duktig som Daniel, som har varit rökfri i snart 5 dagar! :D



Nå må jeg löpe til jobbe!
Ha en bra dag allihopa!

Grattis på födelsedagen darling!


Börjar morgonen med Edith Piaf och saknar Paris

Vi drack faktiskt två glas smultronvin igår, allt var så jävla tråkigt så jag ville bara ut. Men vi drog aldrig, vi tyckte det kunde vara skönare att sitta hemma. Nu ska vi ut och springa vår runda på 6 km ungefär, Linnea och jag som börjar ta tag i våra liv. Vi ska skriva träningsschema och så nu, då blir det lite roligare att träna tycker jag :)
Jag har inaktiverat min facebook nu också, jag blev en total missbrukare. Tycker inte att livet ska kretsa runt internet och det är så mycket mer personligare med sms och telesamtal.. Om det är någon som vill ha mitt nummer som inte har det, skriv det i en komentar som jag inte publicerar med ert nummer.  Men jag kommer såklart finnas kvar på bloggen. Det är det som hjälper mig att minnas vad som hänt i mitt liv.
En död Sofie


Norge i mitt <3


Lördag, och jag mår så himla bra!

Igår sprang jag runt lite överallt, jag var nere på Grodan och skulle säga hej till Sorosh, så öppnade Sanin dörren, och vi har typ inte setts på ca tre veckor eller noe. Det var kempekos, så satt jag inne hos Elli här uppe en bra stund också och snackade lite dynga med henne. Och avslutade kvällen med en apselsin, lite chillinötter och Friends tillsammans med Dennis :)
Himla lugn och fin fredag, och idag mår jag precis som jag förtjänat! Jag mår hur bra som helst! :D Och idag ska jag först träffa Niklas, vi ska ut och gå en lång runda. Sen ville Sanin äta morötter tillsammans med mig, hAHA , och titta på film eller noe :) Sen kommer vi laga middag här uppe. Åh det ska bli gott med middag! Inte allt för ofta man äter det..
Och mål med 2012, är att vara ute och resa minst två gånger. Inga stora resor som kostar shortan, då kommer jag aldrig ha råd med hela världen, så en solsemester, sen tänkte jag att det hade varit skitkul med Irland mot sen sommaren eller början på hösten? :D Hur lät inte det, det står på min att göra lista innan jag dör, dricka öl på en pub i Irland! :D Tror det kan bli fett.


Bara så ni vet så har jag börjat knarka gamla bilder, så räkna med att få se det ofta ;)
Här en e himla fin bild på mig och bandini, då Tim fyllde 20 tror jag, då temat var keps :D


Snart fri!

Och ikvæll, helt pløtsligt, kom det så himla mycket planer. Nu har jag mycket att stå i. Lovisa hørde av seg och frågade om vi inte kunde ta en fika, det var dock tidigare på dagen. Men jag skulle ringa henne sen nær jag slutat, vilket jag gør om ca 10! Ovh så måste jag ringa Sarah, och planera mysiga saker! :D Och så måste jag ut och gå också :)

Så tænkte ta flera smællar i ett. Ut och gå med Lovisa och ringa Sarah under tiden ;) Men hur social ær man då, høhø. Nu ær jag superflummig och bara vill gå hjem! Snart så, trenger lite vila och lite lugn och kos..

2012 verkar børja bra, det ær nu det lossnar allting, och jag har saker och ting att se fram emot! :D
Ha De!

Hade det inte varit fredag hade jag varit supersur

Min dator fukkar ur, och jag får panik. Dennis måste verkligen ge den en omgång nu i helgen. Den laggar liksom när jag inte ens är på internet, typ när jag tittar i widows media player. Något är fel och Dennis måste fixa. Och jag har upptäckt lustiga blodfläckar i min säng, först var det en på kudden euww!!! Det kan inte vara mitt, jag har inte bloat någontig, och sen nu när jag vaknar så är det en på lakanet också, så det blir till att byta sängkläder idag också.
Me fredag idag iaf, vilket väger upp mye :) Och det är så skönt att jobba dagar också, så jag kommer hem i tid, det var faktiskt inte det minsta roligt att komma hem runt halv tio en fredags kväll, det käns som att helgen blir så mycket kortare då. Och en annan bra sak är att vi ska jobba från 9-5 fr.o.m nästa vecka :) Så då kommer jag tjäna ytterligare en timme om dagen, från att sluta 21, till att sluta 17, det är bra :D
Och ryssarna började väsnas inatt runt ett tiden, skrika och bråka och smälla i dörrar. Så för en gångs skull reagerar jag, (inte för att jag somnat) och flyger upp ur min säng och bankar på deras dörr. Men de bara rabblade någon ramsa på ryska och jag skrek att det ite är okej att väsnas så vid denna tiden när folk ska upp och jobba. Båda två är annars jätte trevliga, men när de håller på på det sättet jag man lite lagom sur.

Och jag hivade mina linser nu också, rip.. Det var ngt allvarligt fel på dom, jag har aldrig haft problem där förut, men den ena linser var alldeles för stor så är jag tittade för fort åt ett håll så hängde den ena inte med. Och det kunde skava något otroligt, så nu vill jag ite skava mer, så jag huttade dom :D
ha de bra dag!

Nu börjar det ya året, och det kommer bli bra!

Sandra om Ungdomens förfall:
Såg Sherlock i går, den var najs, gå och se den :)

Svar: Ja, helgens planer blir så här: Fredag, ut och gå en fin runda, sen hem och träna lite lår och rumpa, sommaren kommer krypande nu. Och lördag, då blir det laga en god middag, inte bara korv eller ägg.. Ska göra min goda pastagratäng :) Åh längtar.. Sen blir det bio, vi ska se ifall det går någon vid 19, och sen drar vi oss vidare mot the dubliners, och förhoppningsvis kommer vi faktiskt dit denna gången.
Och ikväll har Linnea och jag varit super duktiga, först var vi ute på en promead, ute i härliga kyliga luften, på en timme. Sen kom vi hem, och körde mage och rygg effektivt :) Nu är jag slutkörd och kommer somna så himla fint! :D Me först, lite Oc tittande.

Ungdomens förfall

FIA KLOCKAN ÄR 08.10! Natten gick så fort, men jag somnade redan runt elva tiden igår :D Men ändå var jag så fruktasvärt trött när jag vaknade. Och jag känner på mig att det kommer bli en kall dag på LTM så det blir att kosa sig i den tjockaste tröjan idag. Torsdag, snart fredag, sen helg! Och för helgen har jag iga speciella planer, jag ska inte gå ut iaf, tänker inte göra av med mer pengar nå.
Kanske gå på bio? Nya Sherlock Holmes verkar vara bra, varje trikk har affischen över sig. Och man måste ju se den när Noomi är med i den.
Här har ni en ganska betydelsefull låt



Domino


Var på visning ikväll

På ett radhus, http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=32138553
Det är dock inget som vi kommer ta, då "boden" var betydligt mindre än vad vi trodde, det fanns inget kylskåp och ingen tvättmaskin. Och det är inget som vi vill börja med att köpa när vi ska flytta.
Nu har jag precis käkat lite pasta och stekt korv, var sugen på hamburgare, men jag orkar inte stå och göra det här i detta köket. Jag kan nog inte beskriva hur mycket jag vill flytta nu. Och jag måste kirra nytt skattekort. Ettersom det är 2012 nu, och skattekontoret har ju såna bra öppetider verkligen! typ 9-15
Ska mejla Martin på toptemp och kolla när skattekortet måste vara inlämnat. Jag orkar inte krångla.
Blev nyss erbjuden jobb nu också,,
Nej, nu ska jag tvätta mig i fejjan, och gå och lägga mig och titta på Oc, det var så jäkla längesen! Jag saknar er där hjemme. Må fint!

Idag är en sån dag då jag tvättar mitt hår, de dagarna är alltid mycket bättre

Ska se ifall jag kan smita lite tidiagre från jobbet idag, då det är en visning på ett hus klockan 18, precis när jag slutar. Och det hade ju vart trevligt att vara med på den visningen. Även om jag litar 100 % på mina vänners omdömme.
Huset kostar 16 lakan i månaden vilket är hur billigt som helst! 16000/5=3200. För vårt rum, som vi delar på tre, betalar vi 3050 :-
Datorn är superseg, måste omformatera den lite. Dennis får hjälpa mig med det. Jag ska vara glad just nu att man kan köra Spotify och ha webbsidan uppe samtidigt.. Dessa I-landsproblem.
Nu blir det att gå ner till turken och köpa den vanliga lunchen, två apelsiner. Man håller sig faktiskt mätt på det om man äter en bra frukost, och dricker mycket vatten under dagen :D

Utan batteri

Inatt kommer jag somna i tid, äntligen har jag lyckats få till det :) Känner mig redan trött, vilket är good shit! :D Tanken var att vi skulle på visning ikväll, men han svarade inte på mejlet. Så vi väntar ytterligare. Vill verkligen ha det huset som jag länkade förut, ser Hugo framför mig när han springer omkring där :)
Och jag hatar att vänta på saker, det ska häna fort!
Skulle lägga min mobil på laddning ikväll, för batteriet är typ helt dött. Men dessa gamla Nokior, batteriet håller ju så himla länge! :D Men nu vart det dött, och medans jag letar efter ladaren, upptäcker jag att den inte finns här, så skriver till pappa. omen, den ligger där hemma i Kallinge :) Så bra, där gr den verkligen nytta.
Vill shoppa.. Godnatt!

Det är mitt namn du har på armen

Och det var svårt att somna inatt också.. Vad hände? Och jag har blivit totalt beroende av Miranda, om hon inte ligger i sängen och ska sova kan inte jag heller somna. Så igår satt hon och höll Dennis sällskap ute i köket när han kom hem från jobbet och skulle laga mat. Så jag låg här och hörde de skaratt utanför, så jag fick helt enkelt också gå ut och skratta lite. Sen avslutas måndagskvällen med en underbar ryggmassage av Dennis! :D Han är bra till allt den pojken :)
Och jag blir så lätt rastlös, hela tiden är jag inne på resor, flytt osv. Himla massa planer för detta året, och jag vill verkligen att allt ska bli av. Så förhoppningsvis kommer vi inte ha fler lediga dagar, och leva på vatten och bröd, så pengarna räcker till :)
Idag jobbar jag då som sagt till 18.00, sen ska jag kolla med Bea på jobbet om hon ska gymma idag och ifall hon isf kan vänta på mig. Och imorgon åker Felicia. Hon ska hem och plugga, hoppas att det kommer gå bra för henne!
Och jag vet inte om jag har skrivit om mitt nyttårslöfte? Iaf, att bara dricka på hödgtider! :D Och med högtid menar jag om det är något alldeles speciellt som händer. Typ födelsedagar, eller inflyttnings-utflyttningsfest :)
Det kostar alldeles för mycket, ett mycket dyrt nöje. Får se hur det går här på föreningen..
Kim, en av många människor jag bott med men aldrig mer kommer träffa.

Tillbaka i vardagen

Att somna igår var så himla jobbigt! Somndae runt tretiden, då Miranda och Linnea somnat för längesen. Jag försökte tänka på något bra, då gick det enklare :) Vi har fortsatt vårat boende sökande.
Vi har fastnat för speciellt ett hus, JA hus :D wiie! Döm själva på bilderna, med trädgård och allt :D
http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=32315853
Och har suttit och tittat på massa gamla bilder ikväll, och sörjt, haha. Men en positiv nyhet är att jag ska börja jobba 10-18 nu istället och se hur det går (: Då ska jag skriva in mig på gymmet osm ligger här borta, där det förhopppningsvis inte är någon bindningstid och det går massa pass osv :D Mår kroppen bra, mår huvudet bra :)
NU måste jag sova! :D Godnatt alla fina människor.

Mejlar runt för fullt på lägenheter

Jag, Dennis, Miranda, Linnea och Daniel kommer förmoligen inom tre månader förhoppningsvis, flytta härifrån. Vi letar för fullt och har hittat endel som lockar. Vi bor så himla taight nu, för samma summa som vi hade kunnat betala om vi hade haft en egen bostad, ett eget rum. Jag flyttade ändå från en tvåa på 55 kvadratmeter, och bor just nu i ett rum tillsammans med två andra. Det var en ganska stor omställning faktiskt. Men det har funkat bra trots allt, och jag vet att jag kan bo tillsammans med dessa människorna, så därför känns det bra om vi hade flyttat ihop med dom :)
Vi dras till trädgårdar, eftersom jag vill ta hit Hugo. Så man kan leka fritt med honom, och alla som jag kommer bo med har absolut ingenting emot hundar och lite extra liv runt omkring oss. Vi har hittat en lägenhet som verkar vara superbra. , 121 kvadratmeter. En källare och en mellan våning, och en övervåning. Den ligger inte mitt i stan och har en stor trädgård. Hyran ligger på 16000 i månaden och det är isf jag, vilket blir ca 3200 i månaden. Samma pris som vi har nu. Då kommer vi alla ha ett eget rum, ett sort badrum och en till toalett. Ett rent fint kök, och ett stort fint vardagsrum. Det kan bli bra, då kan vi flytta in när som.

Time will tell,

Om tolv timmar börjar jag jobba igen. Tack och lov för det, nu blir det att samla cash.

1/1 2012

Nyårsafton 2011/2012 var superbra! Vi åt tre rätters hemma hos Linnea och Marcus, till förrätt fick vi en mini tacopaj, huvudrätt: Baconlindad kycklingfile med mozarella och soltorkade tomater och hemmagjord klyftpotatis, och efterrätt var en simpel glass med varma hallon! :D Vi snackade om allt mellan himmel och jord och klockan börjar närma sig tolv, så vi löper ner till Akerbrygge och tittade på så otroligt fina fyverkerier.
Miranda piisar vid en ingång till Rådhuset. Sen går vi till Yatzy och dansar till klockan blir ca halv tre, sen skilldes vi från Linnea och Marcs och Dennis, jag och Miranda går hem. Sätter oss på ankan och skrattar lite åt ingenting egentligen, och går sedan upp till kaninen igen. Daniel som var fullare än allihopa tillsammans gjorde nog ändå kvällen. Jag har aldrig någonsin sett honom så berusad, haha! Han däckar så småningom i Mirandas söng så hon får ta Linneas.
Nu ska jag göra mig iordning mig lite och sedan dra ner till Grodan och se hur de mår idag :D Sen blir det nog lite Mc Donalds som får göra denna söndagen :D



RSS 2.0