Inte en lugn stund

Min vita månad, det är ingen mening att jag ens försöker! Vill kort uppsummera min otroligt händelserika helg.
Fredag:
Lönepils tillsammans med jobbet. Spårar ur. YeppYepp. Börjar kvällen på golvet i mitt rum där jag sitter tillsammans med Tuva og Silje. Dricker öl och sedan drar vi oss vidare till Sosialen som inte ligger så långt fra där jag bor. Dricker mer öl,  men efter klockan 22 är det 24-årsgräns. Vad fanken, så 98 % av LTM må gå fra Sosialen. Resten följer då också med. Vi drar oss vidae till Nicol and son. Och jag blir dränkt i alkohol. Dansade loss hela natten, ramlar omkull, får hjälp upp, dansar lite till. Vad jag har hört så vart det jag och Olof som var gladast i gasen då vi super ner varandra, så att säga.
Alla bjöd alla på drinkar, shottar, öl osv..
Jag är helt plötsligt helt själv, någonstans här i stan. Hoppar in i en taxi, ber han köra mig en runda. Han kör mig till Ekeberg, inte en bil eller en människa i närheten. Han hade liksom kunnat göra vad han ville med mig egentligen.
Vi åker tillbaka då han märker på mig att jag blir orolig och osäker på situationen, jag ger honom pengar, får hans nummer så nästa gång jag behöver skjuss så har jag "privat chafför".
Lördag:
Kommer dagen efter på att jag glömt min kamera i hans bil. Ringer honom och jodå, den låg där. Ligger dock bakis till ca klockan 21, Tuva kommer till mig runt halv 22. Vi sticker och käkar, ger oss ut till Jekyll, där det är 23-årsgräns. En servitris kommer ut som Tuva känner. Hon får in mig. Vi sitter där en stund, dricker massa öl men ljudvolymen var så hög så vi tar oss till ett annat sted. Då ringer jag min chaffis igen, han ger mig kameran, berättar lite sjuka saker om gårdagen, och sen kör han mig och Tuva till Tors hammer.
Tuva känner killen som jobbar i baren. Vi sätter oss där, får öl efter öl serverad, betalde inte ett dritt. Tror vi drack 9-10 öl tillsammans. När en tog slut, kom den andra direkt etterpå. Vi sitter där och dricker till kl 04 då de stänger klockan 03. Vi ringer vår chaffis, han kör hem oss. Går in på innergården men blir indragna i ett rum, sitter där och chillar. Går och lägger oss vid 06.
Söndag:
Vi vaknar klockan halv 14. Tar det lugnt, käkar lite pommes, duschar sminkar oss. Drar oss ut till The Scotsman där det var turnering i Starcraft. Något spel som tydligen alla spelar och de visade turneningen på storbilsskärm. Tuva och jag fattar ingenting men vi sitter där och dricker lite till öl. Blir sjukt sugna på ost! Så runt tio tiden drar vi till Max hambåjebar. 4 Burgare, två med bara ost, och det ska vara mycket ost! Och sen två vanliga burgare. Vi får vår mat, alla fyra är likadana.. Besvikelse.
Nu har jag med korthet uppsummerat lite av helgens händelser.

Ny header

Fast jag suger, jag vet.. Har pillat och hatt mig, och jag är inte riktigt nöjd, och kommer nog inte bli på ett tag. Men tänkte iallafall att jag behövde göra något nytt nu eftersom jag haft samma så länge. Tryck F5 (knappen på tangentobrdet pappa) om ni inte ser den.
Jag har inte bloggat, för jag har inte orkat och inte haft lust till det. Men nu ska jag se till att göra det igen. Under tiden jag inte uppdaterat så har jag förflyttats på jobbet. Vet inte riktigt om det är en befodran, men jag sitter nu på Team Allers. Då kommer jag istället sitta i kundtjänst vilket resulterar mycket trevligare samtal och de människorna som ringer har ju faktiskt tid att snakka med en och inte snäser av mitt i samtalen. Och jag har suttit på Uno-X så himla länge nu så började bli lite tjatigt. Dock har jag haft äran att ta del av världens bästa chef!
Imorgon är det lönepils som gäller, men eftersom jag kommer hålla mig nykter så kommer jag slippa skämmas på måndag :) Ska nu vaska bort mitt smink och titta på film, hoppas alla har haft en bra uke!

jaaaa


Bloggtorka och ett dåligt humør

...., Det værsta som finns ær nær mænniskor går bakom ryggen på andra

Min vita månad börjar idag

Glömde helt bort vad jag lovat mig själv.. Så igår vart det lite utgång här i Oslo tillsammans med Daniel. Vi var påväg till Lux men fann inte vägen så vi tog oss till Yatzy istället, ändå stället som jag faktiskt hittar till ^^
Så vi drack drinkar, och såg att jag Alexander jobbade i baren, vi har jobbat på samma team på LTM. haha och det verkar som att det var hans första pass där så får hoppas att han tyckte det gick bra :)
Hannan var och sminkade mig också, haha och det var något helt nytt, tog ett tag innan jag vänjde mig vid det, men sen efter några öl brydde jag mig inte lika mycket ;)
Det var en spännande upplevelse att ha så här mycket smink på sig, men va fan.
Dennis och jag har gått en runda inne på Oslo city, jag ville gå Karl Johan men eftersom jag sov så länge idag så vart allt stängt när vi kom dit :( De stängde 18.00. Men jag handlade mig hårprodukter och en högtalare för 299:- :D Och den är bra för det priset liksom, och yttepytte liten!

De lilla rosa på Hugos högra sida :)
Nu ska jag och Dennis ut och käka på Friday's :)

Idag fyller min bebis 2 år

Och jag kan inte minnas vilken datum det var som vi tog hem honom, minns att det var i April någon gång. men helt sjukt vad tiden går fort, har snart haft honom i två år liksom. Och jag fick verkligen inte skaffa hund før mamma och pappa, men eftersom jag alltid gør och fått det som jag vill ha det, så gjorde jag det iaf :) Det var jag, Sarah, Emil och pappa som var och hæmtade honom i Ystad, har jag før mig. Och efter en långbiltur så hittade vi rætt, och han var så søt! Fick då också træffa hans syster som var typ dubbelt så liten och fortfarande ær. Och hennes matte har jag kontakt med på facebook, och vi ska i somras att vi skulle førsøka træffas. Men det blev aldrig av då Mindra børjade løpa de datumen som vi bestæmt, vilket vart jættetråkigt før hade verkligen sett fram emot det.

Men æven om han inte vet om det sjælv så ær det jobbigt att inte vara hemma på hans fødelsedag :( Och jag saknar honom otroligt mycket och tænker på honom akkurat varje dag!

Giftigt

Att vara så ensam som jag kommer vara de närmsta dagarna känns spännande. Miranda är hemma nu, Linnea åker imorgon (Jag kommer förövrigt ikke hjem) men just nu är hon ute och äter med sitt jobb. Jag får en liten försmak helt enkelt, kommer däremot inte sova själv, för det hatar jag mer ä något annat. Inatt är sista natten med LellePelle, sen får vi se vart vi spenderar helgen. Hos Tuva kanske, eller om Emilie sover här?
De ända som är hemma nu är jag och Daniel, och han ligger i sin säng i ena änden av kollektivet, och jag i min, i den andra änden. Nej jag saknar redan Manda :( :(
Jag har nu, när jag ändå är själv, passat på att hoppa runt i rummet, sjungit och stojjat. Har gjort lite situps och lite upphopp. Man får passa på, och gud vad jag saknar aktivt gymmande. Jag vet nu att jag kommer stanna här till ca februari 2013, så då kan jag ju ändå skriva in mig för ett år? Ikke sant..
Och jag tog lite bilder på mig själv, i bara underkläderna, och tänkte att jag skulle lägga ut det. Bara för att visa, att alla människor är perfekta på sitt egna sätt. Man använder sig alltid av uttrycket: Ingen människa är perfekt! Men jo, ALLA människor är perfekta, på sitt egna sätt. SÅ länge det inteär skadligt för kroppen, så ska man vara glad för den man är. Sen jag flyttade hit till storstaden, slapp jag undan nästan allting som har med kroppsfixering å göra. Jag har nog aldrig mått så bra i hela mitt liv, i småstaden är det fruktansvärt vilken press man har. Och mitt självförtroende har vuxit något så otroligt. Jag tycker nu att jag är vacker, och att jag har perfekta former. Jag vet att jag aldrig kommer bli någon Victoria Secret model, men är det någon som jag egentligen skulle vilja? Folk jämför sig själva HELA tiden, och det är så himla tråkigt att man inte kan se sig själv i ett alldeles egna perspektiv.
Vill bara få sagt att man ska vara glad över den man är.
Och jag valde att inte lägga ut någon bild, naken är trots allt ändå inte min grej. Men jag är ändå stolt över den jag är, och det jag har :)

Och ikväll har jag tvättat två maskiner med tvätt, känner mig otroligt duktig som inte skjutit upp det mer än en vecka! :)


Godmorgon fra LTM

Sitter och jæspar mig igenom samtalen, men det ær helt Okej. Kan nog inte beskriva hur bra jag trivs på jobbet. Dærfør ær det inte svårt att stiga upp på morgonen, æven om jag drømmer att Enrique Iglesias kommer in på mitt rummet såhær på morgonkvisten och tar mig med storm. haha vart kom han ifrån liksom? Men alla på jobbet får mig på så himla gott humør, en riktig superliga ær vi! :) Vi ska också boka en liten weekend ihop, vi får aldrig nog av varandra.

Jo men i slutet på Mars ska vi boka en resa, och det blir førmodligen till Amsterdam, fortfarande så kan jag ikke lægga ut några bilder. Men fatta vilken vacker stad det ær! tuva har varit dær tidigare så det kænns ganska tryggt :) Då blir det jag, Emilie, Olivia og Tuva som åker, vilken hærlig tjejresa det kommer bli :D
Googla det, så ska ni få se :)
Ser fram emot alla vackra bilder som jag kommer kunna ta.

Musiktips från Moset


Att bo på svenska föreningen


Fotografering

Har umgått med Emilie hela kvällen, hon behövde sällskap och jag följde med henne :) Hon har en vännina som utbildar sig till fotograf, så Emilie skulle ställa upp som modell. haha och jag blev intvingad i kameran jag också. Lite bakom kuliserna bilder, Emilie är så himla vacker! :)


Inte igen


Jag gjorde det igen, två inlægg efter varandra! Så markerar jag hela texten och trycker på delete??!! Varfør gør jag så, druckit før lit kaffe kanske?

jag ska iaf med min vænnine Emilie idag och bli fotograferade. Eller Emilie ville ha sællskap så jag sa att jag kunde følja med henne. Det ær någon som håller på att utbilda sig vid Alexander kjellands plass, och de behøver modeller, så behøver de en till så kommer jag finnas till hans :) Kan bli kempegøj faktiskt!

Kommer imorgon också få reda på om jag kommer få ledigt måndag og tisdag!

The Ex-day

Alla blogginlægg som jag gør från jobbet, får alltid bli utan bild, vilket ær så jækla tråkigt. Så hela tiden nær jag jobbar så kommer jag på massa saker å skriva om, men nær jag sitter hær så vill jag inte lægga ut inlæggen då de blir bildfria. Sen nær jag kommer hem så glømmer jag alltid bort dom.

Och jag kan berætta hur bra det går på jobbet nu før tiden. Trivs otroligt bra, med alla jag jobbar med och med min otroliga chef! Vi væxer oss allt starkare som grupp och blir bara bættre och bættre tillsammans :) Arbetsmiljøn på sitt jobb ær så otroligt viktig på jobbet, det ær verkligen prio ett, sen vad jag tjænar spelar ju såklart också stor roll, men hade kunnat tjæna lite mindre så længe jag trivs på arbetet :) Sen att jag tjænar ca 140 nok i timmen vilket ær 162 svenska ær helt OK :)Alla hjärtans dag

Har suttit hos Linnea och Marcus sen jag kom hem från jobbet. Tanken var kören, men vi bestämde oss för att börja sjunga någon annanstans istället, så vi skippade den. Så satt vi och tittade på film istället på deras rum, bara vi tre. De har köpt en ny tv, en 3D tv, haha så vi tittade på skräckis där. Sen när jag gick, så slog det mig, idag är det faktiskt alla ♥ dag, och jag har spenderat den tillsammans med Linnea och Marcus, ett par! haha, jag tackar så mycket för sällskapet som jag trivs otroligt bra i, men när jag gick sa jag - Ja, jag firade inte dagen ensam iaf, haha nej, men jag gjorde det som tredje hjulet till ett par!
Haha vad hände? Men det var en trevlig kväll, och jag hoppas inte att jag störde så mycket ;)
Ser fram emot morgondagen, The Ex-day! haha för alla oss singlar.
Och igår på posten kom det ett paket till mig,
Mina söta föräldrar som skickade dett gulliga kort, och en chokladask :)

Tror du jag skulle glømma bort dig?

sess om Mandas nya lillebror :):
åååååååååååh ska du hem får du ringa din pulla

Mama, we all go to hell


På mitt nattduksbord

Dortolja, Elle, mitt fadderbarn

Mandas nya lillebror :)

Nytt till skott i familjen Arnlund :) Gulleplutt! Där lyckades Linda och Björn bra! :D
Åker kanske hem på Onsdag/Torsdag natt :) Om jag lyckas få ledigt det vill säga, vilket iofsig ser mörkt ut. Men man kan ju alltid hoppas!

En vit helg

Ja, eftersom jag haft en helt vit helg, och jag aldrig ha mått bættre, så ska jag nu ha en vit månad :) att vakna upp morgonen och kænna att man faktiskt orkar gøra något. Jag var ju ute tillsammans med Sandra och en kille som jag træffade før førsta gången i lørdags, vi var ute på Cafe sør, super tevligt stælle. Dock var det mycket folk, och vi hade ingenstans att lægga av sig jackorna så kunde inte dansa eller något. Och det var jætte tervlig musik verkligen, gillade det skarpt. Men då drack jag bara pepsi :D haha, och jag mådde sååå bra hela søndagen :D

Och jag børja trivas bættre i mitt gula/vita hår. Alltså stod nog med silvershampo i 10 minuter imorse i duschen, høll på att somna dær inne, haha. Men det håret som ær lite længre ær inte lika ljust som det i luggen, då det ær sønderfærgat och færgen fastnar inte lika bra. Så kommer formodligen klippa av en bra bit, och sen bara låta det væxta ut. Och jag vill att hela mitt hår ska vara i samma længd. Inget uppklippt, ingen lugg eller något, så det kæmpar vi før nu ! :)

Alla får ha en bra dag, så uppdaterar jag ikvæll igen!

hej å hå i bakken

Vi har städat heela rummet idag, och nu är det helt underbart där inne. Helt nya sängkläder i alla tre sängarna, dammat, dammsugit, har ändrat om bland mina parfymer och omplacerat bland dom så nu syns de mycket mer och de glittrar i hela rummet :D Och satt upp lite roliga bilder från tidningar på väggarna och det gör så mycket för rummet. Och tända rökelser eller doftolja gör det så himla fräscht. Alltså det går inte att beskriva hur vårt rum har sett ut. Miranda är de renaste av oss tre.
Ni där hemma, så som det såg ut i min stuga förr i tiden, så ungefär, gånger 2, haha. Men nu är det fint och jag ville bara gå och duscha och sätta på mig pyjamasen och gå och lägga mig. Men det fanns inget varmvatten, så fick bli utan dusch. Jag ahde verkligen behövt dränka mitt hår i silver igen, men får ta det imorgon bitti istället.
Och jag har varit och åkt pulka idag, tillsammans med Linnea H och Tuva. Det var nog bland det roligastejag har gjort, sån underbar frihetskänsla :D 2 km pulkabakke, och sen när man är nere, då tar man t-banan upp, haha. Det var super rolligt, tror vi åkte ner tre eller fyra gånger. sen orkade man inte mer, åkte i 2 timmar, och nu är jag trött.
Ska nu följa med Hannan ner till seven, eller vart det var hos skulle. Och jag kommer eventuellt köpa choklad, annars somnar jag. hähä. Nu vankas det ny vecka och nya tag, och det ser jag fram emot!
cambomb

Färgat mig, igen..

Vad sexigt av mig.

Lekte med kameran ikväll

Drar mig mot Nordea

Vaknade och sa till mig själv att jag måste gå ner till konsum. Slår upp ögonen och inser att jag är i Oslo, tänker: Ja men då springer jag ner till mamma och pappa istället. Men jag är fortfarande in Oslo!
Och jag drömde drömmar om att jag var hemma och körde moped och Sessan hade ett eget hus med några vänner, Susanna var med också, mitt ute i skogen i Johannishus. Pappa hämtar mig, kör mig till statoil där jag tydligen börjar jobba idag, men samma dag som jag började, så hade det tidigare affärsbiträdet blivit stucken i handen av en gaffel som sex killar var inne och gjorde tidiagre under dagen.
Nu ska Linnea, jag och Sandra ta oss till Nordea då jag ska få nya uppgifter till internetbanken så jag kan logga in där. Och Sandra skulle in på Oslo city en runda.


pappa är söt när man skypar med honom

Denna fredagskväll spenderades tillsammans med Sandra inne hos henne. Lugnt och skönt, precis som jag ville ha det. Vi tittade på dokumentärer om människor som byter kön, så himla intresant och fascinerande, och jag tycker inte det är det minsta konstigt egentligen. Det är helt upp till en själv vad man vill göra med sin kropp och man ska alltid göra det som känns bäst för en själv.
Man måste också varje dag påminna sig själv om hur bra man är, och någon gång under dagen ge sig själv en komplimang. Jag brukar oftast göra det direkt när jag stiger upp.
Undra vad han säger till sig själv varje morgon?

Allt annat æn moderat

Det ær kænsligt att snacka om politik, då man kan få vældigt mycket skit kastat øver sig om man utrycker sin åsikt. Men jag kan lova alla kæra med mænniskor att jag inte ær en moderatkotte. Att sparka på mænniskor som redan ligger ær inte riktigt min stil. Oekj att jag inte tycker om att slappa mænniskor ska leva på något bidrag, bara før att man inte orkar jobba, men det finns mænniskor som faktiskt ær sjuka, eller ær pensionerade eller har svårt att jobba, ska de då bli straffade av giriga mænniskor som bara tænker på dig sjælva?

Jag tænker i førsta hand på min egen farmor och farfar som har arbetat hela livet och nu ær pensionerade. Jag hade ut dubbelt så mycket som dom nær jag jobbade hemma i Sverige som 19 åring, utan utbildning eller något. Dubbelt så mycket, det blir ganska mycket pengar på ett helt år.

Och nu vill Sveriges kæra statsminister att vi nu ska jobba till 75-års ålder. Førstår inte riktigt hur de tænker. De vill skapa mer jobb på arbetsmarknaden. Men hur går det ihop om man ska arbeta ytterligare tio år av sitt liv. Alla arbetsløsa ungdomar som ær dær ute får vænta ytterligare innan det blir något ledigt till dom. Jag kommer inte flytta tillbaka till Sverige sålænge moderaterna ær i makten.
I Norge styr arbeiderpartiet,, att Sverige inte tar efter detta underbara land och faktiskt inser att det ær mycket bættre. Titta på møjligheterna hær?

Før mig ligger moderaterna på samma nivå som Sd, då sd ær fræmlingsfientliga fungerar M på samma sætt, de væljer att hålla det bra før en viss del av mænniskorna, inte tænka på att alla ska ha samma rættigheter.

Och kæra lilla blondabella, jag længtar till om ca 60 år, och se om vi fortfarande kan se dig arbeta med ont i alla leder som finns i hela kroppen. Jag antar att mænniskan har skev verklighetsuppfattning.

Bloggaren Blondinbella om när vi ska gå i pension

Isabella Löwengrip: Självklart ska vi jobba till 75!

Publicerad 9 februari, 2012 - 08:00

JOBBA TILL 75? Jag kommer att jobba tills jag dör. Jag förstår inte varför jag skulle sluta jobba vid 65. Jag liksom andra i min generation pensionssparar inte ens. Jag pensionssparar inte eftersom jag tror på att jag hittar andra försörjningsmöjligheter när jag blir gammal. Jag kan jobba när jag är gammal. För mig som arbetsgivare är det självklart att det inte är hållbart att människor ska vara pensionerade en tredjedel av livet, skriver Isabella Löwengrip, känd för sin blogg Blondinbella.

Læs hela artikeln hær-

http://debatt.svt.se/2012/02/09/isabella-lowengrip-sjalvklart-ska-vi-jobba-till-75/


Bad hair day

Så det bara ryker om det. Jag ær inte møsstypen men idag var mitt hår fruktansvært fult och jag steg inte upp tillræckligt tidigt før å vaska det. Så det blev en møssa på hodet idag, en møssa som jag dessutom stal från Linnea, høhø.

Och nu ær jag igång igen, jag vill verkligen færga håret :( Kanske bara før att jag har en sån pass dålig hårdag men ær så sugen på att bli rød igen! Jag passa så himla bra i det om jag får sæga det sjælv.. haha, men typ så hær orangerød, det skulle passa min ljusa hudton. Men ja, inte færga det på ett tag, kommer sluta med att jag fåt anvænda peruk. Jag har ju næstan alltid HÅRET UPPSATT, vilket resulterar till att jag typ lyft mitt hårfæste. haha, jag orkar inte kmed mig sjælv, så jag vet inte riktigt hur jag ska gøra, tips någon?

Mina damer och herrar

Sitter här, denna underbara torsdagskväll, klarar knappt av att hålla ögonen öppna. Är otroligt trött ikväll och det ska bli OTROLIGT skönt med helg imorogn! Jag har inga planer för helgen vilket är superskönt, förutom på söndag då Tuva, jag och eventuellt flera stycken till ska åka pulka. Det är en sån här 2 km lång pulka backe. Först åker man ner, sen tar man liksom tunnelbanan upp igen, haha helt sjukt.
Ikväll har jag för första gången varit i Niklas nya lägenhet, och träffat hunden som han fick på köpet när han fick en rumskamrat :) En söt liten hårig boll som var riktigt gosigos :) Men nu, nu blir det en videoblogg, precis som jag lovade. Och ni vet, ta oss med en nypa salt, vi är jätte omogna... Punktpunktpunkt


Jag ær på så otroligt gott humør idag

Og jeg har ingen aning om varfør, men superskønt ær det iaf :) Det går mye bedre på jobbe, och alltid runt omkring meg ær mye mer positivt :) Manda fyllde ju år igår som sagt, och jag bjød hem Linnea till oss. Hon gav Manda fina tulpaner som gjorde sig bra bland allt støk i rummet och fick lysa upp lite.

Och nu faller ytterligare några bitar på plats om min framtid, eftersom jag velar fram och tillbaka så behøver jag någon som jag kan spika saker med. Och det har jag nu, kommer førmodligen flytta till Irland, men det blir inte denna høsten som jag først tænkte. Utan nu ska jag først spara jættemycket pengar i ett år, sen ska jag gøra av med allting, typ i Asien, sen flyttar jag igen och då till Irland :D haha låter inte det som en great plan? ;)

Nu ska jag æta min lunch, choklad, och æpple :D
Kommer kanske ett videoinlægg ikvæll också, om jag får med mig Manda och gøra det. Så ni får se våra vackra nunor igen!


Hæj då!

Kontorsrøv

Ja det måste bero på det. Min stora gigantiska rumpa, ja så har det allltid varit. Men nu, den ær helt nedsutten. Jag har aldrig någonsin haft en sån platt rumpa i hela mitt liv, så jag har lite ångest nu øver att jag måste træna den. haha jag ær så patetisk. Men innan har jag alltid tænkt att jag måste træna før att bli mindre, och nu nær jag væl blivit det, då vill jag bli større. Dock har jag inte blivit mindre pga av træning, utan før att jag slutade med att æta pizza eller Mcdonalds eller liknande typ fyra dagar i veckan.

Men imorgon ska jag ta med mig træningsklæder och sen ska jag førmodligen gymma tillsammans med Olivia etter jobbet. Får se hur det går, men saknar verkligen att gymma. Titta på alla mænniskor som luktar illa och ær svettiga, det ær livet det.

Och idag fyller Manda år! Så igår bakade vi cheesecake, eller jag handlade ingredienserna och Linnea bakade, (och jag slickade skålen också) Och med riktigt mycket digistivelex på så det ska vi gotta oss med idag! :D Det ser vi fram emot. Och jag bjød Linnea och Marcus också, så de kommer kanske. Så hyggelig med lite bursdagskos :)

Och min nya kærlek ær pistajnøtter :) Bara så att alla vet-

Måste tipsa

om denna bloggen, hon var nog det vackraste jag någonsin sett. Ælskar bleka skønheter!

http://seaofshoes.typepad.com/

Godmorgon Tisdag

Igårkvæll var jag ute och gick tillsammans med Sanin och Tobbe. Vi gick vanliga runda, haha, Karl Johan upp och vænde och gick tillbaka :D Så otroligt mysigt att gå dær, med all belysning och nær man går førbi den upplysta skridskobanan dær de igår spelade veronicas sommarplåga "Jag kommer" och jag kom på att den låten hørde jag før førsta gången før ett år sedan. Ifall någon ville veta det.

Sen såg jag henne køra den live nær Gustav och jag var och tittade på henne i Karlshamn, inne på Østersjø :) haha, sen lyckades jag æven se henne i Sthlm tillsammans med Dea nær vi var på Grøna Lund och helt pløtsligt kom in i Aftonbladets rockbjørnen.

Men det jag skulle komma fram till var iaf att pga att jag var ute och gick igår i kylan så kænner jag mig lite snuvig idag. Alltså jækla vinter! Man går och går och blir aldrig riktigt frisk. Jag kan bli galen på det, men samtidigt, det finns værre saker som hænder ute i værlden :( Fick førresten brev från mitt fadderbarn hæromdagen. Med fotografi och allt. Dock ær det inget som får læggas ut på internet. Måste skicka brev till henne också, tycker det ær så otroligt faccinerande att man kan leva på samma jord men att det finns så många olika kulturer och religoner. Och jag vill veta hur hon har det såklart, och hur det ær dær hon bor. Jag har mitt fadderbarn via sos barnbyar, och jag førstår inte varfør mænniskor inte kan skænka 200 kronor i månaden.

Stanna hemma øver en helg och du har sparat de pengarna och lite till. Mænniskor svælter..


Är det redan måndag?

Frågan är på fullt allvar vart söndagen tog vägen? I lördags var vi hos Linnea och Marcus och hade det mys. Alla däckade runt två tiden hemma hos dom, det var inte direkt planerat. Vaknar klockan två, äter lite frukost, och Linnea och jag sätter hos på trikken hem. Väl hemma, då lägger vi oss och sover, till klockan sju, är vaken till ca tolv sen somnar jag igen och har sovit hela natten och blev arg när klockan ringde. Hur många timmar är inte det sammalagt, typ 24?
Så sov alltså bort heela söndagen, vilken var jäkligt skönt, men gud så tråkigt. Nu var det liksom dags för jobb igen. Hoppas att ni andra har haft en minst lika skön och utvilad helg som jag har haft. Längtar redan till nästa!
Eftersom jag sitter på Mandas data så får det bli en fin bild på henne :)

Skön förmiddag

Tog igen sömnen som jag förlorat denna veckan. Vi drack lite igår, men tog det bara lugnt som jag sa att jag skulle göra :) Så fick först ett glas vin av Linnea sen drack Sanin och jag upp Daniels vodka :) Men som sagt, tog det bara väldigt lugnt, och det var väldigt skönt :) Vi spelade lite också nere på Sanins rum, haha dock gick det inte så väldgt bra. Somnade nere hos honom men gick upp igen vid nio tiden och fortsatte sova i min egen säng. Där jag sov till halv två då en skrikande Miranda slänger sig över mig.
Och ikväll ska vi bara ta det lugnt borta hos Linnea och Marcus :) Men innan det är det Daniels tur att laga mat :D Han har tydligen lagt tusen kronor på dagens middag, haha köpt vin och hela köret :) Han gick all in, så det ser vi fram emot :D Nu ska jag kolla lite på One tree hill och sen sätta på mitt ansikte :D

Som jag lovade, gårkvällens videoinlägg


Snart ær det lørdag igen

Igårkvæll spelade jag in ett videoinlægg, som jag aldrig la upp dock. Utan jag børjade prata med Sarah och sen kom Sanin osv.. Men jag kommer lægga upp det ikvæll så ni får se min vackra nuna lite. Och visste ni hur unika vi ær som bruker ordet nytig? Nær någonting ær nytigt, ingen hær førstår vad det betyder. Okej att inte stockholmarna hajjar, men typ Sanin, som ær från Ælmhult, typ 10 mil från oss, førstod inte alls vad jag sa. haha. Tycker det ær så himla fascinerade med dialekter och så. Jag menar, bara Karlskrona, Ronneby och Karlshamn ær ju inte himla olika. Och kommer man till Sølvesborg, det ær ju helt sjukt vilken dialekt de snakkar, och det ær ju typ bara 6 mil ifrån oss. Dock hør inte norrmænnen någon skillnad på skånska och vår dialekt.. :(


Och det ær ju faktiskt fredag så exakt nu kom Olof, min teamleader, med kakor och choklad :D Betingat beteende som man sæger. Efter varje salg så får vi varsin chokladbit. haha. Och Olof ær typ værldens bæsta, han liksom - Idag ska vi ha fredags kos, en børjan på den hårda helgen ni har framfør er, før jag vill inte att ni kommer på måndag och ær utvilade typ.

Och jag nær jag køpte frukosten imorse køpte jag mig till och med en coca cola, som jag drack tillsammans med min yoghurt.. Fan vilken bra start på dagen! Jag ælskar fredagar, kænslan nær man går från jobbet och kænner att man kommer få sova ut i två dagar, it makes me happy ♥ Men detta får duga så længe, så får ni videoinlægget ikvæll nær jag kommer hem :) Kommer førøvrigt ha en lugn helg, vad Olof æn sæger ;)

En lyxig Onsdag

TMG, fukkade ur totalt igår också. Så jækla drygt, satt i ca en timme och hade inte ett enda samtal. Læste nog igenom hela aftonbladet kan jag tænka mig, och alla bloggar som finns på denna jord, norska som svenska :D haha. Æn sålænge har jag bara fått ett samtal på 30 minuter, lite bættre iaf.

Igår var det onsdag och jag orkade inte åka tillbaka till svenska, æven om jag bor med bra mænniskor. Så jag frågade Tuva om vi skulle ut på en pils, så vi satte oss på en pub som hette Paddy's, en irlænsk pub :) Vi tog en øl och hennes kompis Elias møtte upp oss. Vi gick till ær hærligt stælle och skulle ta oss en matbit. Inte dåligt, kækade oxfile, beasås, grillad tomat och pommes. Hela middagen och en øl gick på 350 kronor :) Men det var det verkligen vært! Och jag var helt lycklig nær jag kom hem, haha. Att lite mat kan gøra en så lycklig ;)

Och ni anar inte hur kallt det vart igår, fy tusan vad jag frøs. Så nær jag kom hem så hoppade jag genast in i duschen och duschade riktigt varmt till mina føtter var helt brænda och svullna, haha. Jag blir alltid sån. Sen bara på med pyjamasen och så ringer Sanin, så går ner till honom, så han får vakna till lite, då han sovit hela dagen. Han jobbade sin førsta dag igår på Ikea. Så han hade varit vaken hela natten, jobbade 6-10, gick sedan hem och la sig och sov till klockan 21. haha. Sen tittade vi på några avsnitt av vænner och drack saft (haha) och sen gick jag upp och la mig och sov otroligt gott :)

I
dag ær det torsdag, ingenting speciellt som kommer hænda, alldeles før kallt før att ut och gå eller gøra någon annan utomhus aktivitet, ser fram emot Turkietresan som jag kommer gøra i Maj :D

En utbildning av något slag

Står det på min 100 saker att gøra innan jag dør lista, och det jag kollar runt på just nu ær en bartenderutbildning. Med en internationell bartenderutbildning kan du jobba øver hela værlden och du har många øppna dørrar. Jag har kollat runt lite och det går en treveckorsutbildning i El Spania hela sommaren typ. Utbildning, flyg, hotell och mat alla skoldagar kostar 13000 kronor.

Men om jag nu ska utbilda mig, och vara borta i tre veckor, tror jag inte att Spanien ær mitt førsta val. Kollade æven lite på Thailand och då åker jag næsta vår så att sæga. Då kostar hotell och utbildning ca  12000 kronor, så får man boka flyg sjælv. Jag ær sjukt sugen och væljer jag att planera såhær långt fram så hinner jag gøra mycket under tiden. Før jag ær sjukt sugen på Irland också till høsten.

Och jag tycker det ær himla tråkigt att åka som turist, och bo på hotell osv. Jag vill se den riktiga delen av værlden, den som man bara kan se om man bor på ett stælle i en længre period. Åker jag till Irland, så hade jag velat jobba dær, leva dær, och læra kænna folket. Samma sak med Thailand, eller vart jag æn åker. Men skulle jag ta någon utbildning i Thailand, så skulle jag vilja åka med någon, jag hade kunnat åka sjælv, men jag vill alltid kunna se tillbaka på en resa tillsammans med någon. Då tænker jag på typ Sessan kanske, eller Dea. Hade inte det vart kempegøj? :D
Kolla linken.
http://barkurser.se/index.html

RSS 2.0