Lördag, dagen innan första april

Har nu avslutat rojektet på visma, vet inte om jag skulle vilja fortsätta med det. Det är ganska slitsamt, men provisionen är så jäkla mycket bättre. På Uno-X så har vi ju knappt provision, haha. igår fick jag 460 :- på visma. Räknar det som att ta igen några av de timmar som jag missade när jag var hemma en vecka.
Igår var vi hos Silje. Malin och Jonathan var här hos mig å lite förkrök, sen gik vi till  Silje och dansade, ingen utgång eller något, utan bara en vanlig härlig hemmakväll, och alla var liksom eniga om detta. Sen gick Malin, jag och Jonte tillbaka till svenska, de somnade på sofforna, (tror jag,) men var borta när jag vaknade.
Vad händer idag då, egentligen är jag bara sugen på att ligga hemma och dega med friends men kommer nog bli en sväng till Susanne ikväll, ska dock vara nykter för måste träna bort lite alkohol oh andra onyttigheter från i helgen :D
Silje, jag och Malin.

Uppdate

Du blev det en paus i bloggandet för några dagar igen. Kan uppsummera helgen lite.
Fredag: Lönepils, där det alltid händer spännande saker, inget avslöjas här dock, men stolt är jag över mig själv som inte kände någonting på lördagen som jag behövde ha ångest över. Tuva sov hos mig till lördagen. Vi planerade lite bio på lördagen, men så blev inte fallet.
Lördag: Tuva somnar, vaknar och börjar spela tvspel, Sofie somnar inne hos Dennis klockan 23,00, vaknar ca en timme senare av att han ligger och klappar mig på kinden, lilla sötDennis :D Och jag låg nästan bara i min säng hela dagen, givande.
Söndag: Väntar på att Dennis kommer hem vid 16, sen drar vi till Linnea H och tittar på rummet som Dennis ska flytta in i. Han kommer flytta i slutet på Maj. Sen gick vi till akerbrygge, fick tag på heliumballonger och hade det jäkligt kul.
jag sitter nu på nytt projekt igen på¨jobbet.. Men bara denna veckan, igår kändes allt för jäkligt och jag ahde verkligen ingen positiv inställning alls, men nu när man kan det LITE mer, så känns det bättre och jag kan slappna av :) Efter jobbet gick jag hem till Silje, vi åt gurka med dipp och lite grandiosa pizza :) Sen slocknade vi i ett par timmar :D Och nu väntar jag på att tvätten ska bli klar, så det kliar liksom i mig. Det är såå fint väder, men ingen att utnyttja det med. Miranda jobbar, Linnea är på konsert, Dennis och Daniel vet jag ikke vart de är :(
Så får sitta inne på rummet och skriva av mig lite.. Vilket är surt!






Och detta var min position hela lördagen (y)

Att skriva en musiklista

På jobbet har vi ju musik som spelas hela tiden, men det har næstan varit samma lista sen jag børjade hær på LTM, så musiken børjar bli lite uttjatad, så de har skickat runt musiklistor som alla ska fylla på om vilken musik de vill lyssna på. Och veet ni hur svårt det ær att komma på musik? haha, man ælskar musik, men glømmer alltid artist eller låttitel, eller jag gør det iaf.

Några låtar som står på min lista.





Kameran på laddning och dags för löningspils imorgon

Shit torsdag, om en timme är det liksom redan fredag? Huanamejja vad tiden gått fort. Så löningspils imorgon, det har redan gått en månad från den förra, och imorgon kommer det INTE bli likadant som sist, då jag ramlade omkull på dansgolvet och åkte iväd till en ödemark med en främling. Men kameran ska med, så jag kan visa upp mina underbara jobbarkollegor här i Oslo.
Tuva och jag är ett sånt bra par! Känns nästan som vi är gjorda för varandra, tänker likadant om livet, kan skapa diskutioner och skratta så jävla mycket. Det har blivit att vi nästan umgås varje dag efter jobb. Vi har ett nytt mission på G. Vi ska prova ut världens alla matkulturer. Vi började i förgår då vi åt sushi, sen kom vi till idag. Jag vart så sugen på en god pastarätt så Italienskt fick det bli! Åt på ett ställe som hete Eataly, haha fyndigt. Det låg precis vid Aker brygge oh det var ett himla mysigt ställe med bra pris. Tuva åt pizza, jag smakade ena kanten, de var otroligt tunna men spröda och fina. Själv tog jag pasta då, med massa grädde, svamp och oxfile, så jävla gott!
Kanske ska ta dit familjen när de kommer?
Linnea har ikväll bakat morotskaka, vår egen lilla husmor, men kaka får allt vänta till helgen! Min kropp förändras så otroligt fort att det är spännande. Har varit utan godis sen söndags, tränat en gång tillsammans med Linnea H och mina byxor som jag int ekom in i som jag köpte nya, går nu att knäppa, haha! Jag kan om jag vill, ska inte äta ågot godis eller chips, eller dricka någon läsk så jag kan visa mig i bikini om två månader ;) Och ger jag mig tusan på det, vet jag att jag klarar det :D
Bjuder på lite bilder som jag hittade på datorn på mig oh Daniel från när vi var ute för några veckor sedan :)
Vi är så otroligt söta så det gör ont i hjärtat!

Jag ær glad øver hur otroligt smart jag ær

Sandra om Framtid:
Jag vill me resa!! Men en tanke bara, Gran Canaria är en kanarieö, eller ögrupp, precis som Fuerteventura. Det är två olika alltså. Puss på dig lillasyster :)

Hittade nyss værldens sjukaste sak

nej detta ær ikke Okej! En kvinna som gør barnyoga, kolla sjælva på klippet. Ska detta verkligen vara bra før barnen? Fast tror næstan att det ær dockor..

http://vimedbarn.se/kontroversiell-barn-yoga-vacker-manga-asikter/


Framtid

Platser jag besøkt:
Grekland (Rhodos och Kreta)
Bulgarien (Sunny Beach)
Frankrike (Paris)
Gran Canaria (Fuerteventura)
Tyskland (Stade)
Danmark (Køpenhamn)
Holland (Amesterdam, bara 24 timmar dock)

Platser jag vill besøka:

Usa (All over the place)
Thailand (Vart som helst liksom)
Italien (Venedig, Rom)
Storbrittanien (London, Dublin, Edinburgh)
Indien (Agra)
Mexico (Vart fan som helst, jag ska dit)

Vi kan ju børja med dessa stællen, kommer dock åka till Amster igen under påsken, och en fin liten resa till Turkiet i slutet på Maj. Kommer nog bli någon semestertripp till något stælle i høst också, då jag ær otroligt rastløs. Men sen blir det nog Asien, førmodligen Thailand då, under vintern 2013, sen blir det nog flytt igen, Storbrittanien någonstans :) Livet leker

Godermorgen i denna sal

Dagen børjar otroligt bra då Tuva kommer och møter mig på brugata, man måste ta vara på de hær små sakerna som gør en glad, så nær något førøker sænka en så har man sparat så pass god energi att det bara ær till att blåsa bort :D
på morgon møtet berættar Susanne att hon ska få en resa till New York i fødelsedagspresent och åker i Maj. Och min chef Olof har ju varit dær en del och luffat runt. Och han rekomenderade ett stælle till henne som hette typ The Box eller något.

Då ær det en show, så går man dit dricker massa øl. Så børjar showen, (såhær børjade det iaf nær han var dær), En gubbe sitter på scenen med handuk øver axlarna och en handduk i knæt. Han har raklødder i hela ansiktet och børjar raka sig. Han tar sedan bort handuken från knæt och børjar raka snoppen liksom, alla vrålar och har det gøtt. Han tar sedan bort handuken från axlarna och det visar sig att killen har ett par feta sillisar inopererade, alla blir helt galna och skålar typ, haha. SEN nær han reser sig upp och alla tror att detta nummer var øver, tar han ut en superdildo från the Ass och alla fortsætter vrålar och allt blir sjukare och sjukare :D haha, fan vad roligt att gå på något sånt med massa missbildade mænniskor, dværgar shemales osv :D

Børjar bli gammal

Nær man behøver læsglasøgon!? Eller ær det jobbet som har førstørt dom? Hur som helst, så gjorde jag ju syntest før några veckor sedan och det visar sig att jag behøver læsglas nær jag sitter framfør tvn och nær jag læser då såklart (daah). +0,75 var mitt fel på båda øgonen, så det vart inte så starkt iaf. Men Fan, jag kænner att huvudværken och kliandet bakom øgonen blir værre och værre nu. Men gud, jag vill verkligen inte lægga pengar på det, tusan så tråkigt..

Men får væl finna en billig optiker som kan hjælpa mig, bara synundersøkningen kostade 870 kronor..

10 saker du kanske inte vet om mig

1. Jag har bara varit kær en gång
2. Jag søg på tummen till det att jag var 14 år, då skaffade jag løsnaglar och det var inte behagligt att ha något vasst som petade mig i gummen, så då slutade jag, och det var på tiden.
3. Jag kan inte ljuga
4. Jag skarttar MINST 10 gånger varje dag, vid olika tillfællen
5. Jag suger på att teckna
6. Jag anser att man inte kan få en bættre uppvæxt æn det jag haft.
7. Nær jag fyllde 6 fick jag ett marsvin som hette Kajsa, hon dog nær jag var 10 och jag græt hela dagen.
8. Jag har alldeles før lætt før att lita på mænniskor
9. Jag gråter næstan alltid i filmer
10. Jag mår dåligt nær jag tænker på Fredrik Reinfeldt

Nu kan du få mig så lætt

Onsdag idag, och godmorgon på er allihopa! Startar dagen med en kaffe och ett gott pepptalk. Har idag på mig mitt Håkan linne "Nu kan du få mig så lætt", kænner att det ær ett himla passande linne att ha på sig på sitt jobb :) Men who cares?

På fredag ville Jennis gå på bio, Manda var också sugen, den nya filmen (eller vad fan, klart den ær ny?!) Hunger games. Någon som har hørt talas om den? Vet inte hur bra reklamen ær i Sverige på den filmen, men den verkar vara jækligt bra!
En film som handlar om ett spel som går ut på att ungdomar ska ta død på varandra, ungdomar som ær vænner. Ja, jag sugeer på att førklarar, men något sånt ær det.
Dock hoppas jag att de væntar tills på Lørdag då jag ska på lønepils på fredag, eller først blir det Peppes Pizza, sen får vi se hur mycket pils det blir. Måste tænka på att sommaren snart ær hær!

Ska førresten ut och springa tillsammans med Linnea H idag efter jobbet, testa kondisen lite då det var ett tag sen løparbrallorna vart på! Uppdatering kommer om det!

Tvätt

Insåg att jag inte har tvättat på typ en månad. Nu börjar mina rena kläder ta slut.. Så medans jag väntar på tvätten underhåller jag mig med Jennis Ipad och roar mig åt CpManda och DampDanne :) Tuva har också varit på besök ikväll, efter vi åt lite sushi så gick vi hit på lote film och myste.


Sen världens sjukaste grej har hänt idag, brandlarmet går för första gången på ltm, eller första gången sen jag började där. Sen när jag kommer hem, går brandlarmet här också. Två gånger på en dag, på två olika ställen.. Oslo, en osäker stad.

No life


Nei, holy crap

LTM glømde bort oss, vi får inte løn føresn imorgon :( Åh nej.. Inget indiskt idag då inte. Får gå hem och lægga mig då jag la mina sista pengar på vindruvor (a)

Jennis får skylla sig sjælv nær han ska kittla mig vid kanten av sængen


Mm


20/3

Vet ni vad det datumet betyder!?!? LØØØN.
Norge ær alltid 5 dagar tidigare på allt, lønen ær den 20.de istællet før den 25.te, hyran ska vara betald den 25.te istællet før den siste. Typ. Så inte på allt kanske, men ni hajjar grejen. Igår vart jag och Tuva ute på Fridays, hon tog øl och vet ni vad jag tog, ett hærligt glas med isvann! Woop. haha, Kænner mig otroligt duktig dær!
vi kækade lite nachos och kosde oss. Idag blir det ut med så många som møjligt från teamet och ska æta indiskt. Jag har ældrig gjort det førut. Tænk om det blir så som det alltid blir i filmet nær man æter spicy food, man går och børjar svettas och bajsar inom en kort stund ner sig :) Återstår att se.
Tittar på flyg just nu till Amsterdam också, dit åker vi øver påsk før lite rehab. Tuva, jag och Emilie ær helt spikade, sen kanske Silje och Olivia också om de ær sugna, så det kommer bli en riktigt rolig tjejresa! Amsterdam ær så himla fint, kommer ta massvis med foton och visa er :D

555

18

Onødig fakta

1. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.

2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.

3. En snigel kan sova i tre år.

4. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

5. Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.

6. Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.

7. Det finns inga hotellrum i Japan som har nummer 4 eller nummer 9. Detta är helt enkelt för att orden för “fyra” och “död” uttalas på samma sätt, precis som orden för “nio” och “smärta”.

8. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.

9. Endast 55% av alla Amerikaner vet att solen är en stjärna.

10. 26 st Astronauter har rapporterat att de sett ufon när de kretsat kring jorden.

11. Los Angeles hela namn är ”el Pueblo De Nuestra Senora La Reina De Los Angeles De Porciuncula”.


Before I Die


Oh no

Vill gærna uppsunmera helgen i bilder, men finner inte sladden till min kamera :( Hoppas den ligger på rummet någonstans. I fredags træffade jag Lovisa iaf, vi tittade på Pretty Woman och kosade. Sen på lørdag så var planeringen girls night out. Men Dennis (numera Jennis) och Marcus var med oss också. Vi gick ut och dansade och hade gøj, avslutade kvællen i vardagsrummet tillsammans med Linnea då vi først ringde min far, som jag trodde jobabde natten, sen ringde vi Linneas pappa som vi visste jobadbe natten :D haha, så det blev lite nattliga samtal dær i soffan.
Sen søndag, mina kæra rumskamrater læmnade rummet och læt mig sova ut ordentligt till klockan halv två næstan. Sen hade vi riktigt filmmaraton, vi såg Tummelisa, Ringaren i Notre Dame och på Bridesmaids. Klassiker och lite nytt.
Och jag vill verkligen hitta min kamerasladd, kanske ska høra av mig till någon medium som kan lista ut vart den ær ;) Inte før att jag tror på något sånt.. hæhæ. Ny blir det en ny vecka som jag ser fram emot, och imorgen ær løøøøn! :D Då blir det indiskt tillsammans med Tuva och några andra från jobbet, och så lite øl på det :D Glædjer mig till det ja.

Påminnelse till mig sjælv:

Ring Telenor Sverige och sæg upp mitt svenska abbonemang. I 24 månaders tid har min Iphone kostat i genomsnitt 650 svenska kronor vareneste månad, vilket om man ræknar lite fort blir ca 15600 kronor, før en jækla telefon. Och barnen går dær och svælter... tvi før mig och mitt føredetta vardagslyx jag skulle ha HELA tiden med akrylnaglar och hårførlægningar hit och dit før flera tusen medans mænniskor går utan mat! Någon gång i mitt liv (detta står på min innan jag dør lista) ska jag arbeta som volontær på något stælle dær jag behøvs.
Skriver ner lite smått om vad jag kommer behøva till sommaren nu också, jag har ju bara høst/vinter klæder hær i Oslo, trodde aldrig att vintern skulle gå så fort! Men nu ær våren kommen och sommaren nærmar sig fort och sækert! Och min Turkiet resa som jag ska gøra i Maj gør att det blir roligare att planera på något sætt, før då vet man næstan helt sækert att man kommer behøva shorts och sandaler liksom :)
Igår satt vi i køket och spelade høg musik, ryssarna blev galna på oss ;) Men det gør inget, de pissar ju utan att låsa dørra efter seg.. hmf, men det vart masa 90-tals musik som gjør en på gott humør. Miranda har fått fast jobb så vi firade lite och planerar utgång på lørdag :) tjejkvæll kommer det bli, och det kommer bli kempegøj! :D

En låt vi lyssnar på som får oss att le :)


Torsdag

Hei!
I førgår så låg vi och deppade i våra sængar, som vanligt, finns inte så mycekt annat att gøra! Så klockan 21,30 så læser Manda på nyheterna att planeterna Venus och Jupiter ska spela en romantisk dans på himmelen. haha så vi som ændå inte gjorde något satte på oss klædde på oss och gick till Operahuset dær vi stod och och tittade på planeterna. Tog lite hygglia bilder gjorde jag också, som jag kan lægga upp ikvæll, visst jag orkar ;)

Igår fick vi før oss att vi skulle sitta på innegården och dricka en øl eller två och kosa oss med lite musik, men det var inte alls lika varmt som det var dagen innan så vi gick upp på rummet igen och møs dær istællet :) Vi var på visning igår också men den lægenheten kommer vi inte ta, utan vi ska på visning ikvæll igen på en liten lægenhet som ær mycket billigare och då har jag gångavstånd till jobb :) Så vi ska se, førhoppningsvis blir det flytt inom en snar framtid :D

Alessandro

Tisdag førmiddag. Vaknde med ett otroligt gott humør, jag var himla pigg och ville typ gå upp och inte ligga kvar i sængen en stund till som man alltid vill annars. Igårkvæll tog jag en liten pubrunda på Karl Johan tillsammans med Tuva och Emilie. Vi børjade på The Scotsman och delade en pizza och drack en varsin øl :) Sen drog vi vidare till Friday's och drack mer øl. Tuvas bror jobbade dær så helt pløtligt kom det in shottar, som smakade saft dessutom! haha, drack æven værldens godaste strawberry daiquiri. Smakade bara jordebær och socker typ ^ haha, men det blev ikke sent. Utan Emilie skulle hjem og se på Paradise och jag och Tuva hade inte mer pengar att spendera. haha.

Så jag gick hem, la mig i sængen och satte på Djungelboken, alla klassiker finns i hela versioner på Youtube, vilket gillas av mig då vi inte kan ladda ner på svenska føreningen. Sen somnade jag gott med Linnea snarkande bredvid meg!

Måndag, tillbaka i Oslo

Har varit hemma i Sverige denna veckan, men ær nu tillbaka på jobb, vilket glædjer meg! Ælskar jobbet och stæmningen det ger. Jag ser inte fram emot helgerna før då vet man alltid vad som hænder. Men på jobbet så sker det alltid något nytt :) Och mina arbetskamrater ær værldens bæsta också.
Igår nær jag åkte hem så var pappa så snæll och kørde meg till Karslhamn eftersom tåget ikke går mellan K-hamn och K-krona. Min buss går från Malmø kl12,45. Så sitter jag på tåget och det børjar inte rulla. Så kommer konduktøren och han sæger att tåget går varannan timme + att det kommer bli ett byte i Hæssleholm till esløs då man får åka buss, sen från Esløv till Malmø får man åka ytterligare ett tåg så det kommer ta ca en extra timme. Så dær går två timmar bort av min inte så noga planerade resa. Så jag tænker att allt ær kørt och jag kommer missa min buss. Bussarna till Oslo på søndagar ær dessutom vældigt eftertraktade och alltid fullbokade om man inte ær ute i god tid.
Så jag tænker att jag inte kommer komma till jobb idag, måndag, heller och ser sparken i baken framfør mig. Men nej då, det visar sig (jag visste det redan) att jag har værldens bæsta pappa som kør mig till Helsingborg, dær bussen kommer klockan 14, och han sitter och væntar med mig och ser så allt ær rætt :) Så åker buss från Helsingborg, somnar næstan direkt på de underbart skøna bussarna och vaknar nær vi har en timme kvar på resan :)
Och på jobbet så satt jag innan på Allers men ær nu tillbaka på UnoX vilket jag inte klagar øver eftersom det ær værldens bæsta team! :)

RSS 2.0