Kära dagbok

Idag sov jag till klockan 12,30, det var inte länge för att vara mig. Så gick upp, fortsatte packa lite och åkte sedan bort till Ruad, killen som bor i vår lägenhet just nu, och så tog jag lite dit grejer, ska nog flytta dit lite till sen när han hör av sig senare ikväll.
Igår var det 17 Maj, och det var den största anledningen till att jag stannade kvar denna veckan, det ångrar jag inte, för nu fick jag se hur Norge verkligen firar sin födelsedag. Jag gick runt på Karl Johan där det var ca 40 000 människor, jag såg kungafamiljen stå och vinka osv. Det var mitt mål när jag startade längst ner på gatan. Men sen när jag nästan är högst uppe så blir det alldeles för tajt och jag väljer att svänga av. Och då möter jag Calle och Mattias, så himla sjukt att jag lyckades stöta på dom när jag gick där, bland så många människor.

En klitoris i halsen är bättre än ingen alls.

Världens sjukaste film, hon går till doktorn, sexuellt frustrerad, gråter och har sig, varför kan hon inte få den njutningen hon vill ha när hon har sex, vad är det som fattas?
Så hon öppnar munnen och doktorn tittar ner, och där är den lilla rackaren, nere och dinglar i halsen. Så det finns bara en utväg.
Haha Nu har jag äntligen sett filmen som alla borde se, Deep throat, och gud vad vi skrattade. Ja alltså, finner inga ord.
Nu blir det Sverige-Ryssland på O'learrys, efter det träffar jag Suss och Malin :)

Update

en uppdatering, varfør jag itne uppdaterat vet jag inte, men i helgen har jag umgåtts med Malin mesta tiden, fredag børjade jag på O'Learrys. Otroligt skøn stæmning, tyckte dock att Sverige skulle gjort mer mål. Sen gick jag hjem til Malin och drack lite øl, stack ut till Dirty Cow och møtte upp Micke och Gustav. Sen Stack vi till Yatzy nær klockan blivit halv tre, kom in gratis och dansade den sista timme. Slocknade hos Malin vid halv sex på morgonen och sov bort hela lørdagen kænndes det som :D haha vaknade kvart på tre, tittade på två filmer och sen børjade vi kosa oss med lite vinbrus.
På søndagen møter jag Josefine Smith, hon færgar min utvæxt och sen drar vi till *Olivia* som ær en resturang tillsammans med Lovisa, senare kommer Mattias och han hade hans brorsa på besøk och så kom Jompa också, den var en mysig søndagskvæll.
Detta ær min sista uke på jobb, lær just nu upp min eftertrædare så att sæga, sen blir det flytt hela næsta vecka sen åker jag hem :D Och två veckor kvar till Turkiet nu, det komemr bli så skønt! :)

TGIF

Klockan ær 15.22, Susanne och jeg 'ær finally færdiga med målet før dagen, målet før uken :)
Nu sitter vi bara och chillar lite, ska snart sæga til Kim att vi ær færdiga och kan gå :)
Ikvæll møter Sverige Norge i Hockey, tikiga Miranda drar med oss till Olearrys dær vi ska titta på matchen, tror vi till och med har bokat bord? Så jag vill bara hjem och duscha och sminka mig, før jag har inte gjort det på længe, så kænner mig lite sugen. Haha himla tjejigt av mig.
Håper alla fina får en god helg!

41176943

Skrev idag på lägenhet, betalade största delen av hyran, vilket betyder att vi inte kommer ha alls mycket och betala nästa månad. Och det i sin tur är ganska bra, för Juni månad 2012, kommer vara den första månaden på länge, då jag bara kan juta av livet och ledighet. Det vill säga, ingen lön, men jag mår superbra för det :)

Igår sa jag opp meg

Inte før att jag ska flytta tillbaka till Ronneby, kommer aldrig flytta till Sverige så længe moderaterna styr :) Men inget politiksnakk, nej, jag ska ju på semester i Turkiet en vecka, dær jag aldrig varit førr. Sen semestrar jag runt lite hemma i sommar, Øland, Borlænge och mer Øland. Sen Tar jag mitt pick och pack igen, søker nytt jobb och børjar om på nytt :)
I ny lægenhet då dessutom, glad tjej som kommer från føreningen.
Men ser så mycket fram emot att komma hem! Fina lilla Kallinge, min fina lilla hund och min fina familj och underbara vænner. Planerar att vara i Ronneby tills jag blir blir trøtt på det.
Ska idag också till nya lægenheten och ge handpenning från oss alla fyra, sen kan vi flytta in førsta Juni :)

Sköna maj, välkommen.

Underbar dag i solen. Underbara lediga dag. Underbara dag att slå igen lite tid. Vaknar i förmiddags av en march som vart nprecis utanför fönstret. Stiger upp, och Niklas ringer väldigt lägligt, så sticker till honom, sitter uppe på hans takterass och dricker vin, egentligen alldeles för mycket för att vara mitt på dagen, haha men det var mysigt mitt ute i en stekande sol.
Sen ska han jobba lite hemifrån så då stikker jag till Sanna Mingotti som också kommer i från Ronneby och umgås med henne och Lovisa. Så satt vi uppe på deras takterass och lapade sol. Avslutar med massa avsnitt av O.C, tider det.
Och igår firade jag Vahlborg hemma hos Lovisa och Jompa och bara tog det lugnt och tittade på några avsnitt av karatefylla. haha så det vart en bra Vahlborg, lugnt och mysigt.

Fann en bild i kameran på människor som inte tog det lugnt igår iaf, Calle Westrup som njuter av livet.RSS 2.0