Älskade cam, vad skulle jag minnas utan dig?

Varje bild har sitt minne, från sin tid.. 
 

En natts hårt jobb på hotell

Måste berätta lite kort om vår hotell vistelse, men jag vet att när det börjar krypa i fingrarna kommer det inte bli så kort........
 
MEN, Felicia som bor tillsammans med Hultan, hon jobbar på hotell, och det hotellet behövde någon som bodde där under cover och bedömde servicen. Vi skulle vara ganska jobbiga kunder men hade en lista att gå över, detta är vad jag minns. 
 
- Checka in, hälsar personalen dig välkommen, tittar de dig i ögonen?
 
- Ni kommer till ett rum ni inte är nöjda med, byt rum, gärna till sviten.
 
- Ät i resturangen, frågar servitrisen er om kaffe och desert?
 
- Ring till receptionen från rummet, klaga på rumstemperaturen, får ni beskrivelse på hur ni höjer/sänker den?
 
- Gå ner, ta en drick i baren, får ni den drink ni väljer?
 
- Ring och kolla om roomservice, evetuellt beställer ni något. 
 
- Beställ väckning, ringer de när de ska?
 
- Bedöm frukosten.
 

Ja, det är väl de uppdargen jag minns, och vi var liksom på jobb, vi var tvugna att göra detta, vi kunde inte bara välja.. Vår vistelse gick på nästan 3000 spän, vi fick det gratis :)
Efter vi ätit förrätt, huvudrärr, desert, gick vi upp på vårt rum. - Orkat vi verkligen gå ner och ta en drink?
 
Haha så sjukt att vi ens tvivlar på det, när vi får det helt gratis? 
 
Ja, det var en väldigt bra natt, oc det var väldigt mysigt,, tror aldrig mer jag kommer göra något sånt här, den chansen kommer nog aldrig tillbaka, värt varenda öre ;)
 
 
 
 

hääääääj

Haha ligger och skrattar lite åt mig själv.. Ligger sjukt bakis i sängen, ensam, denna söndags "morgon". Tänker att jag ska sätta igång lite musik, och första låten som spelas är "Till som ensamma" av Mauro Scocco. haha givande, otroligt givande.
 
Ja men igår vart jag sjukt otaggad på dagen, jobbade till klockan 13, och ja, det är väl största andleningen till att jag inte uppdaterar så ofta, jobb,jobb,jobb. Startar inte ens datorn när jag kommer hem, orkar inte, vill bara gå och lägga mig, läsa lite, sen slockna. Men jag gillar det, det är en skön känsla att vara utmattad, det har jag inte varit på läänge :) Men kvällen började närma sig, jag tog mig en dusch, vilket var på tiden. Tuva hör av sig klockan 21 och jag drar på mig kängorna och möter henne och hennes vän Anders. Vi började på Dirty Cow, vilken var en flopp. Men underhållande dock. Säger inte mer, hähähä. 
 
Vi drar oss till Dubliners, vilket numera kommer vara vårat ställe efter att bar ute är stängt för denna säsongen, eftersom Tuva känner vakterna och lilla jag kommer in, även om man egentligen inte har åldern inne. Otroligt mysigt, med irlänsk livemusik och mängder av öl. Vi satt där ett par timmar, och klockan blir typ 01,30, då går vi till efterfest baren Jones. Så jäkla bra ställe egentligen, sjukt lång kö, men eftersom vi har VIP kort kunde vi gå före och krpa fram till baren, haha såna jäkla glidare! tar sedan en cykkeltaxi ner till jernbanetorget och bussen står och väntar på mig. Där skills våra vägar, jag åker hem, ska köpa bolle på macken som ligger vid oss, möter mange och jeppe som vart ute och svirat. De hade köpt baguett, vilket jag av någon anledning inte köpte, trots än att jag ville ha det. Jesper är väldigt berusad, lägger sig i sngen med sin halva baguett då han inte kan äta upp hela. Jag stjäler baguetten och springer därifrån, visste att han ändå inte skulle orka ta sig upp ur sängen, haha otroligt ond!
 
Idag ska jag inte lyfta ett finger, jag ska ligga här, och njuta av att vara ensam och hungrig. Men imorgon blir det jobb, börjar klockan halv sju, jobbar dock bara till 14, sen på eftermiddagen kommer jag möta Hultan och Felle, vi ska sova på hotell. Jäkligt niice. Felle jobbar på hotell och de ville att någon skulle övernatta där, för att kolla hur servicen fungerar, hur frukosten är och väckningen är bra osvosv.. Kan man säga nej till ett sånt erbjudande? En gratis natt på hotell, med hotellfrukost?! Gör allt annat än klagar på Oslo livet liksom :) 
 
Så SessanJävel där fick du dig en sjuk uppdatering, hoppas att denna lockar dig ännu mer till att komma hit och att du längtar ;) Och Sessan ska förövrigt flytta in här, och kommer nästa vecka, så då vet alla det, vilket jäkla gäng vi blir, inte en lugn stund, det glädjer mig.
 
Nu ska jag fortsätta mitt softande och ni på andra sidan skärmen får ha en otroligt fin dag och jag önskar er alla lycka i livet.
 
 
  

jajajjaj

Jag älskar att gå ut på söndagar! Speciellt när man somnade runt klockan 22 i lördags, kände jag att jag hade en utgång att ta igen.. Så klockan 14 igår var jag på personalmöte med nya jobbet som jag börjar på på onsdag. Tror det kommer bli skitbra verkligen, satt där i sån 3 ½ timme så efterråt blev hela jobbgänget bjudna på mat och öl på Fridays, efter två öl och god mat mötte jag Tuva på the dubliners. Hon hade personalavslutning med sommarens bar ute gäng, och där kom jag, haha, vi hade himla trevligt, jag var totalt opyntad och det var otroligt skönt. 
 
Nu äter jag lite frukost, och taggar till jobb klockan 16 (: 
 
Jag och söta Vilde, Tuvas syster som ser nästan likadan ut :D
 

Sluta klaga

Människor ska vara mer glada, och inte hänga upp sig på små skitsaker, och nu hänger jag upp mig på människor som hänger upp sig, det blev en lite ond cirkel. Men ärligt, var gör det om din näsa är lite för stor, du klipper av dig håret och sedan ångrar dig, du har för små bröst, för stora lår? Vad spelar det förr roll? Vem och vad är det som har bestämt att du ska tycka så, vem har sagt att stora näsor inte är fina? Vart kommer idealen ifrån, säg inte media, för media skrivs av någon och får det som att låta att de bestämmer. Alla människor är vackra, och människor ska inte behöva känna att de inte passar in, eller att de ska behöva behaga någon annan än sig själv.

Jag blir djup, och trött i ögonen, men kan ändå inte låta bli att hänga upp mig på människor som hänger upp till på en ojämn klippning när det föds barn med aids, när människor har brist på vatten, när det fortfarande föds barn med strålning från 20 år tidigare utsläpp av bomber. Tänk steget längre, och tänk på din nästa. Hjälp till i världen, sluta hata!

Det som gör att jag försöker hålla humöret uppe, när jag själv har råkat ut för hemska och otäcka händelser, är att tänka, det kan alltid bli värre.
 
 

Frukost

Det blev sent igårkväll, det blir så när man vänder på dygnet hur som helst. Men jag ställde ändå klockan på 10, steg upp vid kvart i 11. Duschade, sminkade mig, kläder, de vanliga dagliga rutinerna, och nu sitter jag här och ska hem till min vän Hultan, hon är skitskriven och mår inte ALLS bra så jag ska hem och göra lite frukost till henne. 
Och jag börjar inte försen 16 idag, jäkligt skönt allså, men måste somna tidigt ikväll då jag börjar tidigt imorgon, och därav var det bra att stiga upp lite mer i tid idag.
 
Ni får roa er med en söt bild jag tog igår, hähähääh

klockan är två och här kommer ekot.

Miranda har jobbat natten, hon sover förmodligen tills det att jag gått till jobbet. Niklas har flyttat in, han kommer hem säkert ungefär samma tid som Miranda vaknar. Jesper och Magnus är i Turkiet, jag sitter här själv och planerar lite frukost. Det blev en sen kväll igår och jag har gjort mig förtjänt av lite mat. Givande inlägg,
 
 

Sista dygnet

Igår slutade jag jobbet klockan 18, T-banan hem, fort skulle det gå att göra sig i ordning för att senare ta trikken ner till Jernbanetorget och sedan vidare med bussen till Telenor Arena där vi skulle se på Robyn. Det vart jag, Hultan, Dennis och Kine. Sittplatser är otroligt underskattade anser jag, tusiken så skönt det var! Men det var ingen vanlig konsert med Robyn, utan det vart tioårig födelsedag för flygbolaget Norwegian så det vart en hel show med massa norska artister som jag aldrig någonsin hört talas om, förutom Maria Mena då, hon vart där hon också! :D Kunde bara inte släppa tanken på att vi gick på en föreställning, med programledare och allt, för att fira ett jäkla flygbolag som fyllde tio år, haha låter helt random i mina öron.
 
Men vi hade en skitbra kväll, efter konserten så gick vi hem till Linnea, drack lite vin och gick sedan vidare ut. Hemgång klockan halv tre ca, jag sov inne hos Dennis jag, vi somnade till nya American Pie filmen, så ett par goa skratt innan läggdags. 
 
Besökte Jossan och Emilia vid 18-tiden och åt lite tacos och tittade på Bridget Jones. 
 
Nu kom jag precis hem, nyduschad och ska lägga på ansiktet för en tur ner till byn. 
Syrran lade upp lite bilder på fejjan från 2 av hennes 3 gånger i Oslo, dock på ingen tillsammans på oss två. Förutom den fulajäkla bilden som jag inte lägger ut här! :D
 RSS 2.0