MITT NUMMER ÄR 004794282061 <3

Han pryder min vägg.
Plakat är billig när man stjäler det från gatan.
Spegelvänt är fint.
 
 
Jaha, onsdag.
Går numera fram och tillbaka till jobbet, eller åtminstone fram till den tionde dec då jag får lön igen. "Åkte fast" på trikken för någon vecka sedan, torsdags för att vara exakt. Men norska kollektivtrafikens system är sånt kaoz att jag blir så sur så jag låter håret under armarna växa. Ett månadskort kostar 620 kr. Hade velat skriva 620 i stora bokstäver, men det går ju inte,, för det är siffror..... Och får du en bot så kostar det 750 kr. Det är en hårfin skillnad. Klart man chansar?!
Jag har åkt gratis i 19 månader och räknade lite fort ut med kalkylatorns hjälp att jag sparat över 11 000 norska kronor på att planka!
Ligger + och ser mig fortfarande som en stenhård vinnare i situationen.
Att dom inte bara sänker med några hundra  kr för ett månadskort och höjer böterpriset? Så kan folk åka med gott samvete.  
 
 
Det är slutet av november och känns ju som en evighet sen som jag satt på ett flygplan. nej inte alls längesen vi åkte till Berlin.
Men inatt tar jag och Hultan bussen mot flygplatsen och besöker London för första gången i våra liv. Extra långhelg torsdag-måndag. BEHÖVLIGT.
Planerna är att gå på The lion king musical, sova länge, (Hultan vill shoppa) och bara mysa med god mat och trevligt sällskap :) Så nu måste jag väl ändå packa, tråkigaste som finns, sen åker jag hem till min fina dam och spenderar de sista timmarna tillsammans innan vi drar oss.
Ha en trevlig helg svenskjävlar.
 
Berlin
 
 
 
 

Hur menar du rik? Menar du pengar? Hur mycket pengar, är mycket pengar för dig?

Detta räknar jag som en dagbok, min "blogg". Betyder det att jag inte uteslutit sociala medier helt då?
Jag blev så leeeeesss!!! Mildt sagt. När slutade människor prata med varandra oralt? Ingen umgås på riktigt längre. Om man inte har smartphone förstår man helheten. Det enda festen går ut på, sminka sig fina, fixa håret, ta massa bilder, på dig och på människor som är dina "best budies" som du utan facebook kanske inte skulle ha något gemensamt intresse med..
Att man inte kan träffa en ny människa utan att kunna klicka runt på facebook och veta stora delar av hens bakgrund. skapa samtalsämnen av vad som hänt på facebook.
Det jag förmodligen tröttnade mest på var att man kunde fan inte gå ut och dricka sin öl, i lugn och ro, och ha härliga samtal med människor utan att den där jäkla telefonen kommer upp och man är mer intreserad av vad som händer på skärmen.
Jag har varit fri några veckor nu, och gud vad jag har lärt mig mycket. Synd att klockan tickar och det är dags att gå till kyrkan och sjunga av sig, annars hade jag berättat jättemycket för er :)
 
IM STILL ALIVE B*TCHES!
 
 
 
 
 

Man vill vara älskad av alla men lämnad ifred.

Idag har jag:
Jobbat
Handlat ny tvättkorg
Ätit varm smörgås
tittat på film
städat mitt rum
tvättat sängkläder
pratat med Sarah
pratat med syrran
pratat med morsan
städad mitt skafferi (som hade fått gäster hemma hos herr Mussli)
 
Ikväll ska jag:
Duscha
Gå till närmsta butik och köpa något, bara för att jag kan
Spendera två timmar framför tvn då det är sista avsnittet av "I kveld med Ylvis"
 
 
 
 
Min hylla, som inte är sne i verkligheten.
Min trånga klädhörna.

RSS 2.0