- 4 kg på tre veckor

Kunde gått bättre, men alltid något, och jag har fuskat lite, åt en langos på Tosia och har druckit alkohol ca 4 ggr. Men ändå, jag har ändå varit duktig tycker jag. Inteätit en enda brödskiva, inte en enda pizza slice, inte en enda hamburgare, jag är ätit korv men utan bröd, inte en droppe coca cola, inte en enda sötsak. Så lite stolt är jag ändå över mig själv. Jag har inte tränat någonting, så hade jag gjort det så hade jag varit ännu mindre. 
Igår mötte jag och Manda, Tuva och Josse, då blev det ytterligare öl. Tuva vet att jag strejkar, då beställer hon bara in mer och mer öl till mig. haha.
Sen kom Olof och vi (- Manda och Josse) stack och bowlade med Tuvas bror och hans vänner. Jag var sämst men det var ändå så jäkla roligt. Nu blir det ut att lämna lite cv!
 
 
PussHäj

Börjar om från början

Efter två månaders semester, förflyttade jag mig tillbaka till Oslo. Jag hade sån himla tur, Malin och Cajsa skulle nämligen till Göteborg igår så jag åkte med dom, sen tog bussen från terminalen i Göteborg. Istället för att först åka ner til Malmö med tåg och sedan åka upp igen med buss. Sen visste jag att Tuva skulle möta mig på statjonen, men bussen var lite tidig och ingen Tuva såg jag. Så jag tänkte att jag skulle gå och möta henne, så jag går mot Brugata, och där fyller jag på min telefon och ringer henne. Då stog hon på statjonen och väntade på mig.
 
Så jag går istället (med all jäkla packning) till jernbanetorget där jag får syn på min bästa bästa Tuva. Vi blev lika glada av att se varanadra. Vi satte oss på bussen mot Bar(e) Ute. Haha trodde jag något annat? 
 
Efter en timme och ett par öl så ringer vi en vän till Tuva och vi sticker dit hon är, där träffar vi även Olof, min gamle chef, haha. Jag kunde typ inte sluta le, hade sån kramp i kinderna när jag kom hem och skulle sova sen. Åker till Oslo, träffar underbara människor som jag saknat och sen hem och lägga sig i en underbart skön säng (med bäddmadrass till och med). Detta är jag inte van vid när jag åkt från Ronneby de senaste gångerna :) 
 
Jag har varit vaken i 2 ½ timme och börjar bli lite småhungrig nu, men jag har ingen nyckel och Persson sover fortfarande. Tror jag iaf, så jag kan iaf inte gå och handla, vill hemskt gärna köpa mig en tandborste också, så jag kan tväta min mun! 
 
 
Detta är jag, i vår otroligt fula soffa :)
 

RSS 2.0