Eliza Doolittle


"Hälsa henne att hon ska dö"

Har precis läst ut denna självbiografin av den nyblivna artisten Jasmine Kara. Och den grep verkligen tag i mig!
Tjejen är persisk och växer upp i en underbart kärleksfull familj men träffar fel snubbe som misshandlar henne både psykiskt och fyskiskt. Men ändå fortsätter hon att älska honom och känner att hon inte är värd honom. Hon kan inte leva utan honom men känner att han kommer bli lyckligare utan henne. Så hon genomgår ett antal självmordsförsök.

Helt sjukt att en människa kan få en annan människa att känna sig så oduglig så att man vill ta livet av sig. Sånt som vissa människor inte kan förstå. Hon går ut och in från psykhemmet men slutar till slut med allt vad självmordförsök och självskadelse har med att göra. Och jag blev verkligen lycklig av att läsa hennes bok, med lyckligt slut, som jag älskar ;)



Nyårslacket


Kommentar

Angelica om Tittar igenom massa "gamla" cambilder:
finare i blond :/ (inget elakt alltså, du är fin i brunt med men det blonda fick dina ögon att se så vackra ut )
Svar: Haha men jag håller med :) Men när man har haft samma hårfärg så länge så tröttnar man ju,

Tittar igenom massa "gamla" cambilder

Som egentligen inte är så gamla utan bara jag som gör drastiska förändringar väldigt fort.
Blondt hår och bruna ögon, mycket vackert om jag får säga det själv, håret ser dessutom friskare och tjockare ut än vad det gör nu. :(
Åh mitt blonda långa löshår ♥ Och ett ♥ till sommaren också såklart!
Vad mycket man kan göra med lite hår, hårfärg och linser, här ser jag ju ut som en helt annan människa nästan! Men jag fick aldrig till den bruna färgen som jag ville ha den, den hade så svårt att fästa sig eftersom jag vart blond innan. Eller något...



hmf...



5 månader kvar till Paris

Hej vi som räknar ner :)
Bilderna på Eifeltornet är tagna från google, nästa gång jag lägger upp en bild är det när jag tagit fotot själv :)

Juldagen

En tequila kväll med inga minnen och en kväll spenderad med huvudet nere i toaletten :)






Kontraktet är skrivet och ska skickas idag!

För första gången i mitt liv ska jag flytta! Blandade känslor verkligen, hela mitt liv har jag bott i samma vita tegelhus i Kallinge med mina föräldrar och nu ska jag flytta ifrån dom och hoppa in i en lägenhet mitt i stan i ronneby! Jag ska inte flytta själv (tack och lov) utan såklart så flyttar Emil med mig :) Så nu ska vi helt plötsligt bli sambos :D Efter tre ½ år tar vi steget vidare :) Känns vuxet och väldigt seriöst vilket jag är väldigt glad över.
Det är en tvåa på 55 kvadrat meter och det är helt perfekt för oss två. Vi var och kikade på några lägenheter innan båda två fastande för denna :) Det är en riktigt fräsch lägenhet med ny lagt laminatgolv och med ljusa tapeter. På toaletten får det plats en tvättmaskin vilket vi säkert kommer sätta in efter ett tag :)
Det kommer ju alltid lite förberedelser som till exempel soffa osv, men allt det kommer fixa sig fint. Soffan får vi av min syster och hennes pojkvän, en skinnspffa som är jätte skönt men katterna har varit lite glada för att riva på den, men den kommer vi börja med. Köksmöblemanget får vi av min syster, sängstommen får vi köpa för en billig peng av syrran men madrasserna ska vi fixa själva, tv:n är redan inhandlad, vi köpte en 42 tummare på kallinge radio för bara 5 000 faktiskt, ett bra pris om jag får säga det själv :) Och så vidare och så vidare :D Känns som att vi kommer komma ganska billigt undan med den här flytten eftersom jag har en syster som gärna slösar och ska köpa nytt fastän hon egentligen inte behöver :D Det tycker Emil och jag är prima!
Nu fick jag skriva av mig lite också :)

Nej jag bryr mig verkligen inte!


Nu är resan bokad!

Vi kommer att åka den 24/4 och det kommer bli ett minne och en upplevelse för livet! Jag har satt nålar på platser som jag ska besöka innan jag dör och Paris är ett av dom.
Vi kommer att äta i resturangen i eifeltornet, kommer besöka louvren och katedralen notre dame, och inte minst, Disneyland Paris! ;)
Louvren är världens mest besökta museer, där det bland annat står konsverk från Leonardo Da Vinci t.ex. Mona Lisa ;) Det kommer bli så himla häftigt så ni anar inte!

Jag ska hinna med så många franska butiker som möjligt och kika in Frankrikes mode, jag ska hinna med så många uteställen som möjligt och jag ska hinna med så många fik som möjligt :D





Och så satt det en till :)


Hej kära vänner

Jag kom hem från Tyskland i förgår och det var verkligen en fartfylld helg och jag har haft så himla roligt! Vi var sex tjejer som delade rum under lusseresan och det blev sena kvällar med massvis med skratt. Ibland är det sjukt hur liten världen är! Jag delade rum med bland annat en tjej som heter Linnea, första gången jag träffade henne, eller ja vi har träffats på lite rep osv.
Jag fick världens roligaste komplimang av henne som gjorde min dag.
Vi satt på bussen på väg ner i tyskland och vi började prata om ronneby lucia. Jag var ju tärna för två år sen, och det visade sig att hon också hade sökt. Så sa hon:
Ja men Emma du var väl också sökande? Och det var en till tjej som gick estet som var där, hon var superblond och sjöng så himla fint!
Haha då börjar jag fnissa lite, det var ju jag (a) Låter lamt men det var väldigt gulligt att hon kom hade lagt mig på minnet och pratade gott om mig och min röst utan att veta om det :)
Vi gick ut sista kvällen också, åh vi hade så roligt! Hela gruppen gick först ut och åt ihop, och på nedervåningen av baren där vi var så fanns det ett ytterst litet dansgolv där vi började skaka efter ett par glas vin :) Det var bara föräldrar där nere typ :D haha alltid roligt att dansa med äldre för de är inte så himla sura och bittra som människor i vår ålder kan vara ;p
Ja och kvällen gick vidare till ett dans ställe för yngre som hette Bigger room. Väldigt roligt att vi hittade ställen som vi aldrig vart på innan. Det kommer säkerligen att göras om nästa år!
Och lite bilder såklart, dock har jag ej orkat lägga över mina bilder från kameran så det blir lite taggade bilder från Facebook :)

1 December

Och nu börjar allt julstök på riktigt känns det som. När Julkalendern börjar känns det som att nu är det snart jul. Vad har hänt mig de senaste dagarna då? Jo i förgår kom Dea till mig en runda, har saknat henne så mycket, Och Malin kom också så vi skulle ha lite sleepover med massa godis och film :) På kvällen får jag ont i magen och mår så illa så jag tror jag ska dö, (eller iaf kräkas) Och Spyr gör jag ju självklart hela natten också :) Kul, när man äntligen träffas så smittar man dom väl med maginfluensa eller något :( Så gårdagen tillbringades i soffan under ett stprt täcke. Åt nästan ingenting på hela dagen för jag visste att det ändå skulle komma upp. Och det lilla jag åt kom ju upp senare på kvällen också (Y)
Men inatt och jag inte kräkts någonting och idag vaknade jag bara med lite huvudvärk så det tog jag en treo mot :) Skulle vara typiskt att åka på något riktigt långvarigt med tanke på att jag ska åka till Tyskland imorgon på Lusseresa ju :( Så det måste jag inhandla massor inför idag, lite matsäck på resan, växla pengar osv. Måste kolla upp så jag har två lusselinnen också :)
Och jag har redan handlat färdigt nästan alla mina julklappar! Hur skönt är inte det. Så jag passade på att handla en julklapp till mig själv också, världens mest gulligaste nagellack från O.P.I, ett riktigt glittrigt lila lack som jag tänkte skulle passa fint till nyår. Och nu måste jag hoppa in i duschen för strax ska jag åka in till stan och fika med några tjejer som jag inte ens vet vilka alla är :D Men gamla klasskompisar antar jag :)

Hoppas ni får en trevlig julmånad :*


RSS 2.0