ibland kan det bli såhär.

Var i Götet i helgen, mötte upp la motza und la fatza. Fick ny dator, så nu kan jag ta massa cambilder på mig själv och lägga upp! Gud vad roligt va!
 
Kom under helgens gång även på att jag dubbelbokat mig på tisdag, blir så otroligt frustrerad över mig själv och mamma har köpt en kalender till mig för 2014 för hon insåg hur förvirrad jag var. På tisdag ska jag både på kurs Och så har jag och roomisen Theres även biljetter bokade till I Kveld med Ylvis, lyckat va?! Ska se om jag mot förmodan lyckas byta kursdag med någon, annars är jag tvungen att svika Thess, vilket gör riktigt ont i hjärtat och jag vill verkligen se dom!! :( :( Lite ledsamt inlägg, det är inte så vanligt i den här dagboken måste jag säga. Förövrigt är mitt liv 100% perfekt, typ.
 
 
 
 

Jag är fortfarande inte lesbisk

 
Igår var jag och Malaya ute och sprang en liten runda, fruktansvärt jobbigt men så skönt efteråt, och chokladmuffinsen smakade så mycket bättre!
 
Men! En sak till, igår runt 18 tiden gick jag hem till Hultan och sedan drog vi vidare till margaretakyrkan (tror jag den heter) och sjöng i två timmar. Vi gick med i ungdomskören och jag har inte sjungit på två år! Satte mig vid sopranerna och vet inte om det var ett bra eller dåligt val, sjunga som en sopran kunde jag verkligen inte. Men jag har kunnat, och jag vill kunna igen! äsch, jag kommer dit!
ryskligt roligt var det iaf, vi saknade dock kanelbullarna som vi trodde de skulle bjuda på </3 men det gick fint ändå. Så detta året blir det förmodligen Lucia, ni kan boka biljetter på billettservice.no ;)
 
Lägger upp bilder på mig själv, osminkad och vacker. Ser ut som en man, vilket är bra, Jag älskar män ♥
 
 
 
 
 

Aldrig mer andrahand

Nu! Nu är jag hemma efter helgen :) Spenderat nästintill hela helgen med fermarna och co. Igår kväll skulle vi egentligen dricka lite alkoholhaltliga drycker tillsammans med Hultan och Ida. Ingen av mig, manda eller malaya (Maria) var speciellt sugna på utgång utan vi ändrade våra planer på trikken hem från shoppingturen och stannade hela kvällen på göteborgsgata. Vi spelade kort, det var vi tre brudar + sociala Edström. Mange och Jeppe låg inne på rummet och klickade ;) 

Vi hade det så trevligt med massa skratt och en väldigt stor skål med godis!
Idag fick vi äntligen ut killarna och hela gänget drog oss ner till Grönland, knackade på hos Hultan som imulsivt satte på sig jackan och följde med oss. Vi gick den underbart fina rundan i skogen och fick andas in lite friskt syre.
 
Tjejerna följde sedan med hem till Hultan och drack kaffe, och småpratade lite. Manda och Malaya drar medans jag och Hultan drar till Karine och blir bjudna på hemlagad pizza och tittade på Modern family. Jag trodde jag skulle på quiz men mitt sms fick inget svar tillbaka från Tuvan, så mysig hemmakväll blev det :) Klagar inte!
 
Karine berättade fruktansvärda historier som fick mig att tappa hakan. Jag väljer att försöka återberätta en.
VÄGGLÖSS..!
Hon hade drabbats av det för ca ett år sen, hon sa att det var den mest hemska delen av sitt liv och satte stor press på det psykiska. Jag hade ingen aning om vad detta kunde göra med ens liv. Hon fick packa ner allting hon ägde och hade i lägenheten och skicka på frysning, ingenting kunde hon andvända. Hon fick bli hemlös då hon under tre månader inte kunde vista sig i sin lägenhet, fick bo hos olika vänner natt till natt. Hon levde i en liten ryggsäck där det låg endast det nödvändigaste. Vägglöss blir ett mer och mer allvarligare probelm och hela världen är lika drabbad. Det är  vanligt på Gröland där det är väldigt mångkulturellt. Folk drar med sig det från andra länder, fattiga städer, slumomården och det sprider sig vidare. Det kan sitta i en möbel du handlar på second hand, överallt! Och det värsta av allt, du vill bli av med dom och måste då förgifta dom. De söker sig till värme vilket du sprider, du måste sova i lägenheten till en början då det är dig de drar sig till, de älskar dina sängkläder! Om jag förstod det hela rätt det vill säga, så får dom i sig sitt gift på det viset, hängde inte riktigt med där på slutet. Men jag som älskar att handla andrahands prylar då det känns bra att återanvända kläder och det är dessutom billigare kommer nu aldrig att våga göra det igen, detta vill itne jag ska bli min berättelse.

 
 

raggatyver

Idag är det lördag, och jag firar min lediga helg hos Oslo-familjen med massa kaffe och snus. Igår när jag kom hem från jobbet bytte jag direkt om till löparbrallor och satte på mig gympadojjorna och gav mig ut på en liten tur runt akersälven. Skoskavsplåstret satt på och jag inser att det måste vara en av de smartaste uppfinningarna någonsin. Hälen blir hel igen, som ett extra skinn. 
 
Sen kom jag hem, hoppade in i duschen och Maria och jag satte och på en knökfull trikk som tog oss ner till byen. När vi ska gå av stannar Mia och inser att hennes mobil är borta. Någon som lyckats knäppa upp hennes ficka, slinkit ner med handen och nallat den. Fruktansvärt irriterande. Vi skulle gå en liten shoppingrunda men det blev att åka hem istället och spärra mobilen, och logga ut från alla konton, för säkerhetsskull. 
 
Får se om jag lyckas ta mig ner till stan idag, måste få tag på en höstjacka, har 50% på gina så anser att det hade vart ett smart drag att gå inom butiken. 
Annars idag så ska det lagas pastagratäng till barnen här i huset. Snakkas.
 
 

Produktiv förmiddag

Varje torsdag börjar jag klockan 14, vilket betyder att jag ofta sover lite längre. Då kan det vara svårare att somna senare på kvällen eftersom jag (för att få mina 8 timmars sömn) borde somna klockan 22, vilket är helt omöjligt!
Jag har prövat att ge mig lite sömn onsdag-torsdag natten, att vara uppe väldigt länge, ca 4, halv 5 och sen sova till 12-tiden. men det hjälper inte, dessutom ger det ingen mening.
 
Så idag testar jag något nytt (så som vanliga människor gör). Jag ställde klockan på 9, kom dock inte upp då utan sov vidare en timme. Men sen slängde jag bara in en maskin med tvätt och gav mig ut på en plågsam långpromenad. Det började bra, sen kom den piskande vinden och det hårda regnet. Inte nog med det så fick jag ett vackert skoskav under min resa. Men jag var iallafall ute en timme och vandrade på Oslos gator. Sen kom jag hem, gjorde mig lite frukost, hängde mina nytvättade kläder och dammade lite på rummet. Har till och med tid att sitta framför (amandas) dator innan jag ska pallra mig vidare till Torshov! Får se om jag lyckas somna ikväll, efter dagens avsnitt av Ylvis!
 

Hädanefter tänker jag efter

Godmorgon världen. Igår var Amanda och jag ute och gick en långpromenad i skogen, var ute i ca två timmar. Oslo är så fint, tröttnar man på storstaden kan man bara gå bort ett par kvarter så hittar man dom där smultronställena :) Andas in lite frisk luft känns inte så dumt.
 
Sen när vi kom hem så lyssnade vi på Maggios nya skiva som jag inte snappat upp än. Gud så fantastisk den är, från början till slut! Den tjejen kan inte vaa dålig.
 
Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet att allt är för bra nu
Allt är bra nu


 

http://www.youtube.com/watch?v=h6atdkXRrhY

mysmåndag/minihemlängtan

 
 
Detta inlägget skulle publiseras igår!
 
Idag på jobbet bestämde Tove och jag att vi skulle gå ut och gå, så hon kom hem till mig när hon slutat och fick i sig lite mat, sen la vi oss i sängen. Jag skapade ett badoo-konto, en dejtingsida, och kallade mig själv Ingrid. Profilbilden blev en gammalbild från mitt förra liv, vi var alltså inte speciellt seriösa. Blev alldeles utmattad av allt skrattande, Tove också antar jag, för efter det (och efter vi kollat på början av en dokumentär som handlade om världens fetaste kvinna) så gick hon hem.
 
Jag tog då tag i rumstädandet och nu ligger jag här med nya sängkläder, tända ljus och lyssnar på Edit Piaf, saknas bara ett glas vin också :)
 
När vi la upp den gamla bilden på mig så började jag slökolla på alla gamla foton, och jag inser verkligen hur mycket mitt liv förändrades när jag flyttar till Oslo, hur jag både på insidan och utsidan förändrades, och allting runt omkring. saknar min familj lite nu, nu är det på tiden att ses igen!
 
 
.
 
 
 

RSS 2.0