Taight med tid?

Hej allihopa! Tiden har knappt räckt till för någonting denna helgen.
Har jobbat torsdag, fredag, lördag och söndag, + tidningar på nätterna förutom natten till söndag. Och hela helgen har det varit långa pass så jag har inte hunnit sitta vid datorn något alls! Men i lördags var det ju torgfest här i stan, dock verkade det inte vara så värst mycket folk inne på själva torget men det var grymt mycket folk på jekyll, tror jag :) Som vanligt har jag minnesluckor trots att jag knappt hade druckit något. Det var ända ganska trevligt på Jekyll, lite nytt folk för omväxlingens skull.


Ja sen vart det jobb inatt igen, men ingen sömn efter det utan det som hände på morgonen var att jag gick ut med Hugo så han fick kissa lite, bytte kläder och slängde i mig lite fil :) Sen hoppade jag direkt in i Sarahs bil där Johanna också befann sig och vi körde vidare mot Hässleholm! Det avr så blande känslor.. Lycka, nervositet, avundsjuka.. Men efter allt så slutade dagen så himla bra! Alla var så lyckliga när vi åkte hem och fastän det inte har hänt miig så mycket idag så känner jag änd att jag har vuxit som människa. Jag vet att det är jobbigt för er som inte förstår vad jag menar men jag kan tyvärr inte skriva ut mer :)

Och nu ikväll så har Johanna och jag vart ute i en och en halv timme och gått i rask takt. Efter dagens onyttigheter så var vi tvugna, usch vi har varit så onyttiga så jag nyter inte ens skriva ut vad vi har ätit. haha!

Men nu blir det en dusch för jag ska snart upp igen för ännu en natt i tidningsbilen :)


..

Så, vaken och på med löparbrallorna. Nu väntar jag bara på Sessan ska bli färdig för hon ska med mig, eller är det jag som är med henne? Haha hon drar med mig hela tiden, hon tycker jag behöver träna ;)

Idag blir det jobb i butiken, har inte vart där sen i söndags, känns som lite semster :) Men sen blir det ju hela helgen igen dock.. Men det skulle ändå inte bli så himla bra väder såg jag nu :) Däremot nästa vecka skulle det bli lite mer solsken :D Sweet, så man hinner sola lite innan Flisans student :)

+ idag blir det hambugga till middag :D

Nej ha en bra dag alla!


Godmorgon lönen

Så då var Junis månadshyra betald :) Alltid lika skönt när det är färdig så man slipper ha det och tänka på :) Nu har jag precis sminkat mig lite och ska snart bege mig och handla lite med Sarah, En gång i månaden lever jag på annat än bara gröt ;)

Så idag blir det tacos och Dea kommer på besök :) Vi har inte träffats sen i januari :s Helt sjukt. Och en sak. Någon som vill ha en stationär dator? Usch vet inte vart jag ska göra hän den. Dator, skrivbord, stol för 700? Jag vill bara bli av med den. Den fungerar och allt så, jag ville bara förnya mig och köpte en ny.

haha ja, hör av er isf.

Nej nu ska jag ringa Sarah, :)

Hörs sen :*


.



halli hallå

Vaknade runt halv tolv och var supertrött. Kände att jag var tvungen att gå upp så jag skulle hinna duscha och fixa mig lite innan jag, mamma och syrran ska in till Karlskrona. Tänkte att jag skulle köpa en ram till en stor tavla som jag handlade i Paris, jag måste få upp den nu för det känns fortfarande så tomt här på väggarna. Det är bara för att jag vet precis hur jag ska ha det, så då väntar jag tills jag har att.

Emeli berättade nyss för mig att hon tycker att gammal svett luktar banan, haha. Ville bara berätta det.

NU ska jag in i duschen, kommer kanske in bild efter det (:


Någon som ser någon likhet?




Ja den översta bilden är Hugos syster, Mindra. Ser ni hur lika de är? Bara det att Hugo väger 7,5 kg och Mindra väger 3. Är inte det väldigt konstigt at det kunde bli sån extrem skillnad?

Iaf, jag har precis pratat med Mindras matte Anette och de ska komma på Ronnebybesök den sjunde juni. HUr roligt är inte det? :D Ser fram emot det jätte mycket och ska bli roligt att se ifall hundarna känner igen varandra :) Vad tror ni?


Bara för att man jobbar ska man inte sluta leva?

Heeej! En lagom händelserik helg med alldeles för lite sömn som vanligt :) Så därför sov jag till halv ett idag, när Emeli väckte mig. Vad har hänt då? Jo fredags var jag ledig, då gick vi på bio. Sarah, jag och Emeli tittade på pirates, helt okej, men den går ju inte att jämföras med ettan. No way. Men se den ni som inte gjort det, Johnny Depp kan man väl inte få nog av att glo på?

Sen vidare på jobb på natten, var hemma vid sex. Då var det bara att gå och lägga sig en timme för att lite senare upp och jobba på willys :) Där jag började klockan nio. 9-21.15, goa timmar, men det var ju en lördag så det blir ju lite mer betalt. Sen hem och sätta på sig andra kläder, släppa ner håret och Annie kom en runda :) Vi satt och drack lite öl, och sen när dricker jag öl förresten? Men det var helt ok. Sen in till grannen på lite förkrök, trevligt med nya människor. Sen vidare till Jekyll, (känns som vi var överallt den kvällen) Jag har ingen aning om hur mycket pengar jag gjorde av med och jag vill nog inte veta.

Sen stänger Jekyll och vi drar på efterfest och Timmy, jag och Annie. Jag kommer inte ihåg allt för mycket av kvällen/morgonen. Tur är väl det kanske? Vi var hemma vid fem, var lagom trött då :) Ja och sen började jag jobba igen vid tio på willys. mm,, Annie vaknade och frågade; Sofie stämmer den klockan som är vid fönstret, jag flyger upp och tittar på min mobil. Ajaj, 09.53. Tur man bor nära jobbet, jag slängde på mig kläderna och sprang till jobbet, haha. Och jag hann i tid som vanligt ;) Tur att man har lättväckta vänninor.

Jag la över bilder från min kamera till datorn, här kommer lite :)




Jag och Malin i Malmö och blir sminkade av Felicia.



Jag i mitt svarta hår :) Ganska snyggt ändå tycker jag, ansiktet blir liksom mer markerat. Detta var i Helsingborg när farfar (♥) fyllde 75 :)



Från i vintras, när kören var på Lucia resan, detta var den roligaste kvällen på mycket länge!



Moa och jag i Paris :)


Nu kommer lite bilder som är tagna i fredags :)






Nej nu måste jag köpa lite fika på Willys för snart kommer pappa och hälsar på :D


Dagens träning

Sitter hemma hos pappa och mamma och äter lite kvällsmat :) Kommer direkt från en superrolig fotbollsträning. Amatör fotboll passar mig så himla bra (: Älskar det roliga icke seriösa!
Mycket skratt och när man kommer till ett nytt lag såhär så lär man känna lite mer människor. Vilket jag tycker är himla roligt!
Jaja, innan idag så körde Sessan och jag 6 km, Sarah var också med oss men hon power walkade så vi avslutade inte rundan ihop :) Det var så mysigt så det blir nog en sexa imorgon också :)
Hittade en gammalfyllebild på mig, haha. jag dör.
Är du där poosen :)
Ha det bra ikväll! :)

På morgonpromenaden

Så gick jag här ute på stan som jag alltid gör, så kom det fram en gubbe som började med att be om ursäkt för att han flög på mig. Detta var innan Hugo ens hade utgjort något behov.  Så frågade han om jag brukade gå här med min hund, : Ja, sa jag, det är ju min morgonrunda. Ja för hunden får inte kissa vid dessa pelarna, det är bostäder och det bor ca tio familjer här. Okej, sa jag, men ifall man bor mitt i stan, där det är bostäder överallt, vart ska jag då gå med min hund? Vart jag än går så blir ju någon sur. Så frågade han vart jag bodde och jag sa att jag bodde på västra torggatan. Ja men kan han inte kissa där då?

Ja men jag måste gå promenader med min hund!? Alltså, jag är inte en sån människa som bara släpper ut honom och han får kissa bäst han vill, en hund ska liksom få daglig motion tillsammans med sin husse/matte. Men ifall man bor i stan och har hund, ska hunden inte få kissa då eller? För ovanför varje butik, hårsalong, biograf så är det bostäder. Och jag visade honom mina tusen bajspåsasr som jag hade med mig att jag plockar upp bajset, det är en hundägares skyldighet. Och så sa jag, med glimten i ögat, att kisset försviner ändå när det regnar ;)

Han sa också att fastighetsägaren kom på en kille med sin hund som stod och pissade på den där pelaren och han fick 600 i böter? Om det är sant vet jag inte, han sa kanske så bara för att skrämma mig.
För sen när var det olagligt att hunden kissade mot en husvägg mitt inne i stan?

Jak elskar min hond


Körkonserten igår

Glömde göra ett inlägg om den, men Gud vad duktiga de är :) Alla solister med sina unika röster om stämmorna var så fina :) Jag blir ju själv så sugen på att sjunga när jag ser andra göra det. De sjöng låtar från Phantom of the opera och jag blev så sugen på att titta på den filmen, dessutom hade ju inte Emeli sett filmen, så då tänkte vi att vi skulle traska hem och glo på den. men vart är den då? Hittade inte den någonstans :( Mamma har du min phantom himma? Hör isf av dig!!

Nu blir det lite frukost! :) Ha en bra dag!


Drar ner en runda på stan

Vi sticker och fikar på andra våningen, Emeli och jag. Sen har esteterna körkonsert i estetlokalen på gågatan så då passar vi på att titta på den :) Minns vår sista körkonsert, haha det kom typ 10 pers och tittade :D Men det var roligt. Jag sjöng dont cry daddy som sololåt :) Veldigt fin Factiskt.

Så ska bli spännande att se vad de har att bjuda på :D


Dagens löpning avklarad

Precis hemkommer från en liten löparrunda på 6. Kändes gött, det blev ingen igår som planerat, jag tränade ben och rumpa hemma istäållet på mattan. Och därav min grymma träningsverk på framsida lår. Men hallå! Jag vill inte ha träningsverk på framsidan? Jag vill ha på baksidan!  Så därför maxade jag lite i uppförsbacken på rundan ;) Och jag var dessutom kluven på vilken jacka/tröja som jag skulle ha på mig. Jag gick ut på balkongen och kände efter vilket väder det var, och jag tyckte det var lite blåsigt och kyligt, så det blev min vindtäta ganska varma jacka. Den var såklart för varm, haha. Solen kom ju fram under rundan och nu är det dessutom super fint väder :D Vilket är nice, nu när man är klar med träningen så kan man ju bara njuta ;)

Dock finns det lite i lägenheten att göra, typ dammsuga. Har ni någon aning om hur mycket min håriga hund fäller? Och därför ska jag också byta sängkläder. Emeli rullar kudden varje kväll innan hon ska lägga sig på den :D haha. Jag är så van vid hundhår överallt på min kropp nu så jag är van :) Men fan, det värsta är ändå när man är nyduschad och ska torka sig med den nytvättade handduken. Efter det så behöver man en dusch till för hela handduken är full med hundhår. haha, Dags att klippa dig nu kanske Hugo? Och vi ska dessutom kapa dina kuddar (:

Nej nu ska jag dricka lite mer vatten sen blir det duschen, Emeli och jag drar väl en runda på stan eller något :) Efter städningen dock... :(


Den ultimala frukosten



Knaperstekt bacon med äggröra, åh typ världens godaste kombination! Bara det att någonstans mitt i ägget ligger ett äggskal som snart ska passera min mage :)

O
ch tanken idag var ju löpträning med Sarah, men hon avstår nog för vädrets skull (dock tror jag att det blir bättre så fort jag har smällt min frukost) Annars får jag väl göra det själv helt enkelt, det funkar det också =)

Ha en bra norsk nationaldag!


Hemma från ännu en arbetsdag!

Men så fort jag är färdig med alla tidningar imorgon bitti så kan jag sova ända tills jag ska jobba nästa natt ;) För är totalt ledig imorgon!
Men det kommer jag ju inte göra såklart, imorgon ska jag städa toaletten, damma, dammsuga ochsåvidare! Det gör sig inte självt och man vill inte leva i något sopbo :) Och så ska jag dessutom dra en 6 kilometare med Sarah :)

Nu har jag också köpt nytt dassapapper. Jag har inte förstått hur det kan ha gått åt så fort? Det har gått åt en rulle om dagen? haha Sen kom jag på att det måste vara Emelie som är den stora missbrukaren här ;) Jag lovar hon käkar typ toapapper! Igår när jag lämnade lägenheten för att åka hem till mamma och pappa så var det nästan en hel rulle kvar. Sen kom jag hem, runt nio på kvällen och då var allt slut? Jag fick använda hushållpapper till mina behov, haha. Så visste jag att Emelie hade gått upp till mig en sväng efter hon vart och handlat. Så jag ringde henne och frågade vart hon gör hän allt, haha. Men just igår förklarade hon att hennes nos hade runnit som ett vattenfall för hon var så jäkla förkyld så hon hade snytit upp allt mitt papper. Men annars också, haha det går åt när Emelie is in da house!

Passar på att lägga upp en bild från sista dagen i Paris, så här störda är vi med våran fantasi!



Men vem vinkar vi till då? =)


Är det bara jag som inte förstår?

Sandra om Och melodifestivalen förresten!:
Vi måste kvala ändå Sofie.

svar: Vadå måste vi alltid kvala? Även ifall man kommer så bra till? Måste alla länder det? Ifall alla länder måste det, varför ens ha ett kval? Då kan ju lika gärna kvalet vara själva eurovision? Eller är jag helt fel ute? Och här ser man ju verkligen hur insatt jag är i melodifestivalen ;)

Värt att tänka på

Svartsjuka handlar inte om att man älskar sin partner, svartsjuka handlar om kontrollbegär.


Ny vecka!

Som jag skrev igår så börjar jag inte försen 15 idag, så det blev sömn ända till 12,30 :) Riktigt skönt att kunna sova ut när man jobbat natta. Ändå drömde jag att jag försov mig till jobbet, haha. Kan vart för att jag inte hade min mobi bredvid mig så jag kunde kolla klockan så fort jag vaknat till lite. Vad man blir beroende av den där saken.

nu ska jag vara osocial mot min hund och kolla runt bland lite andra bloggar, man mpste ju hänga med i världen :)




Mamma ge mig en puss!


Tittar på How i met your mother och dricker te

Så nu sitter jag äntligen i min fula gamla soffa och bara tar det lite lugnt, helt själv denna gången. Emeli (min nya inneboende) skulle sova hemma hos henne inatt för hennes grabb var himma från Malmö. Men känns bra att också vara lite själv. Inget prat och jag får prutta hur mycket jag vill :) Nej det var seriöst inget skämt, Emeli blir skitsur när man gör att. haha.

Och
fotbollen idag (min första match på två år och har tränat två träningar) gjorde mig gott faktiskt, jag tyckte det var lika roligt som vanligt när inte det här dödliga seriösa som svävar i luften. Jag vill bara leka, tycker jätte mycket om tränarna som skojar och skrattar, också under match liksom. Det har jag inte vart med om sen,, ja det har nog aldrig hänt. Så det känns väldigt bra när man inte är så duktig och egentligen gör bort sig :D haha

Kanske borde gå och lägga mig nu så jag orkar ta mig upp inatt då det är jobb igen som gäller! :) Och så blir det även sovmorgon då jag inte börjar försen 15 imorgon eftermiddag! Ibland har jag det också bra (:

Sov gott allihopa!



Jag utanför Versailles


Och melodifestivalen förresten!

Vi satt bara och tittade när rösterna kom in för Malins syrra ringde och tjöt att Sverige låg etta, haha. Så trots att jag inte är speciellt intreserad så hade det ju vart kul ifall vi vunnit? :) Men trea är ju inte heller fy skam? Längesen vi kom så bra till. Då slipper vi iaf kvala nästa år och skämma ut oss.

Och hur cool är inte denna baddräkten från Hm då?



På tal om ingenting


Söndag förmiddag

Igår var en supermysig kväll (: Linnea och Malin var här, Sarah och Thea kom också en liten liten sväng, alltid trevligt att träffas. Först jobbade jag heela långa dagen, både på natten och på dagen, typ 10.30-21.15 (: Men bara för att man jobbar ska man inte sluta leva, right? Och man får passa på när man är ledig såhär :)

Jo så Linnea hade tagit med sig en flaska rött, det var nog de godaste vinet jag någonsin druckit! Mm franska viner..
Ja kvällen blev natten och sen sov vi alla i min säng (: Tur man har en stor säng. Malin var borta när vi vaknade, haha hon stack medans vi sov, sömntutor!

Och så tog vi lite superfula cambilder.




God natt vänner!

Alltid lika skönt att komma hem efter jobbet och bara ta det lugnt :) Klockan är nu 22,30 och jag ska upp igen om några timmar för att dela ut tidningar :) Sen blir det jobb hela dagen imorgon också i affären, tror jag börjar runt halv elva till stägning :)

Hade detta vart för ca ett år sen hade jag nog inte klarat det, men min kropp är van vid liite sömn nu så den är härdad :D Om man kan vänja av kroppen vid sömn? hmm,

Men sen är jag ledig heela söndagen (: Både på natten och på dagen, inte ofta det händer att jag inte jobbar en enda timme på ett helt dygn :D

Och det blir dessutom fotbollsmatch på kvällen för mig. Första matchen på kanske.. två år? eller något sånt, ska bli sjukt roligt och spännande! :D



hejhej trollunge (: Nej nu blir det sängen! Ha en supertrevlig fredag!


Hej Lingonveckan

Tänkte jag kanske skulle börja blogga igen? Med min nya lilla dator tar allt inte så lång tid som det gjorde med den gamla sophögen :)

Tänkte att jag skulle börja min nya bloggkarriär med att berätta lite om Paris. Åh Paris, jag får rsyningar bara jag tänker på det. Känns som att vi gjorde det mesta i Paris som går att göra. Det var den mest händelserika veckan på riktigt länge!
 
Första dagen, vi besökte Eifelltornet, och det var så himla maffigt! Jag trodde verkligen inte det skulle vara så häfitgt som det faktiskt var!



Här är vi allihopa, förutom Kristin som tar bilden :) Visst ser vi alla otroligt lyckliga och glada ut :D Förutom Emil som är ganska van vid Eiffeltornet vid det här laget. haha.

Andra dagen, vi besökte Disneyworld, och det var verkligen en hel värld upopbyggd. Säkert lika stort som kallinge, eller större. Detta var på Moas födelsedag och hon fick nog den bästa födelsedagspresenten ever; Hon blev gratulerad av Aladin. haha, Det var nog detbästa jag någonsin vart med om och det kommer hända igen!





Tredje dagen, Notre Dame, så häftigt! Så storslaget! Vi var inne i Kyrkan men var aldrig uppe i den, vi köade ca två timmar och insåg att kön knappt hade rört på sig, så vi gav upp. För längelänge sen så skulle de riva byggnaden, den gjorde liksom ingen nytta, men sen skrev Victor Hugo Ringaren i Notre Dome och återupplivade kyrkan och idag är det en stor turist attraktion!



Senare på kvällen besökte vi Montmatre, det lilla samhället. Och gud vad jag trivdes där! Musikaliska gator, massa mysiga cafeer och barer, just den dagen åt jag tre stycken olika glassar. haha, man var ju tvungen att pröva alla dess sorter och smaker och varje nytt ställe man kom till, allt såg ju så gott ut! Vi satt och drack rött på cafeet där Amelie från Montmatre spelades in,bla det caffet. Så häftigt*! Jag som älskar den filmen :)




Precis vid Montmatre ligger Sacre coeur! Ännu en Kyrka, där jag inte fick komma in för jag ahde för korta shorts¨ansåg dom. Men folk som hade kortare shorts gick ut och in, diskriminering! haha. skit samma, Men jag fick iaf sitta utanför med hela Paris framför mig. Det var så vackert!




Och vid Montmatre låg också Moulin Rouge, så då stor vi utanför och tittade på det också. Vi kände att vi inte skulle lägga en hel kväll där för det var så mycket annat som också skulle göras, och det kostade ca 1000 lappen, så vi prioriterade annat helt enkelt :)



Fjärde dagen, Versailles, åh Versailles <3 Dit vill jag verkligen återvända, super häftigt! Mest förälskad blev vi allihopa i trädgården. Så vackert. Bara tanken av alla Kungar ochDrottningar som vandrat där gjorde mig lite yr.



Marie Antoinetts kammare.



Moa och jag i spegelsalen :)





Och ännu en dag/ kväll vid Eiffeltornet!




Näst sista dagen, besökte vi Louvren och Mona Lisa :)

Det ända coola men Louvren , för mig som inte är så jätte intreserad av konst, var ju Mona Lisa, när jag ahde sett henne var jag nöjd och kunde åka hem kände jag, haha.



Jag tror det hade varit lite mer intresant ifall man hade kunnat lite mer bakgrund om alla målningar och skulpturer.



På flygplatsen på väg hem :)


RSS 2.0