Gjorde precis lite situps och åt en köttebulle

Intresant huh?
haha hinner inte träna idag, även fast jag är ledig :/ Tanken var att jag skulle gått på Indoor kl 10 med Sessan men jag fick hoppa in och jobba natten pga sjukdom. Så jag sov till halv ett idag istället. Ops! Vad hände där? Någon kommer inte lyckas med att somna ikv :( Men visst, helt okej skönt var det ;D
Idag ska vi handla till helgen, min man fyller 20 år så det blir att fira med lite kalas (shit, fattar ni hur länge vi vart ett par? Vi blev tillsammans när han var 16, och jag 15). Kommer bli varmt och svettigt i vår lilla tvåa, men så här har jag lärt mig: Finns det hjärterum finns det stjärterum! haha. Men faktiskt, alla kan få plats ifall man bara vill, andra får väl stå medans några äter, men på något sätt får alla plats!
Men innan handlingen står middag på schemat, åh jag ser redan fram emot dagens, lax med vitlökskryddad tomatkross och brytbönor.. Mums, visst låter det smarrigt?
Lax med vitlökskryddad tomatkross och haricot vertes
Sen blir det också städningen, mina påsar med nytvättade kläder och kartonger med saker tar ju aldrig slut! Lyckas man plocka upp en, när man väl har lite tid över, så kommer mamma och pappa inom en snar framtid med ännu mer ! haha. Vad man har handlat på sig egentligen, och kasta? Nej det kan man ju alltid få till användning någon gång.
Och vill ni veta en jätte mysig sak? =) Jag har lagt undan världens vackraste väska, alltså den är så fin, så enkel och stilren. Den kommer aldrig bli omodern för den är så himla enkel, dock är jag lite kluven för den kostar en slant.. Och jag som ska spara mina pengar ju.. Goch, men den väskan kommer nog bli min, någon gång (a)

Gi

Inte direkt, men jag har slutat med överdrivna kolhydrater. Kanske kan få min mage att bli bra igen. Den är jätte uppsvälld och gör jätte ont väldigt ofta, tänkte att det kanske beror på det? Jag har gett det ett försök iaf och än så länge känns det bättre :) Har även börjat dricka kaffe, få igång matsmälltningen lite.

Och ångest får jag för jag knappt hinner träna :( Jobbar man hela dagarna och sen har jobb på natten är man inte så sugen på att köra ett hårt pass på gymmet, andra kanske skulle ha pallat det men inte jag. Men anledningen till att jag har tid att blogga nu är iaf för att jag faktiskt är ledig idag :D Eller jag har jobbat inatt men är ledig resten utav dagen, så ikväll blir det spinning för moi och Sessy! Och jag är just nu hemma hos mamma och pappa också :) Åkte hit imorse och sov här när jag ändå var ledig idag, dock är ingen hemma :( Sandra och Dan har flyttat hir igen, haha. Men de ska bara bo här ett tag tills badrummet i deras lägenhet är färdigt, men Dan är i Karlshamn och syrran på Lernia, (eller hur det nu var) Pappa jobbar förmiddag och mamma har precis stuckit till jobbet.
Det är bara jag och Hugo som sitter här i soffan nu ;) Jag skickade ett sms till lilla Malin men hon svarade inte :( Hon sover säkert fortfarande ;) Och kommer ingenstans gör jag inte heller :P Har företagsbilen här och måste lämna den på plats igen och de står en bra bit både från kallinnge och ronneby, så jag behöver ha någon som kör hem mig igen efter jag lämnat bilen. Men det finns ju ingen annan bil eller människa här i närheten! haha vilka bekymmer jag har! :)
Och bara så att ni vet så ska jag till Grekland i September :D Woho! Kommer hända så mycket detta året, två konserter, en i ronneby och en i malmö, två utlandsresor, en i april och en i september. Skit bra! Då har man något att längta efter också + massvis med jobb, pengar som ska sparas, men till vad vet jag inte riktigt än! Finns så otroligt mycket som jag vill göra men kan inte bestämma mig för vilket jag ska göra först ^^ Nästa år planerar Malin och jag att dra till Thailand i två månader iaf, men sånt man märker då :)

Och här kommer en länk till min favoritblogg :)
http://killers.se/

Jag vann dock ingenting

Men de tre första nummren var alla på samma rad, på tusenkronorsraden. Det hade varit helt realistiskt att kunna få in de siffrorna ;) Men icke!

Ja och idag är det alla hjärtans dag, vem bryr sig egentligen? Vi har aldrig riktigt firat den dagen. Något år hyrde jag hans favoritfilm så tittade vi på den, det är det enda minnet jag har från alla hjärtans dag, haha. Dagen är fullkoligt onödig egentligen, och jag tycker folk borde visa uppskattning mot varandra offtare än att känna sig tvungen att göra det på alla hjärtans dag. Varför köpa rosor bara en gång om året liksom?

Så nu fick jag det sagt, nu har jar precis ätit upp min frukost och väntar på att mamma ska höra av sig. Hon, jag och syrran ska till resebyrån, yay! Jaja, borde fixa till mig lite nu :)



haha jag skrattar lite åt mig själv

gick och köpte mig en bingolott, kom på att vi icke hade den kanalen. haha, Så nu sitter jag hemma hos pappa och ska spela lite :) Ha en mysig söndag!

Fredagen, Lördagen

Just nu går Amelie från Montmartre på tv:n, medans Emil och Mick ligger och snusar så härligt på soffan. Måste vart en hård natt? Själv kom jag hem vid tre. Kvällen började hos mig, mina söta flickor kom och jag bjöd på middag. Vart fläskfile inbakad i smördeg, supär!

Mycket skratt och roliga bekännelser och det blev "vackra" fotografier tagna, tänker dock inte visa någon ;) Efter Sarah, Felicia och Linnea (som skulle börja jobba med tidningarna klockan halv tre igen) stuckit så vill Malin, jag och Emeli lite mer, eller Emeli var kluven. Men vi letade skjuss som dårar för att ta oss till Jahannishus där Maria Heideman hade hyrt lokal och hade en avskedsfest för hon skulle till London och jobba som aupair. Och när vi väl kom dit så var klockan ganska mycket och folket började gå hem, haha. Och jag skämde ut mig som vanligt och får leva ännu en dag med ångest. Usch det ploppar bara upp saker i huvudet hela tiden, saker som man gjort och sagt, blä. Idag bestämde jag mig för att aldrig mer dricka, inte för bakfyllan utan endast för ångesten.

När jag kom hem så låg det inge liten Emil i sängen, och inte när jag vaknade på morgonen heller.. hmf, men han och Mick kom sen runt halv tio när jag ringt till pappa och frågat om han visste vart han är. Han brukar ha mer koll på det än jag :) Och nej han svarade inte på telefonen, den hade han haft på ljudlöst utan vibrator, haha.

Och en annan sak, igår när jag slutat jobba, kom jag på att jag inte hade några salladsbestick, så jag gick till harmoni och köpte ett par. De skall användas med kärlek säger jag bara. 229 kronor, inget speciellt med dom. Det gick helt okej att ta sallad iaf ;)

Nu har jag städat lägenheten, ska diska en omgång till. Och så har jag även hunnit med att slänga in en maskin tvätt (: Man märker inte när man behöver tvätta, an har ju så mycket kläder så de tar ju inte slut. Men tvättkorgen blir så överfull. Vid klockan fem ska vi på bio, kommer inte ihåg vilken det var vi skulle se, men alla skulle med iaf, farfar också :) Så det kan bli trevligt, och efter bion ska vi direkt till kallinge där Felicia och Simon har gemensam födelsedagsfest, lilla Felicia som fyllt 20 år.. Vad tiden går fort!




En ledig dag

Därför tänkte jag passa på att uppdatera eftersom det tyvärr händer så sällan. Eller jag har jobbat inatt och precis vaknat så från och med nu är jag ledig och kan göra vad jag vill :D Känns härligt. Klockan är några minuter över elva och jag sitter och äter på ett gott äpple som jag fått utav farmor, var inte direkt hungrig nu när jag vaknat som jag annars alltid är, men jag åt lite yoggi när jag kom hem imorse, kan kanske vara därför ;)

I lägenheten finns så mycket att göra, ska dammsuga, byta sängkläder och städa dasset. Men jag tänkte faktiskt bara prioritera toan just nu för strax ska Hugobebis och jag köra till Kallinge och träffa Malin! Sånt vanligt som aldrig blir av längre, vilket är synd :( Och senare ikväll ska jag också på spinningen! Som jag längtat, så måste boka pass nu eftersom det alltid är så fullt, haha. Syrran och jag försökte ju tappert att spinna veckan det var öppethus. Det blev aldrig av..
Efter, ifall jag orkar, blir det kanske combat med Emeli :)

Vad som mer ska hinnas med idag är en storhandling inför helgen, på fredag ska jag ha hem några vänner på middag. Ska bli så mycigt att bara sitta ner, äta gott och ta det jätte lugnt med mina näraste :) Så himla vuxet, haha.

Innan jag lyfter röven härifrån så ska jag föra över pengar till Malin, gissa varför? Hoffmaestro bokad! Tjoho, så första april blir det en konsert här i lilla Ronneby med dom :) Så himla roligt! Kul att det händer något i denna staden också :) Kommer bli ett väldigt händelserikt år känner jag! Men nu ska jag göra lite nytta!

Och har problem med att lägga in youtube klipp :( Här kommer en länk ist!
http://www.youtube.com/watch?v=QMhNakUxz9I&feature=related

Hörs snart igen!

Chanel no 5

God morgon alla glada! :D För hoppas verkligen att det bara är glada människor som läser här, sura människor räcker det med :)

Idag är det torsdag, vilket är en dag innan fredag då det är utgång som gäller för mig :) Ska äntligen få träffa Felicia igen, Felicia som jag har åkt till Tyskland med i två år i rad nu. Hon bor i Mörrum och vi träffades ju genom kören :) Kyrkokören med ingen av oss är djupt religösa ^^

Men innan jag får ut och ha roligt så är det plikter som gäller :) Hela dagen = jobb. sånt är mycket bra! Åh jag måste bara berätta också, jag har hittat världens goaste parfym, Chanel, kommer bara inte ihåg vad det hette! Men den var såhär lite gammaldags (för den är gammal) men luktade ändå citrus och ljuvligt :D Luktade även på Chanel no 5! Mums på den också, mamma tyckte dock den luktade kärring men jag tyckte den var riktigt vacker. Den har funnits sen 1921, de ni! Och håller fortfarande :D En flaska med riktig parfym Chanel no 5, som man bara behöver dutta några droppar på halsen och handlederna kostar ca 1000 koronas, men det kan det vara värt :D Hade varit himla tufft :)

Nej nu ska jag avsluta min frukost! Ha en superdag alla!


my new hair



Haha alltid lika seriös :)

Dagen började med väckarklockan, lite traskande i staden sen lite frukost. Sen vidare mot nyponrosen för ansiktsrengöring (: Därav min rödflimriga hud på bilden :) Fast kanske inte syns så tydligt? Det tog ca två timmar och poff så var alla orenheter borta! Verkligen superbra och supernöjd! :) Lätt värt pengarna, 600koronas. Iof var det ju inte jag som pröjsat, haha!

Sen stack Sarisen och jag ut en runda på staon. Fikade lite på andra våningen, sen gick vi i lite butiker. Vi gick in på thai supermarket för första gången :D haha, köpte någon slags tekur som ska ta bort alla slaggprodukter från kroppet. Kan också vara hjälp för överviktiga människor, man går tydligen ner massvis i vikt ;s Och man bajsar tydligen jätte mycket av det :D haha,

nu: tv!


1/2

Hur mycket som helst att göra hela tiden, dessutom är Emil helt handlingsförlamad just nu för han har en muskelinflamation i ryggen vilket har gjort att han har stannat hemma från jobbet. Dagen började med att jag seg upp, gick ut och kissade med Hugo och sen vidare till frisören. Bild kanske möjligen kommer, men datorn är världens segaste, man kanske måse värma upp den? ;) Den har nämligen inte vart igång på nåt år.

Hos frissan ringde Krister som var sjuk och ville att jag skulle jobba för honom, så då ändrades dagens planer. Så hem fort som tusan, städade toaletten, diskade (som egentligen är Emils syssla me eftersom han inte kan röra sig så får jag göra allt här hemma just nu) Vek tvätt och hängde in i garderoberna. Tvättade ju för första gången i mitt liv igår, haha. Och det gick bra, tack syrran för hjälpen ;) Och sen blev det middag, en enkel ugnspannkaka med bacon tärningar i. Första rätten som jag tror att jag lyckats med ;D

Nu har jag kommit hem från jobbet, gått en kvällsrunda och ätit lite kvällsmat. Just nu sitter jag och äter god glass och ska snart börja umgås lite mer med min stackars sambo <3

Hörs snart igen! Kommer inte ta lika lång tid denna gången innan en uppdatering :D


RSS 2.0