typiskt

mamma om Jag genom tiderna:

vad det gäller julledigt från den 16e dec tycker jag låter helt underbart några dagar extra jag får ha dig här hemma.


Svar: Sötsöta mamma :)




En sak som inte är särskilt fint just nu är min hals... Kommer lägligt till jag ska åka till Tyskland imorogn! :( Har riktigt ont och hostar som en gris. Det var som förra året, då blev jag typ matförgiftad dagen innan och spydde som en höna. Jag har då turen på min sida, så ska se hur jag mår ikväll annars blir det nog att stanna hemma :(




Förövrigt så står pommesen i ugnen och är strax klara, fint ska det va! Firtsprice pommes för typ 12 kr som aldrig blir riktigt färdiga ;)

Så jag ska iaf försöka gå till jobbet idag, Niklas och jag snackade om en Pw nu på morgonen som jag så fint avböjde, man behöver ju inte göra saken värre..

Lite bilder på mina jobbarkompisar!



Söta lilla Bean på jbbet :)



Niklas og Tuva när vi var ute och tog en pilsner :)



Olala.

Ja, det var det.. Ha det!




Jag genom tiderna

Igår tittade Manda och jag genom mitt gamla USB, alltså på bara några få år, vad man hinner förändra sig, stilen, håret, sminket, poosen ;)

Så det jag gör är att dela med mig av lite bilder på mig själv, intresant va? Ja, bryr ni er inte så bläddra förbi dom och läs texten som står under istället :)

Lite bilder från hur man såg ut på gymnasietiden















Kanske får ha en del 2 som vi tar imorgon ;) haha jag har ju faktiskt varit brunet och svarthårig också. Dock hamnade inte bilderna i ordning. Men när jag var så supeblond, haha vilken pudding! Men man växte ju ifrån det också, när jag färgade håret kändes det som att jag blev en bättre människa ;) Och mitt långa blonda löshår, ingen kan nog förså hur mycket jag saknar det. Jag sa senast igår att jag ska sätta i nytt löshår, men då skrek Manda rakt ut och sa att det var fruktansvärt onödigt, ftersom jag redan har långt hår, men inte såå långt! Nu spårar jag..


Just nu sitter jag och väntar på att mitt hår och mina naglar ska torka, sen ska jag göra mat. Idag blir det pommes och bearnääääääs sås. Och imorgon har jag bestämt att Niklas och jag ska skriva in oss på gymmet som ligger här borta, han bor inte på svenska men bor nära mig så det är inte långt dit för någon. Sen ska vi börja träna fem gånger i veckan. Iaf i de tre veckorna vi har framför oss, för jag har julledigt redan från den 16.de! :) Fint det mamma!

Och finns det inget annat roligt att skriva,? Det händer ju så mycket om dagarna som jag tänker att detta ska jag skriva om, men sen när man sitter här så glömmer man bort allt ;) haha.
Ha en fin dag!!!!!


Nordea

Är min norska bank, och jag har en internetdosa och en internetbank, men varför kan jag då inte logga in? Så jag får gå ner till generius och betala min bot på 900 kronor som jag fick när jag åkte buss förra veckan och hade glömt busskortet hemma :)

Och min helg har varit fin, det är skönt att komma bort från lite ibland. En resa med buss till Göteborg tar ca 3,5 timmar. Så det är inte så farligt, dock var det lite läskigt att åka hem igår när det blåste så fruktansvärt! Men jag klarade mig hem helskinnad, och det gjorde mamma och pappa också som körde åt andra hållet. Och i fredags tog ju jag bara det lugnt med killarna i Lees rum, sen steg jag upp vid sju tiden och la i det sista i väskan och sprang till bussen, blev lite stressad så jag hann ikke äta frukost. Men jag klarade mig ändå. Sen möter mamma och pappa mig på Nils Ericsson terminalen i Gbg. Så vi går till hotellet så jag duschar och fixar mig lite sen går vi och äter i varuhuset femman och sedan vidare till Liseberg. Det regnade lite dock men annars var det fint :)

Orkar inte lägga ut bilder nu, så det kommer. Sen på söndag morgonen gick vi upp och åt frukost, sýnd att man inte orkar äta mer när det är så gott! :) Och sen en liten shoppingrunda i femman. Jag handlar mig en klänning bland annat som jag ska ha på julmiddagen med jobbet. Och ett jättefint mörkt nagellack. Och lite annat. Sen träffade vi ju Nanne Grönwall också, haha hon är så liten och söt :)

Hoppas alla får en fin vecka!


Spotify

Eftersom jag och pappa delat spotify och vi har inte haft något premium, så har det nu såklart tagit slut, så det jag ikväll tänkte göra var att skaffa premium, och så stod det: Vi har redan fyllt i dina uppgifter från facebook och så stod det att jag var en man och att jag fyllde år idag, den 26.de nov. Haha va fan? Först fattade jag ingenting och när jag inte kunde fixa ett spotifykonto så tog jag hjälp av killarna och de förklarade för mig att det var någon som vart inne på min sida och ändrat, dessa jefla arbetskamrater ;)

Så nu har jag fått ytterligare några grattis på facebook, ja men tack för dom! Och ifall någon skulle tvivla så är jag faktiskt kvinna, och inte man :) Och angående mitt spotify konto så var det ingenting som jag kunde lösa, vi fattade inte varför. Så det jag skulle göra var att springa ner till 7-eleven och köpa ett för en månad, men det gick inte där heller. Så det var inte mitt kort eller något som det var fel på, som jag var lite orolig över först. Tack för det.

Och eftersom jag inte har något vettigt för mig så ska jag lägga ut lite härliga bilder på min nuvarande familj :)









Natha, Miranda, Linnea, Daniel och Dennis! Några utav människorna som jag får stå ut med.


Fredagsstæmning


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer och väntar på något som kan rädda mig.

Yaay, snart helg! Och Fia är lika glad som vanligt.




Men ikväll ska jag ändå ta det lugnt, jag vill inte sitta bakis på en buss imorgon och jag ska ju upp så tidigt. Åh vilken härlig mysstämning det kommer bli imorgon när vi är på Liseberg, det var så många årsen som jag var där nu!

´På söndag kommer jag komma med massa mysiga julbilder till er :D

Ha en fin helg!


Torsdag

Hejhop,, godmorgon. Idag är vi uppe tidigt, klockan är 08.30 och jag har redan duschat. Det är ändå tidigt för att vara jag, som brukar dra mig till tio, men nu ska jag bara sätta på mig kläderna sen drar vi till Linnea och käkar frulle, namnam. Har man en chans att komma bort från svenska föreningen så tar man den. Det beror inte på folket utan bara på miljön. Och det är ju trångt, men det var vad vi ahde förväntat oss. Men det finns inte så mycket att göra här, samma visa dag in och dag ut. Jag har fått rådet att inte stanna här för länge för tiden bara rusar iväg. Så nu gör jag mitt bästa i att spara pengar så jag kan ge mig ut i världen :)

Då passar det bra att lyckas glömma sitt busskort hemma när kontrollanterna stiger på bussen, japp 900 i böter :) Fint där, mina allra första böter någonsin. Någon gång skulle det komma..

Ha en fin dag alla!


Kommentar

Miranda om Livet på en buss:

fy FAN va stökigt det är bakom dig på bilden

Svar: Kan inte hjälpa att Linnea aldrig städar ;)


Onsdag, igår gick det lite segare på jobbet, men mot slutet kom jag ikapp mig själv :) Efter jobbet gick jag, Niclas och Tuva ut på lite öl. Det var ju ändå tisdag :) Så vi gick det är lugnt härligt ställe som var lite rockigare och de spelade riktigt bra musik med en bra ljudvolym så man hörde vad varandra sa utan att behöva skrika sig hesa. Sen kom jag hem, gick in och satte mig hos Marcus och vi sitter vid han dator och glor lite, tills han plötsligt börjar skaka som fan.

Men det var dock inte han som skakade utan det var hela byggnaden som gungade, alltså riktigt creepy. Då hade det också skakat tidigare på kvällen när inte jag var hemma. Satte mig i Sohrabs säng och hela sängen gungade. haha, men vi överlevde det också :) Nu väntar jag på att nudlarna ska bli klara så jag kan käka något innan jobbet :) Onsdag, bara tre dagar kvar till helg ;)

Ha Det!


Livet på en buss

Så känns det just nu.
2011 har varit det mest hönbdelserika året jag någonsin vart med om, därför för min egen skull tänker jag sumera det någon dag. När jag har mer tid! På lördag åker jag en resa till Gbg, där jag ska träffa mor min och far min. Vi ska mysa på julmarknad på Liseberg. Och helgen efter det, då åker jag till Tyskland och ska sjunga för kung och fosterland :D Yaay, Luciaresa med kören, de kommer förmodligen plocka upp mig i Lund och sen åker jag ifrån lund till Stade, trefje året i rad. Och detta kommer nog vara lika roligt som alla andra år! Och så får jag träffa alla gamla godingar igen, som till exempel Felicia! :D



Och jag planerar just nu en resa, till Indien. Snackade med min vän Rickard igår och vi kom fram till att vi skulle resa till Indien, i typ mars-april! Jag vill leva ut nu! Tänkte bara berätta det.

NU sticker jag till bussen!
Ha Det!


Måndag!

God dag!
Jag har precis ätit lite brunch, lite pasta och ostsås, det funkar alltid. Måste börja spara lite pengar nu, Miranda och jag har vörjat snacka lite resor :) Så inget mer äta ute! Tackar syrran för helgen, den vart fin (: Roligt att någon där hemma vet hur jag bor. Sandra kom fram till att hon aldrig skulle klara av att bo i kollektiv (;

Och för övrigt så är jag kanske förkyld, kanske inte så roliga nyheter, inte för mig iallafall. Och jag är också väldigt mycket allmänt förvirrad om vad som händer i mitt liv. Dock inget jag kan skriva ut här, hur mycket jag än hade velat.. :(

Nu i veckan ska jag boka biljetter till Göteborg också, där jag ska träffa mina föräldrar och gå på julmarknad på Liseberg :) Synd bara att jag då kommer att missa Marias födelsedag :(

Nu ska jag sätta på mig kläderna och seda dra till jobbet!


Första inlägget som 20 åring

Gårdagen var helt Okej, den var chill och koselig. De mesta var ute på lönepils men kom sedan hem till mig bara för att jag fyllde år, så fina är dom! :) Jag fick tre flaskor vin, jag fick en t-shirt av tjejerna, jag fick en dildo utav Linnea H och hennes pojkvän, tack för ni tänker på mina behov! och sen fick jag ju självklart min syster på besök :) Vi började locka våra hår och fixa oss, dock var det bara jag, syrran, Manda, Isak och Ellie som klädde ut oss. haha men det var kul det också.
Vi lyssnade på 80-tals musik hela kvällen och hade det gött. Sen drog vi ut till Yatzy där Linnea fixade in oss gratis för hon stod på någon VIP lista, mehe..
Så vi dansade och hade det fint. Sen drog vi hem och sov till klockan 10 ungefär. Sen har vi mest chillat hela dagen, jag tog syrran till Karl Johans gate och gick i lite butiker, bara för att. Vi var ganska bakfulla och slöa men det måste ju göras när man är i storstan.

Och ikväll blir det bio! :D Sohrab, jag, syrran, Natha, Kim och Dennis drar och tittar på twilight filmen :) Yaay! Åh jag kommer blöta ner hela biosalongen när alla halvnakna karlar springer omkring på bioduken (; Och Alex är här också, Linneas pojkvän. Han kom idag och stannar till måndag tror jag. Så nu kommer vi nog inte se så mycket utav henne. Eller det vbrukar vi inte göra ändå iofs..


Torsdag- sista dagen som tonåring!

Och imorgon kommer systra min! :D Hon kommer vara här vid kl 13 så då är jag på flygplatsen och möter henne :) Yay! Känner på mig att det kommer bli en bra helg. Ikväll när Maria kommer hem så ska vi boka bion på lördag, enligt Sarah så var det en redi pirr i byxan film ;)



Och så är jag ju ledig imorgon också, slappt och härligt att jobba två dagar sen ledig 3 ;) haha. Jag kan ju passa på att berätta lite om jobbet nu.

Detta är ett projekt som kommer vara fram till den 28, då vi får ett nytt projekt. Just nu ringer vi runt till såna som en eller två gånger om året skänker ganska stora summor till Norsk Luftambulanse och ber dom att istället för att skänka stora summor någon gång om året, att istället bli fast givare och skänka 150 kr i månaden istället. Haha alla blir typ skiträdda när man presenterar sig som Sofie som ringer ifrån NorskLuftambulanse, vem har dött!?



Ha en fin dag alla!


Behövde knappt lyfta ett finger

Igår när jag sov här hemma i sängen så plingade min mobil som aldrig förr. Fick bl.a SMS från Emilie, :
Jeg har skaffet jobb til oss båda två frem til den 28! Vi deler ut flyers rundt i Oslo hver kveld :) lungt eller hur? Are you in?

Haha, så skönt, tänker jag. När man väl har fått lite kontakter här i Norge så behöver man inte göra så mycket mer dsen :) Men att dela ut reklam kanske inte är världens roligaste jobb, men ett jobb är alltid ett jobb! Men ca 30 minuter senare ringer Alex och säger att ett nytt projekt ska börja på ONsdag och jag gärna får jobba där om jag vill :) Två jobb på en och samma dag utan att ens ha behövt söka :) Så ja, jag börjar jobba på Ltm på onsdag igen och kommer jobba dagtid vissa dagar och kväll vissa kvällar. Bra med kväll då man tjänar lite extra oengar ;)

Idag ska jag tvätta, jag ska hämta ut mitt bankomatkort och jag ska gå till Losang, som en tjänst till Miranda då hon jobbar hela dagen och lämna hennes timelister :) Så på med sminket och sen ut i denna härliga stad igen :)


Punka

Usch det var en ganska jobbig bussresa i början, till vi kom till Göteborg då folk började kliva av bussen.

Jag börjar tågresan från Ronneby-Malmö, och i Mörrum ser jag en tjej som heter Jenny som jag vet bor i Oslo hon också. Så jag hade någon att prata med under bussresan iaf, tyckte det var ganska sjukt att vi tog exakt samma buss och tåg från nästan samma ställe och skulle till samma ställe. Men ja, toaletten inne på Malmö central, det var nog det värsta jag någonsin har varit med om. För det första så har jag redan grov toaletfobi och klarar inte av allmäna toaletter, och det blev inte bättre nu kan jag säga.

När jag kommer in på toan så luktar det illa som fan, okej det kanske är vanligt så jag får helt enkelt stå ut med stanken tänker jag. Sen drar jag ner mina byxor och gör mig redo för att lyfta locket, och det var skit och piss nästan fyllt upp till kanten, sen tittar jag mig omkring och ser att folk till och med har pissat på väggarna. Alltså finns det inga städerskor.. Okej, man vill inte fixa den toan, men märker man att det blir stopp så kan man ju försöka ta det med en gång innan det går helt överstyr. Aldrig mer säger jag.

Sen hoppar jag på en knökfull buss, jag vill sitta bredvid Jenny så jag har någon att prata med. Råkar ut för världens idiot. Jag frågade ifall jag kunde sätta mig bredvid henne och hon säger nej, ta en plats längre bak.. Men hallå, tänk ifall alla säger så? Så sa Jenny till henne att den kommer ändå bli full i Helsingborg liksom så det spelar ingen roll. Så hon flyttar på sig och ger mig LITE plats. Alltså en riktig kärring var det, hon har sin breda väska upp i sätet för att hon ska ha något att luta sig emot när han ska sova, och hon täcker inte bara sitt egna säte utan halva mitt också, så jag får bara plats med ena skinkan på sätet,, och hon har sina ben framför mitt säte så jag får nästan sitta utanför min plats helt och hållet. Jag bad henne till och med ta ned väskan så vi skulle få mer plats, men nej hon skulle ju ha den att luta sig emot. Men sen kommer vi till Gbg och det blir mindre folk i bussen och hon säger till och med till mig att flytta på mig. Ja JAG SKA! haha En riktig häxa.

Sen när det var ca 20 minuter kvar på resan så får bussen punka på vänstra framdäck.. Suck, jag ville bara upp och lägga mig. Och vi väntar på en bärgningsbil som skulle byta däck på bussen och det tar lite längre tid än vad det hade behövt göra. Så en resa där vi skulle vart framme kl 06.30, blev så pass sen till 09.00... Japp, men nu är jag här, äntligen. Det var helt tomt när jag kom, sen stiger Sohrab, Markus och Lee upp och springer till jobbet så jag fick träffa några iaf. Men nu ska jag sova lite och jag räknar med att bli väckt av Manda när hon kommer hem ifrån jobbet (:

Lite bilder från i lördags, myskalas hos Timmy (:





Söndag- Dag för hemresa

Nu när jag skrev rubriken tänkte jag, hem, är Oslo verkligen mitt hem. När jag bodde i Ronneby så kallade jag aldrig min lägenhet för hem, hem var här i Kallinge. I mitt hus, där mina föräldrar bor, där alla mina minnen finns. Men i början på vår Norge flytt så (även om vi var välkomnade med öppna armar) kunde jag inte koppla kaninen som mitt hem. Men nu har jag haft så mycket längtan tillbaka dit, till alla människor, jag har ett nytt hem. Så jag kom på mig själv, vart jag än är nu, så kommer jag alltid ha längtan till ett ställe, varför kan jag inte bara lära mig att leva i nuet, allting hade varit så mycket enklare då.

Så imorgon kl 06.30 kommer jag stiga av bussen och rulla min fullproppade resväska mot föreningen igen, och jag kommer slockna i min säng, som jag ska bädda rent (Gud vet vad som har hänt där medans jag har vart borta) och sen när jag vaknar så kommer alla fina kaniner vara hemma och allt kommer vara som vanligt igen. Men jag känner redan nu hur jag kommer längta hem till mamma, och pappa, och Hugo, den bästa lekkamraten som finns på denna jord.
Att jag aldrig är nöjd!
Gårkvällen då, ja jag är hos Mattias, i deras nya hus, första gången jag var där. Och där sitter vi och äter god middag. Runt 20.00 så åker jag hem där Dea befinner sig, och jag kladdar lite i mitt ansikte, Vi åker vidare in till Timmy där Timmy och Smajl befinner sig. Sessan och Susanna kommer efter en stund och sedan drar Dea och jag ut, resten stannar kvar.
Det var dock inte så roligt ute, det var ganska mycket folk inte värken Dea eller jag var speciellt taggade och det var itne så rolgit folk heller för den delen. Men ja, fyllepizzan var nog det bästa ändå. Eftersom kamera sladden till lilla kameran är i Oslo får jag vänta med att lägga upp bilderna :)

Lördag och min yngsta kusin fyller 25

Beskriver inte det lite hur gammal jag är`? Hur kunde tiden gå så fort, helt plötsligt var vi vuxna och måste ta massa ansvar. vad hände? Jag har aldrig längre någon tid att följa och om jag vill kan jag till och med äta godis innan middagen. Men var livet enklare när man var 14,15 år? Då mamma fortfarande styrde och bestämde trots än att man inte ville. Nu är det i och för sig skönt att kunna bestämma över sig själv, men ändå. Det känns som igår när jag fyllde 15 och fick min egna första dator, som vi då hade väldigt mycket problem med.
Jag har nu sålt min dator och förnyat mig med en bärbar, men jag har dock förtfarande inte lärt mig att ladda ner filmer/musik, serier osv.. Jag är så pass teknisk att jag kan göra min egna spelningslista på Spotify, men jag har dock inget premium, och pappa och jag delar på Spotify.
Jag fyller 20 om exakt 6 dagar, då kommer även lilla jag äntligen få handla på systemet. Men eftersom jag itne bor i Sverige längre så är det lite andra regler i Norge. Är man 18 år så får man handla allt som är under 18 %, så det jag kan säga när jag fyller 20 är att; Äntligen, nu får även jag handla starksprit!
Vi var på mormor och morfars grav idag, Dea var med, helt plötsligt greps hon av panik och sprang ifrån alla gravar, hon hade tydligen aldrig varit på en kyrkogård i hela sitt liv. Varje dag dag möter man något nytt som man måste gå igenom, livet är inte alltid enkelt men det blir ändå vad man gör det till. Det kan aldrig bli helt problemfritt men av alla situationer kan man ändå göra det bästa av. Därför håller jag mig till de människor som jag själv bryr mig om, och som jag vet bryr sig om mig. Falska människor som ljuger, och endast är trevlig för egen vinning håller jag mig helst borta ifrån. Jag hindrar mig själv från att ta in för mycket känslor eftersom jag vill att livet ska vara så enkelt som möjligt. Jag hindrar mig själv från att få starka känslor, samtidigt hindrar jag mig själv från att bli sårad.
Att bli vuxen kan innehålla många problem, därför bestämmer jag mig för att vara barn några år till.

DEADEADEADEA

Ja! :D Glad flicka på en fredag :) ♥
Dea ringde och väckte mig och kom hit, som vi bestämt :) Och nu ska vi snart dra oss till frisören ihop då jag ska slinga mitt hår lite ljusare, yaay! Så ska vi in till systemet och handal inför ikväll och så vidare,
Ikväll har jag bestämt mig för att ta massvis med bilder (: vad som än händer! hihi, ska minnas mina vänner så som dom är nu tills vi ses igen.

Lite onödig shopping

Dagen har spenderats i Karlskrona, jag har spenderat väldigt lite pengar med tanke på hur mycket jag har fått för dom :) Här kommer lite ointresant fakta.
- Ett par svarta jeans
- En silvrig tröja
- 4 par trosor
- En st bh
- Två leggins
- Ett par knästrumpor
- En pyjamas
- Ett st nagellack
- Tre par öronhängen
- Ett st läppglans
- En parfym,
Ja det avr nog allt tror jag, och så har jag också handlat lite basprodukter från Willys, typ risgrynsgröt till Linnea och mig, ciggisar till Manda, en stock snus till Emilie, salt och lite påssåser och sånt. Usch vilket tråkigt inlägg det blev nu, här är lite bilder.
Har skaffat bruna ögon igen :D Och imorgon ska jag göra håret lite ljusare :) Åh jag ska bli fin igen :D

Gamla bilder från Kolmården i somras

Äntligen har jag kommit över min systemkamera och innehållet i den. I somras var hela familjen på Kolmården och hade en mysig liten familjehelg :)
Här kommer lite söta bilder

Mamma jag är hemma nu

Befinner mig just nu i skinnsoffan i mor & fars vardagsrum, :) Hur kommer det sig?
Jo, i måndags när vi skulle starta dagen på jobbet så vill Alex snakke med mig och Emilie, och han sa att det tyvärr inte fanns mer tid för oss på viasat och att vi skulle bli överflyttade till ett annat projekt. Och det början inte försen på måndag, det vill säga en hel vecka. Och då är det mer att man sitter i kundtjänst så då slipper man också ha den salgpressen på sig, så det känna faktiskt lite bättre :)
Men ja, då slår tanken mig, vad ska jag göra en hel vecka här nu då? Det som händer är att jag kommer dricka väldigt mycket vin hela veckan eftersom jag inte har något bättre för mig, sorgligt men sant. Nej jag åker hem till min familj och till alla vänner istället och slår ihjäl lite tid med dom :) Så jag ringer syrran och berättar att jag kommer hem, snart men jag vet inte när. Jag shoppar en liten sväng i Oslo city och handlar födelsedagspresent till mamma som har fyllt år, nej går jag hem, sätter mig vid datorn och Manda och Maria hjälper mig att hitta biljett så snabbt som möjligt. Det går en buss hem redan ikväll, så sätter mig på den och är hemma i Karlshamn klockan halv nio ca, syrran och dan kommer och plockar upp mig.
De enda som visste att jag kom hem var, syrran, Sarah, Sessan och kusin Mikke, och Dea fick reda på det när jag nästan redan var framme ;) Så vi kör hem till pappa, till Hugo. Lilla pappa ligger och snarkar så fint i sängen och syrran väcker honom och när han går enr så står jag i hallen och överaskar honom :) Eftersom han typ fortfarande sov så fattade han ingenting, haha.
-Jaha, är du hemma? fan jag har så jäkla ont i halsen! Var de första orden han sa till mig.
Sen går vi ner till farmor och farfar, överaskar, äter upp alla farmors hembakade bullar och sen kör vi in till stan där vi överaskar mami på jobbet :) Och hon blev så GLAD!! :D Jag vet att mamma är en väldigt bölig människa men hon berättade att även efter att jag gått så kunde inte tårarna sluta rinna.
Och ni ska se vårt kylskåp nu! haha, såhär fullt har det nog aldrig varit. Fia är hemma, lika bra att fylla kylskåpet! hah. När jag vaknade hade jag ett färdigkokt ägg som väntade på mig, jag åt en stor tallrik med yoggi och musli i, en rostad macka med SKINKA och gurksallad, alltså nu mår jag bra, ;) Idag ska mamma göra poterstek och vi ska äta hela familjen :)
Jag träffade Sarah igår kväll också, alltså det var en sån känsla att skiljas från henne och säga, ja men jag ringer dig imorgon när jag har vaknat och så ses vi efter det :) Åh så skönt att vara hemma! det går inte att beskriva känlsan, och jag har en hund som följer efter mig vart jag än går :D haha och jag älskar det! Nu ska vi vandra ner till apoteket för pappa ha medicin för den jäkla halsen, sen blir det ett Macahan avsnitt och sen långrunda i skogen med Sarah och Emeli och alla fyra hundar ;) haha det börjar bli ett riktigt fint gäng nu :D

Ny vecka

När jag vaknade runt elva tiden insåg jag hur skön min säng var och att jag skulle ligga där ett antal timmar till. Sen vaknar jag när Miranda och Linnea kommer hem runt halv ett tiden och då ligger jag och drar mig ytterligare en timme, det var den träningen ;) haha, det blir andra bullar imorgon. Och det har jag glömt skriva också, Linnea har ju fått jobb nu så då är våra morgon rutiner borta :( Men det är bra att hon jobbar förmiddagen ändå, då vet jag att när vi flyttar till lägenhet sen när vi har sparat ihop till depositiion så vet jag att det alltid kommer vara någon hemma med lilla Hugo :)

Och jag har faktiskt arit så duktig och till och med stått i köket idag, det var nystädat så då gick det an. Det blev lite stekt ris, enkelt och gott. Börjar med att steka lök, hackad korv, färska champinjoner, och paprika, sen tillsätt kokat ris i stekpannan och krydda med grillkrydda eller nåt shit och lite sötsursås eller nåt :) Perfekt! Och såklart mjölk direkt ur paketet ;)


Måste nu sminka till mig lite så att jag kan visa mig bland folk igen. Har gått osminkad sen i lördags, åh så skönt!

HaDe!


Filmkväll

Ligger nu i min säng, redo för natten. Eftersom jag kommer jobba deltid denna vecka och börja kl 16 på eftermiddagarna så kommer jag kunna sova lite längre som sagt. Så stället klockan på elva så kommer jag ge mig ut på en fin löparrunda imorgon. Frågan är bara hur skönt jag kommer sova eftersom jag ikke har någon kudde. Den ligger Edo och snusar på just nu så fint. Och han däckade redan vid niotiden..

Det var där inne jag började min kväll, med film. Men eftersom han somna vart de inget roligt längre så drar ut till resten av gänget och kollar vad de gör, så vi glor lite på när Lee spelar sina mördarspel på tvn, givande! Sen slutar det med att vi är några stycken som glor på Tarantino film inne hos Lee. Men höll på att somna så här är jag nu, i mina sköna lilla 90 säng.



HaDe


...

Söndag, har ätit lite pasta, druckit lite vann. Somnade redan kl 23 igår på soffan framför Braveheart, haha. När jag somnade var Linnea och Tommy i rummet, vaknade upp helt alene med Miranda som försöker väcka mig, vilket hon tydligen gjort tre ggr. Vilken givande lördag, längtar tills jag är 20 så jag kan gå ut!!!

Just nu sitter jag inne på Dennis och Daniels rum, (jag vet, skit kul) och jag har suttit här ett tag nu i Daniels säng, dock vet han inte om att jag är här, han snärkar så fint. Och det värsta livet på kaninen just nu är ryssarna som har sitt dagliga bråk, helt galna är dom. Man vet aldrig om de är arga eller glada. Först tror man att de är skitsura men sen börjar de skratta helt plötsligt.. Men ryssen spacklar just nu sin dörr iaf, eftersom han häromdagen blev förbannad och slängde en gryta rakt in i den så den studsade på mig, haha. pinsamt läge!



Hej Daniel! Vad söt du är.

haha och titta vad mer jag hittar på datorn min,




haha dog lite just nu

HaDe


Bakfylle lördag

Åh vilken händelserik fredag det blev ändå! Först går jag in på krifs hemsida och ser att vi vunnit över serieledarna, alltså, detta är så underbart! Vi är ju bäst helt enkelt. Sen dricker jag några glas med mitt vita vin, tar sedan taxi tillsammans med någon kille som pröjsade, Natha och Felicia till ett ställe som heter Yatzy då, där det är 20-års gräns. Jag fyller om två veckor!!! Men kom inte in, och inte Natha heller som är 92,a. Så vi går och snubben som betalade taxin följde efter oss, vi sa att det var OK att han stannade på Yatzy för vi kan ju inte räkna med att folk anpassar sig efter oss bara för att vi inte är 20, men han följer efter iaf, tar ytterligare en taxi till trumpeten, där vi dricker någon drink. Natha och jag hookar ihop med varsin fransman som vi inte förstod vad dom sa, haha. Men det var så drygt där så jag ringer Emilie och hon är på ett ställe som heter naken.

Så då går Natha och jag och killer som har betalat taxin till oss men som vi inte sa behövde ens följa med oss från första början blev skitsur när vi stack och började kalla oss massa sjuka saker, haha. Och han var ju helt lustig från början när han började mucka med taxichaffisen när han försökte göra sitt jobb bara, ja helt sjukt.

Men Natha och jag tar ytterligare en taxi, haha, till naken och där träffar vi Emilie, och vi dricker ännu mer. Träffar några norska snubbar som jag inte fattar vad de säger, haha, men de bjöd oss på dricka så vi stannade kvar hos dem för ett tag, sen sticker vi hem till föreningen. Efterfestar hos Sorosh och sedan vidare till Eliies rum. Då är klockan ca 05.20 så då ska Manda upp och jobba så hinner träffa henne en stund på morgonen också :D Jag däckar i Mandas säng och Felicia somnar i min.

Jag går upp vid tio för jag är så skitnödig så jag håller på att dö, haha! Så en vända på toan, drack lite vann och sen sova några timmar till, vaknar när Manda kommer hem från jobbet igen :D haha, och nu taggar vi massa musik på hela våningen och skvallrar om intriger som bildas här, haha. Frukost idag blev lite ostbågar och en coca cola, mmmm. Nu ska jag nog strax duscha, har sprungit runt i bara trosorna i flera timmar men nu får det bli lite ordning och reda. Killarna på våningen har helt plötsligt börjat ta tag i träningen så de ska hålla sig rena från alkohol, drygt tycker jag, men ikväll komer det bli mysigt när alla kommer mysa framför en bra film i säkerligen Lee's rum, älskade Lee :)


Jag och fina Felicia :)







FREDAG!

Sista dagen på denna jobbvecka! Igår gick det hyffsat bra för mig iaf, (: Men fick reda på en liten tråkig nyhet.. Eftersomdet har gått så fort med alla samtalen så var det något med att om vi fortsätter i denna takten så kommer det gå mycket fortare än beräknat, så vi som har jobbat heltid kommer att nästa vecka bara jobba deltid, förlorar väl ca 1500 på det, men veckan efter det kommer det bli som vanligt igen.

Men jag överlever nog det också, :) Då kan jag sova ytterligare lite och ändå hinna med träningen :) Idag har vi också varit ute på vår lilla runda, 45 minuter tog det. Sen gick vi inom vinmonopolet och inhandlade kvällens dryck. Eftersom de stänger 18.00 där så måste jag ta det innan jobbet ju. Men snackade lite med Linnea och vi pratade om att ändå bara sitta hemma kanske, dricka lite vin, titta på någon film och äta lite gott. Men på detta stället blir det aldrig som man tänkt sig! Vi sitter och tittar på film och det är fetefest på hela våningen.. Så då blir det säkert inte av, men Emilie skulle nog komma hit också, så v drar väl säkert ut sen, om vi inte följer med Isak. Äsch jag vet inte, vi löser det framåt kvällen :)

Idag kommer inte Alex att vara på jobbet för han skulle hem till Sverige, så då kommer det förmodligen komma en från Viasat och vara dagen teamleader, det kan nog gå riktigt bra. Han ska nog kunna pusha på ordentligt :D





En bild från när min härliga familj var i Grekland


Det blir aldrig som man tänkt sig

Jahopp, klockan är 11 och jag ligger fortfarande kvar i sängen, ibland kan man behöva det också. Jag hade gärna legat här hela dagen, så är inte alls taggad på jobb.

Men idag är det torsdag så snart är det helg! Yaay! det är bara att hålla ut de sista dagarna :) Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra till helgen, Edo ville ha med mig till Grunerløkka imorgon där det var någon fest med hans arbetskamrater, och sen kommer Isak och bjöd med mig till Yatzy.. hmm får se hur jag gör där, men ska ta det så lugnt som möjligt, hähä.

Nu ska jag till jubbe :)

HaDe!


Onsdag kväll

Klockan är 23.34 och kollektivet börjar somna, och vi ingår i denna klanen. Miranda ska upp tidigt imorgon, runt fem tiden, för jobb på Ikea. Så då bad jag henne täda ljuset när hon ska stiga upp och sminka sig inne på rummet, bara för att vi då ska vakna och veta att vi får sova många timmar till ;) Imorgon ska vi komma upp redan vid nio för vår härliga morgonpromenad.

Den är så himla härlig, först går vi genom storstadstrafik, sen kommer vi in mot en park, som är extra fin nu när det ligger gula löv på marken, sen traskar vi förbi slottet, så det är en sån himla fin runda :)
Imorse när jag var ensam på rummet då vi kom hem men Linnea stannade nere för att hämta sin tvätt, så passade jag även på att göra 50 situps och 10 armböj, jag tänkte göra mer men ogillar att pumpa mina feta muskler när folk ser på ;)



Och det är ju november månad nu, vilket innebär att jag kommer träffa min familj denna månad :D Först kommer älskade syster till mig på födelsedagen, sen helgen efter möter jag min kära mor & far i Göteborg, då det blir mysig lördag som tillbringas på julmarknad på Liseberg, och hotell övernattning. Ser fram emot det!
Nu ska jag sova,

HaDe!


Kommentar

mamma  om Internet har fukkat hela helgen, äntligen lite uppdatering:
du var jättesöt synd att kvällen slutade som den gjorde men du kanske lärt dig något av det att man måste äta . Hoppas du spelat riktigt mycket super mario och fått visa din kapacitet kram mamma

Svar: Ja, jag var bäst, som vanligt ;)

Konkurrans

Hejhopp,

Steg som vanligt upp runt halv tio och gick ut på vår promenad, igår sprang jag till och med , känns skönt att vara igång igen! :D Tror jag ska springa imogon också, så skönt, så skönt. Jag köpte en first price pizza för 18 kr så nu håller jag mig tills fem i eftermiddag då jag som vanligt äter mina två mackor som jag har med mig till jobbet. Igår på jobbet presenterade de nya premier, den som har bäst procent av oss på viasat, vi är ca 10 st, vinner en Iphone 4s, haha, och tvåan och trean vinner en varsin Ipod touch, haha. Så nu är det bara till att ligga i och försöka sälja så mycket som möjligt, hade vart fint med en ny telefon. Sohrab som jobbar på samma jobb som mig, (som fixade detta jobbet till mig), var den bästa i oktober på telenor och kom hem med en Ipad ;) haha, vilket jobb!

Men det är svårt också, jag har ju ingen erfarenhet av salg jobb så jag har inte den rätta tekniken, men det går bättre och bättre och jag blir mer självsäker :)

Just nu spelar Miranda som vanligt hög musik i högtalarna, det är ALLTID någon som spelar musik, och det gillas.
Just nu spelar hon Madicken, pillutta dig, :p haha så säger hon att det är typiskt mig och Sandra, att det är typiskt mig att alltid pilla upp saker i näsan. haha, en annan låt som säkert spelas en gång om dagen är Timbuktu.



Men nu ska jag sätta på mig mitt ansikte igen och sedan hoppa på buss 54 mot Kelsås station och hoppa av Arendalsgata :) Ha en fin dag alla!

HaDe


RSS 2.0