Det var ett tag sen..

Just nu sitter jag och min sambo (känns old att säga det) hemma hos mamma och pappa (känns ännu värre att säga det). Hemma hos mamma och pappa, jag bor liksom inte här längre. Det är en riktig omställning, att ha varit minstingen i familjen som alla tagit hand om så fort jag pipit, och jag har pipit mycket ;), att nu få ta hand om sig själv.
Men nu bor jag tillsammans med Emil och vi trivs jätte bra ihop! Vi trivs jätte bra i lägenheten och Hugo trivs också bra :) Det var lite svårt i början, oljud hela tiden utanför dörren och några skall har han gjort. Men inte alls så farligt som det kunde ha varit :)
Vi har inte haft något internet, därav ingen bloggning + att jag har jobbat, jobbat och jobbat! Men internet fick vi idag, vi har bara inte hämtat ut det än. Så nu kommer ni få läsa mer och jag kommer också lägga ut bilder hade jag tänkt :) När vi fått upp gardiner, tavlor och ljusstakar. Vi har betong väggar så vi har inte kommit så långt med uppsättandet av väggsmyckningar, och gardiner inhandlade jag igår. Hallå hur gammal har jag blivit egentligen? Väggsmyckningar? Inhandlat? jaja, det blir så med åldern ;)
Och jobben bara flödar! Allting är verkligen så himla bra just nu. Jag har fått ett vick på ett distrikt i Saxermara, bildistrikt, vilket kommer ge mycket mer tusenlappar än jag redan haft :) Positiva saker händer hela tiden. Nej nu vet ni lite läget iaf, och ni vet att jag lever (: Ha en superfredag alla, jag ska njuta så länge den varar för nästan så fort löradgen startar igång, då är det jobb som gäller ;)

Angående taxibilar...

Efter 12 km löpning och 2,5 km gång med Hugo så är jag totalt slut i min kropp. Och jag gillar det skarpt! All cred till Linnea som faktiskt inte löpt så mycket men som pallade hela rundan :) Direkt när jag kom hem så tog jag mig en banan, drack massvis med vatten (som man ALLTID måste göra) och började laga middag (: Medans maten stod i ugnen så tog jag mig en varm skön dusch, min kalla kropp fick en chock kan jag säga :)

Nu har pappa och jag precis varit och hyrt film, och så köpte vi även lite godis. Jag är så fruktansvärt dålig! haha jag klarar aldrig mina godis mål (a) Men efter en förbränning på 900 kalorier (ca) så förtjänar jag det. Och får jag inte socker snart så somnar jag :D
Och taxibilar, alltså jag förstår mig inte på dem. Allvarligt hörrni, vill ni verkligen åka med dem, betala dyra pengar medans de sätter era liv på spel? För nu när jag körde på 70 vägen så svängde det in en taxi bil, mitt framför mig, som skulle in på E22:an. Det är mörkt och har man inte jätte bra uppsyn så skulle jag kört rakt in i taxi bilen. Och med det menar jag att jag alltid har jätte bra uppsikt, haha *skojar*, nej de borde ha lite strängare regler, deras pengar kommer säkert in ändå, eller så kan de bara sätta in mer bilar så de slipper ha så stressigt schema! End of diskution.

Mums de är så fiiina!

Jeffrey Campbell i mitt ♥
Lita Shoe SEK 1695, Jeffrey Campbell - NELLY.COM

Härligt med fredag!

Egentligen inte speciellt? Varje dag är den samma för mig, haha. Har precis ätit lite frukost, lite frallor med massvis med smör och marmelad :D Oh så gott!
Det som står på schemat idag är packning och träning! Min efter längtade löprunda, äntligen :) Jag vågar ju inte springa för ofta heller, skador hit och dit. Benhinneinflamationen vill jag icke ha tillbaka ;) Så max en gång i veckan nu för att börja lite lugnt. Självklart blir det mer till sommaren, då blir det inprincip varje dag :D Har planer på att pausa gymkortet också under sommaren, då kommer jag ju ändå inte vara där :o För visst kan man göra så? =)


Och jag tittar tillbaka på bilder och inser hur mycket jag saknar mitt hår, buhuhu...
Jag tror på sommaren

Taggar till imorgon!

Blir långrunda på förmiddagen tillsammans med Linnea på 1,2 mil :)

Kommentar

Evelina om Onsdag, ingen vanlig dag för Sofie:
haha jag har oxå onsdagar och lördagar som godisdagar:D man ska ju ta vara på livet lixom.

Svar: Eller hur!? Och jag har dessutom blivit en sucker för naturgodis nu (; Inte de här nyttiga godisarna utan de med vitt choklad överdrag och apelsinchokladen med en mandel inuti ;) Mums!

Besiktning, träning och försäkring!

Så ja, ställde klockan på nio, inte för att jag egentligen behöver, för vovven väcker mig så gärna ändå vid den tiden (; Men bara för att vara på den säkra sidan! Så idag var vi på besiktningen av lägenheten och vi fick också nycklarna :) Yey! Så flytten kommer att ske nu till helgen, bye bye mami und papi ♥

Vi har också en egen tvättmaskin, vilket är hur skönt som helst! Mamma ska lära mig hur den fungerar, eftersom jag aldrig har tvättat i hela mitt liv så är det nog säkrast med lite hjälp (y) Men hur svårt kan det vara egentligen? =D Tvättmaskinen stod redan i lägenheten så vi köpte den av förra hyresgästen, 600 kronor bara (: Härligt!

Efter lägenhetsbesiktingen drog jag direkt till gymmet tillsammans med syrran, 30 minuter på Crosstraining maskinen och sen körde vi lite rumpa och lår! En härlig träningsverk väntar ;) Och ikväll är det ju även box också! Lite sugen är jag allt på att testa det ;) Får se hur mör jag är i kroppen lite senare, men hade vart kul (;
Nu ska jag ringa försäkringsbolaget (en gång till) För att ändra försäkringen från den 1 feb till på lördag :)


Onsdag, ingen vanlig dag för Sofie

Alla har sina godisdagar på helgerna, tror ni verkligen att jag klarar att bara äta godis en dag i veckan?! Oh no! Så jag har gjort två godisdagar i veckan :) Onsdagar och lördagar :D Då behöver jag inte hålla mig så länge (;
Och jag blir så glad av godis så det tänker jag aldrig skippa :D
Detta gör livet värt att leva! :D

Gårdagens träning, inte som planerad

Jag var så himla sugen på att gå en långrunda idag men ingen som kunde gå med, och jag hatar att gå själv ;) Hugo räknas inte för honom kan man inte prata med ^^ Jaja, mer energi till gymmet ikväll då det blir 45 minuters spinning och lite styrka efter det :)
Skulle egentligen kört spinningen igår, när jag äntligen fått med syrran, men passet var fullt och Sandra är ju inte medlem utan är ju bara med nu för det är öppet hus denna veckan, så till henne kan man ju inte boka. Så vi körde en timmes Body step istället. Jag säger som min syster, visst man blir ju svettig men ingen av oss har ju någon motorik så vi har lite svårt att hålla koll på våra kroppsdelar. Och det går alldeles för fort för att jag ska fatta stegen ;) Så spinningen blir idag istället (y)

Godmorgon Tisdag

En ny dag, nya tag! Jag ska strax in till stan och möta upp syrran och Josse, Malin hänger med mig med :) (Fast hon vet inte om det än) Vi skulle gå en runda ute i det härliga plusgraders vädret ;) Malin skulle en runda till biblan och jag var lite sugen på att kika om det kommit in något vårigt i butikerna ^^ Någon som vet det? Dock är jag pank som en lus! Som inget shoppande :(
NU har jag precis ätit upp min frukost och ska snart fixa till mig lite, det vill säga mascara och fixa håret lite bättre ;) Så mycket bryr jag mig :)

Härligt kämpat tjejer!

Var som ssagt ute och gick idag, sju km tillsammans med syrran, Linnea, Chippen och Hugo :) Härligt härligt, sen in vidare till karlskrona för att hämta våra sängar på Jysk. Äntligen! Japp Jysk i Karlskrona, på grund av den otroligt dåliga servicen och dårar som arbetar där så ville vi inte gynna dom (:
Sen direkt vidare till gymmet och kom precis hem därifrån. Combat, afro och core!!! Wonderful, :)
Nu njuter jag utav en välbehövlig kvällsmat och väntar på att min karl skall komma :*
Ha en hemskt trevlig kväll!

Gosh

Aj, jag suger verkligen, på att noppa ögonbryn. Mina är så himla ljusa så jag ser knappt hårstråna försen man ska sminka sig. Och när jag sminkar mig så är det för att gå ut någonstans, och går jag ut någonstans vill jag inte ha nynoppade ögonbryn, för då blir jag ju helt röd runt hela ögonbrynen :D Förstår ni mitt problem? Önskar jag hade lite mörkare ögonbryn...
Men nu är dem lite trimmade iaf och jag ska strax börja med middagen så jag har den färdig så jag slipper stressa med den :) Vet dock inte vad jag ska göra, pappa vill ha pasta, men till  vad? Vilka bekymmer jag har..

hej sommar i stockholm..



Ändrade planer.

Vi kommer att flytta redan första februari! Hoppsa, det vill säga om typ två veckor? :o För första gången i mitt liv ska jag flytta, vilken omställning det kommer att bli! Nästa vecka jobbar jag nästan alla dagar vilket betyder att jag kommer få packa ner mitt liv i kartonger redan denna veckan för att hinna med. Oanameja.
Undra hur lilla Hugo kommer reagera, tänk om han inte ens trivs i lägenhet?
hm, jaja. Nu sitter jag och äter lite frukost, vi har precis varit ute på morgon promenaden och om några timmar kommer syrran och vi ska gå sju km. Sen ikväll blir det hård träning, först en timmes combat, sen en halv timmes afro och sist en halvtimmes core :) Träningsverk i mitt ♥




Ännu en söndag

Jag älskar söndagar! Kanske inte när jag gick i skolan men nu när jag ändå är ledig på måndagarna också :D Jag tycker att de är så himla mysiga. Söndagarna är till för att tillbringas på soffan hela dagen med film, under ett varmt täcke, med sin karl och hemskt gärna lite godis :D Dock jobbar jag idag, haha. Så får ta det myset ikväll istället (:
Detta året är lite speciellt, Jag och Emil fyller 20, mamma och pappa fyller 45 (japp de är lika gamla, hon ville inte ha någon gammal gubbe helt enkelt som bara skulle bli grå och ful väldigt fort, precis som jag och Emil ;D) (haha) Och Dan fyller 25 år, Sandra är den enda som sticker ut som fyller 22, hehe offer. Men iaf, det ska firas, så vi åker förmodligen till Kreta i höst, och det kommer bli så himla mysigt! :) Sist jag var i Grekland var jag sex :O Alldeles för många år sen nu! Men nu ska jag borsta tanden för att sedan åka till jobbet (:

Sofie är trött.

Skrattar åt allting just nu, syrrans karl utnyttjar det :D Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon igen (:
Hey bodybodybodybody

Så himla härligt!

45 minuters Indoor tillsammans med Emeli (y) Japp, tummen upp för det. Var hur längesen som helst jag körde Indoor :O Och det har aldrig varit såhär roligt innan :) Kanske för att jag orkade mycket mer än vanligt ;)
När jag kom hem åt jag lite hemmalagad pizza, super god! Som pizza alltid är :D Sen åkte vi in till stan för att sätta in pengar på mitt konto som jag ska föra över till Malin! Gissa varför? hoho, Rihanna sista november!! :D Kommer bli as nice!
Och btw, Nelly.com är ju helt underbart (: Beställde klänningen och den kom idag :D

Sticker in till Karlskrona en runda


..

Varför fungerar inte facebook? =( Är det bara min eller? Hmf..
Kom precis in från kylan, varit ute och traskat med mamma och Hugoi 6 km, mötte Michaela på vägen som också var ute och gick. Vi bestämde att försöka träffas nästa vecka någon gång och springa, eller bara träffas, vad vet jag :D
Nu blir det banan och te :)

Varför måste frukosten ta slut så fort?

Det är min favorit rätt under hela dagen, synd att man äter den först ;) Idag har jag härlig träningsverk i baksidan av låren, fy tusan vad skönt! Älskar när man känner hur musklerna har jobbat. Idag blir det nog ett Indoor walking pass på 45 minuter och sen lite styrketräning :)
Ska nog ringa till veterinären idag också, Hugo bara piper och piper. Misstänker att det har gått en tik som löper utanför och han har kännt lukten av det. Men det är skit jobbigt och lyssna på och det är ju inte roligt om han lider heller :/ Men just nu är han faktiskt väldigt lugn och har varit hela dagen. Så jag avvaktar lite (:
Mammas lilla kille..

Årets första löparrunda!

Och det blev på sju km :) Sen tog jag direkt ut Hugo och det blev ytterligare två km med honom :) Nu har jag precis ätit lite middag och ska nu hoppa in i duschen. Efter det ska mamma och jag in till ronneby en runda beställa tid för ansiktsbehandling som jag fick i julklapp :) Och sen blir det lite jobb (Y)
Haha härliga torsdag :D

Tid hos frisören!

Bokat tid hos frissan, känner att jag behöver en makeover ^^ Jag har blivit alldeles för bekväm och håret är antingen uppsatt i en toffs eller så bara hänger det. Och hur tråkigt är inte det? =( Så nu blir det andra bullar och skaffa en frissa som kanske ser lite levande ut utan att man gör något med håret :D Eller så kanske jag bara permanentar mig. Eller kanske inte. Och ska färga det lite också (Y) Min hårfärg är lika med döden, och på sommaren ska man vara ljus!!!!
Åh, saknar mitt blonda löshår...

Ge mig en varm jäkla sommar!

Halston Dress SEK 349, Three Little Words - NELLY.COMRinaldi SEK 299, Urban Expression - NELLY.COMChloe SEK 499, Sugarfree Shoes - NELLY.COM

Mina örngott har kommit :)

Visst är de söta? =) + 3 paket supersnygga servetter ;p

Så ja,

Vaken, pigg och allert. Jobbade inatt för Linnea hade visst stukat foten och det blir jobb inatt igen (Y) Linnea skadar sig och det gynnar min plånbok :D
Lite hungrig är jag också så det blir en varm macka med brie ost, har ni smakat det? Oh hur gott som helst, tack Malin för tipset ;)
Vill bara visa en bild på min söta katt också, mamma grävde ett hål vid fågelboet, varför vet jag inte riktigt men det var väl något med fågelmaten :P Vem gömmer sig i hålet då? ;)

dagen...

Hey, Dagen har gått fort!
Först vaknade vi till och gick ut fem km, jag, mamma och Hugo :) Sen vidare in till stan för att sätta in pengar på banken och handla lite :D Och senare vidare till gymmet för lite kondition och styrka :D Oh så skön man känner sig nu :)
Nu har jag precis kommit ur duschen så nu luktar jag gott igen, och snart kommer Emeli hit. Man träffar sina vänner allt för sällan! Men vi ska iaf byta julklappar, haha se så sällan vi träffas ;)

haha och jag tittade igenom facebook och skulle hitta en bild på mig och Emeli ihop,
Detta är verkligen den ända ;p



Haha sjukt..


Broddar i all ära!

Äntligen, var nyss ute tillsammans med Hugo, Chippen och Linnea på 5 km. Vi bestämde att vi skulle ut och gå och hon erbjöd mig broddar, ni vet typ spikar som man sätter under skorna ;) Ja tack! Så 5 kilometer blev det. Skönt för Hugo att han fick ut och traska en bra bit (Y) Han luktar inte så gott nu bara ;D

Så nu återhämtar jag mig själv med lite vatten för om en timme tar Malin och jag bussen in till stan för en timmes body combat och en halv timmes afrodans :D Planerade Core också men min rygg vill nog inte det :/
I förgår tränade jag ryggen och jag måste ha tränat på fel sätt för så här ont har jag aldrig haft innan, och jag känner att det inte är träningsverk. Men så länge jag inte anstränger det partiet av ryggen så hoppas vi på att det inte är någon fara (: Och combat är så roligt och jag har inte gjort det på så länge så jag är såå sugen! ;)

Halkskyddet på skon. Foto: www.friluft.se

Livet leker (för vissa)

Idag
är allt bra?
JAJEMEN!
Avez-vous lu vous un peu de français?
läst dig någon franska? ;)
det är kanon:) har inte haft en lugn stund sen jag kom
oui oui
jag kan säga rövhål och fitta
haha
fond réglable, haha men emil då :p
haha har du läst på eller?
chatte?
haha nej, jag fuskar ^^ jag använder googles översättningssida ;P Men önskar att jag hade kunnat det flytande :)
varit uppe i parisetornet ännu?
fy dig emil / annhild
hahaha
jag med! vi ska nog till lyx-HM idag
oh fancy! är franska modet likasom här?
eller är det ngn skillnad? =)
hmm ,vi vet inte ännu
vi ksa kolla att i dag:)
Emil är inte inloggad.

Halli hallo magnus

Går det att gå ut ? Nej knappt inte.. Blir galen på detta. Dessutom läser jag Malin blogg, http://wakoo.blogg.se/, och hon är i Thailand och man kan inte bli annat än avundsjuk :( Jag vill också iväg nu. det är snart ett år sen vi var i Bulgarien :o Hur sjukt är inte det? Tiden går så jobbigt fort (i vissa fall), typ Paris hade gärna fått vara imorgon ;D
Emil är redan där nere nu så han kommer guida oss när vi kommer ner (: Haha och min pojkvän Emil är helt galen på mig, nu när vi ska inreda våran lägenhet:
- Sofie, Allt behöver inte vara franskt?!



Haha men det är ju så himla snyggt och stilrent (:
Efter Frankrike blir det förmodligen Grekland en vecka, :) ja till hösten alltså. Innan jag dör ska jag ha sett världen. Efter Grekland så har vi planer på Thailand, hade helst velat stanna där i två månader och bara backpacka (: hade varit en upplevelse för livet det.
Bilden tod jag ifrån Malin facebook, hoppas att det är OK ;)

Usch för slask!

Nej människan är aldrig nöjd, end of story! Antingen är det alldeles för varmt eller alldeles för kallt, men idag är det verkligen alldeles för blött! Man håller sig helt inomhus när det är slaskväder som detta, men har man en lite kille som vill ut och kissa har man inte mycket till val. Och jag får lite ångest, när det är sånt här väder kan man inte gå långa rundor, inte för att han egentligen behöver men motion är alltid bra för kropp och själv.
Men tänkte ändå att vi skulle ut på en lite längre runda än vanligt men när vi skulle gå in på en gata så fick vi faktiskt vända :/ Vattnet gick upp över anklarna, inte roligt att traska runt i det och bli blöta och frysa!
Nej jag längtar till våren, till mysiga promenader i torrt gräs och härliga löparrundor framåt skymingen, det är grejer det! Och det är värt att kämpa för på gymmet så man inte sänker kondisen allt för mycket. Tråkigt som det är..



Tänk att detta vackra, kan vara så jobbigt och omständigt!

Hello everybody allihopa

Igår blev det en mysig chips och dipp kväll här hemma med lite film (: Riktigt skönt vill jag lova. Men idag blir det lite andra bullar! Det är lördag och jag är ledig. Först ett pass på gymmet tillsammans med Malin och hennes fader, sen blir det lite pulka åkning i lönnamohagen, tror jag gick i sjuan sist jag åkte pulka ^^

Men jag hoppas att vi kommer vara så slutkörda efter gymmet så att vi knappt kommer orka stå på benen ;)

Gymmet gick bra!

Jag passade på att sola där nere också, så underbart skönt. Nu ska jag bara återhämta mig lite sen ska jag träffa Malin igen för en sleep over :D

Dags att klippa sig

Jag var så himla sugen på en löparrunda idag, dock hindrar vädret mig en aning.. Snön har stigit och trottoarerna är icke skottade. Och det snöar fortfarande? Booring!
Så jag tänkte att jag kanske tar ett spinningpass istället, men det är ju röd dag så inga spinningpass går :/ Så blir ett individuellt pass på gymmet istället tillsammans med Malin :) Blir nog lite på cross walking maskinen och sen lite mage & rygg :)
Igår var jag nere hos Linnea och åt lite middag och gottit, hon hade bjudit sju stycken, alla förutom jag och Linnea är bara hemma på lovet nu så vi passade på att träffas lite. Jag hade himla trevligt och det var roligt att träffa alla tjejer igen, endel har jag int träffats sen studenten, vilket är ett halvår sen nu? Usch vad tiden går fort, snart gifter alla sig och skaffar barn och sånt, haha.

Själv väntar jag på nagelutbildningen (:
Haha denna bilden, tittar man på den utan att känna mig tänker man (fördomsfulla som alla är, inklusive jag) jäkla bimbo, haha så denna bilden speglar verkligen inte min personlighet (:
Denna bilden är lite mer jag ;)

Jag gillar det!


Si j'avais un million de dollars

Maintenant, reste que deux mois avant le déménagement! J'ai été chez Ikea hier etacheté quelques bricoles, les choses nécessaires, comme mesure de décilitre, des ciseaux et des serviettes de cuisine et ainsi de suite. Totalement malades, trouve les torchons pour deux couronnes: haha D. Et maintenant, j'étais dans le côté intérieurHm, et ils ont tellement belle! Ils ont certainement le souligner que je veux sur monappartement:) Mais je peux me maintenir un peu avec Schopper, il peut prendre unpeu à la fois:)


Nu är det bara två månader kvar tills flytten! Jag var på Ikea igår och handlade lite smått och gott, behövliga saker som till exempel decilitermått, saxar och kökshanddukar och så vidare. Helt sjukt, hittade kökshanddukar för två kronor  :D , haha. Och nu var jag inne på Hm:s inredningssida och de har så himla mycket snyggt! De har verkligen det stuket som jag vill ha på min lägenhet :) Men jag får hålla mig lite med schoppandet, man får ta lite i sänder :)

Nu blir det gymmet! :)




Aow världens goaste te!


Dags för lite träning!

För första gången på riktigt länge ska jag ta mig i kragen och pallra mig till gymmet med en av mina närmsta vänner Malin. Vi slutade umgås i typ tre år, varför har jag ingen aning om. Men sen började vi umgås igen och det var som det alltid har varit! (: Hon har gett mig så mycket bättre självförtroende, utan att ens försöka.
När man tränar tillsammans med Malin så hör man inget snack om hur hon ska göra för att gå ner i vikt eller nu vill jag att min kropp ska bli snygg eller något sådant gnäll överhuvudtaget. Då slutar jag själv tänka på såna dumheter och bara träna för att det är nyttigt för kroppen.


Audrey Tautou

Min favorit skådespelerska!

1/1 - 11

Godmorgon!
Nu börjar den nya året och det ska bli spännande att se vad det har att erbjuda :) Jag kommer förhoppningsvis att skaffa mig någon form av utbildning och tjäna mer pengar än vad jag gör nu :)
Jag ska försöka leva mer ekonomiskt och inte slösa lika mycket på skitsaker som jag har gjort väldigt mycket detta året. Såklart är det mitt nyårslöfte :)

RSS 2.0