hej godnatt

På vårt rum underhåller vi oss med vem som fiser högst, Miranda tog priset när hon fes på Linneas kudde, sen gav Linnea igen när hon la en riktig rackarökare i Mandas säng.



Natthumor är det bästa, vår håller låg standard.
Såhär mogna är vi


Internet har fukkat hela helgen, äntligen lite uppdatering

Jaaaa, Halloweenfirande igår :D Jag har aldrig lagt ner så mycket energi någon gång på utstyrsel tror jag. Först åkte vi ett stopp i tunnelbanan bara för att vi var lata och inte orkade gå, sen när vi skulle till Halloweenbutiken så var det kö för att komma in, haha det var galet mycket folk, hela Oslo var utklätt. Jag köper ett par röda linser, lösgaddar, en hatt med nät och näthandskar :D 870:-

Men så mycket energi till ingen nytta.. Jag äter nästan ingenting på hela dagen, en burk tonfisk och lite pasta, jag dricker några glas vin och är sedan helt borta.. Har sprungit runt överallt, först kräktes jag på toa, sen kräktes jag i en bunke på rummet, haha vilken pajjas, Sen efter att ha fått kräk i håret ska jag duscha, springer runt naken som en idiot och håller på.. japp, däckar 22.30 och vaknar igen vid 02.30 då Linnea och Dennis sitter på rummet, på Linneas säng och pratar. Då går jag runt som en zoombi i alla rummen, går naken med mitt dundäcke runt mig, och det var fest borta i Ellies och Nathas rum.. Där inne hade jag tydligen varit en sväng. Ja vilken kväll, också när jag vaknar där på natten så är det någon som har ritat mig i ansiktet och skrivit kuk i pannan på mig, haha jag trodde jag skulle dö.

Sen idag kände jag att jag behövde lite mat iaf, så går till McDonalds och kränger hambuggah :D
Och nu kände jag att jag behövde fräscha till mig lite så la en ansiktsmask och gick sedan in och tog en lång varm dusch, så nu luktar jag gott igen :) Och en god nyhet är att Dennis, älskade Dennis, har supermario, så gissa vad denna söndagskväll ska gå ut på? Klå alla i tv- spel!!! Äntligen får jag visa något jag är riktigt bra på ;)


Titta vad söt jag var mamma :)







TGIF

Thank God Its Friday! Älskade fredagar, då är man på extra bra humör helt enkelt. En fin helg väntar, ikväll gör jag ingenting, bara tar det lugnt, inte kul att stressa igenom en fest eftersom jag inte är hemma försen halv tio ikväll. Men imorgon på dagen så ska jag och Emilie ut och shoppa, haha igår när vi skulle ses på stan så stod jag på jernbanetorget och väntade på henne och ringde henne som en galning, men hon kom inte försen kvart över tolv typ, då gick vi och åt en glass och sen hoppade på bussen, så det blev ingen halloween shopping där inte! Så det tar v imorgon och jag måste även köpa mig en ny kappa. Alla de andra ligger hemma och det börjar bli kallt med skinnjackan nu :(

Och det glömde jag skriva igår, jag var ju på Nordea och skulle hämta ut mitt norska bankkort, men de hade beställt det i fel namn till mig.. ##?&¤"I.. Så jag får vänta ytterligare några dagar och sen kommer det väl, och då skulle de ringa när det hade kommit.. Alvestad hade de skrivit, haha. Nu ska jag städa rummet lite innan jag ska iväg, eftersom folk antagligen kommer festa ikväll är det kul om man visar att man har det lite rent och snyggt.

HaDe!


Ett snabbt inlägg

mamma  Onsdag: om

fia lilla du behöver ej klä ut dig för att det är halloween. det räcker att du är som du är så är du rolig och annorlunda akta bara så du inte skrämmer någon genom att visa dig kram på dig

Svar: Tack mamma för de värmande orden ♥ Men vad jag vet så är jag väldigt lik dig ;)

faster  om Onsdag:

Hej Fiatösen!
Så roligt att du fått jobb.Lägenhet? Då kanske du blir en bofast norgejänte.Och visst förstår jag att du saknar Hugo.Men mamma o pappa tar ju väl hand om honom.Såg att du är ute o joggar ibland,det glädjer fasterhjärtat :D.Hoppas vi om inte förr får träffas till jul.Det är ju faktiskt så att vi ej sågs så ofta innan heller;).Ha det gott,kram från gamla faster

Svar: Ja vi jobbar på det med lägenheten, Linnea ska ju på intervju idag så vi håller tummarna för henne så att vi båda får en fast inkomst och kan betala hyror varje månad :p Ja jag har faktiskt blivit väldigt duktig nu med träningen och med maten :) Kände i hjärtat att det var på tiden, så nu har jag precis varit ute på en liten gårunda tillsammans med Linneorna :) Och tänkte jogga en sväng imorgon bitti också, så vilar jag på helgerna. Och jag kommer komma hem till jul så då kommer vi ses alla människor som jag känner där hemma.

Haha nej men man ska inte få för mycket av det goda heller ;)


NU är det dags att sätta på sig lite kläder och föna håret lite, sen blir det lunch ute på stan med min fina jobbarkompis Emilie och vi ska även handla utstyrsel till på lördag, hon visste någon bra kostymaffär så hon skulle hjälpa mig :D haha, ni får ha en bra dag alla så hörs vi snart igen :)

HaDe


Onsdag

Halv vecka, så snart är det Halloween helg som gäller! :D Åh men jag vet inte vad jag vill klä ut mig till.. Tips någon? Vill vara något roligt och annorlunda. Men så svårt det är!

Ja idag har jag lämnat mitt skattekort till toptemp, och registerat mina timmar :) Så nu kan jag få lön för dom :D pch tur är väl det. Det tycker jag är en sak som är väldigt bra, att man får lön varannan vecka istället för en gång i månaden, då har man liksom pengar hela tiden. Så nu börjar sparandet. Det är så mycket som jag vill göra, som kostar mycket pengar. Men det första är väl att spara ihop pengar till depositionen till vår framtida lägenhet. Och det börjar hända saker nu, Miranda ska på intervju idag och jag hoppas så på att hon får jobbet! Och Linnea ska imorgon på samma ställe som jag jobbar :D haha, så om alla jobbar så kan vi snart börja leta lägenhet :D:D

Och då kan jag äntligen ta hit min älskade lilla vovve! Vi är ju ute på vår fina långpromenad flera gånger i veckan, och det är så konstigt att inte ha med sig sin lilla bebis, + att jag har gått ner 5 kg sen jag flyttade till Oslo, haha. På tal om ingenting, men daglig motion och inte så mycket skräpmat gör min figur lite bättre :)

Men nu ska jag springa ner till bussen,

HaDe!


Tisdag

HEEEEEJ!
 Jag gick in till mitt rum igår vid elva tiden ungefär och skulle förbereda mig för natten, för inatt skulle jag bara sova ut riktigt. haha mm det gick ju bra! När jag legat och pillat lite på datorn en stund så kom Daniel in. Och vi hade värsta djupa samtalen och det slutade med att han somnade här, men jag kunde inte sova så gott eftersom jag inte kunde breda ut mig orentligt. Så vid halv tre väckte jag Daniel och sa till han att han var tvungen att gå och lägga sig.. haha. Jag behöver min skönhetssömn :)

Nu måste jag ringa bemmaningsföretaget toptemp för igår skulle jag registrera mina timmar på nätet som jag har jobbat men då står det att jag inte har några opdrag, alltså jobb. Så måste ringa dit eftersom det är lön på fredag och måste lämna in mitt skattekort så att de drar rätt skatt, det vill säga 36 % och inte 50 % som det blir ifall man inte lämnar in det.. Och det är lön på fredag, och så har jag fått lite pengar in idag på kontot från tidningarna sweet!

Och idag måste det gå mycket bättre på jobbet, eftersom det gick så jäkla dåligt igår för mig! haha men det är det som är grejen med salg, ibland har man dåliga dagar..

HaDe!


Då börjar jag räkna ner nu


Ny vecka

Måndag förmiddag, redan hunnit med en löparrunda på 45 minuter :) Ställde klockan på åtta men det blev lite sent igår, igen, så snoosade till halv tio :) Och det har ju varit lite dålig update nu under helgen så jag tänkte sumera den lite.

Fredag: Lönepils, företaget bjuder på öl, haha. Bättre blir det inte. Vår teamleder Alex mutade alla hela tiden, kom på nya mål. Tex den som säljer tre stycken först får en öl osv.. haha. Han vet hur han ska få ungdomar att sälja :) Så vi slutade jobbet vid 20 i åtta och tog oss då vidare till fikarummet där vi började dricka lite öl och fira att helgen har börjat. Sen vidare till ett ställe som hette Fridays där resten av företaget som jobbar dag höll till och drack ytterligare lite till.

När klockan börjar närma sig tolv så drar vi vidare till ett ställe som låg precis bredvid som heter Nicole & son,  där det var 20-årsgräns och de ville inte släppa in mig, försökte två gånger. Så det slutade med att jag hoppade över staketet :) Jag skulle in och dansa precis som alla andra, och de släppte in Maria och hon fyller år en vecka senare än mig ? :s hmm.

Jaja
, vi dansar och jag går hem tillsammans med Isak (som också är ifrån Ronneby) och Kim, vi bor alla på svenska föreningen.

Sen bir det lördag, jag och Sohrab väljer att chilla framför tv,n medans nästa alla andra festar, vi hörde inte så mycket av filmen för det var så pass hög musik. Sen avtar festen då alla drar ut och vi går in i Lee´s rum och fortsätter titta på film :) Senare på kvällen blir det kaos, när alla fyllisarna kommer hem. Så Miranda och jag låste senare in oss på vårt rum, för vi ville inte vara kvar ute på våningen, och Linnea låg redan där inne och sov och hade inte vaknat av något oväsen alls, haha.

Och så blev det söndag, mamma fyllde 45 år. Jag funderade på att åka hem över helgen bara för att vara med henne men ringde pappa och frågade vad han tyckte och han sa att det inte var någon mening för det ahde biljetter till fotbollen i Mjöllby så de kunde ändå inte spendera tid med mig, haha.

Nu ska jag ta mig en härlig dusch och sen göra mig lite mat, sen vidare för en dag på jobebt (:

HaDe!


Lönepils

Idag är det fredag! Äntligen :D Och igår vart det löning på jobbet så det betyder att alla som vill följa med ska ut och ta en lönepils på Fridays :) Och för varje tionde salg bjuder de på en öl, haha. Ja jobbar med en kille som heter Flemming och han är helt grym på sitt jobb! :D Gud vad han säljer, han kan han.

Så det är vad denna kväll har att erbjuda, och därför börjar vi en timme tidigare idag så att vi kan gå klockan 20 istället :) Ha en tervlig fredag alla!


koseligt med reklmaprylar från jobbet



haha, tjocktröja, vattenflaska, tre st svettband, gympapåse, amen koselig :D

Nu blir det filmmys!


Nya rutiner

Godmorgon alla glada! Hur är vädret hemma i Sverige? Här är det så himla fint! Cirka 6 grader kallt och solen skiner. Löven är gula och vackra och luften är mjuk :) Eftersom jag börjar kl 13 varje dag så vill jag inte att dagarna ska gå till spillo, så jag ställer klockan på 8, går upp vid halv nio och så har Linnea och jag en runda på ca 1 timme som Maria har visat oss. Men Maria skulle börja sitt nya jobb idag så hon kunde inte följa med oss.

Men det är våra nya rutiner nu. Linnea ska på intervju imorgon på ett eventuellt jobb så då hoppas jag att hon också kommer jobba eftermiddagar/kvällar så vi kan spendera förmiddagen ihop. Men det är sällan man har sån tur. Känns som att det bara är jag på detta kollektivet som jobbar kväll, så jag ahr hela min familj samlad när jag kommer hem (: Känns bra.

Har slängt in en maskin tvätt också, strumporna började ta slut så nu var det dags :) Och jag vill så gärna handla nya kläder nu! Men jag kommer inte få lön försen slutet på november igen så jag måste hushålla med det jag har. Vilket faktiskt går väldigt bra för att vara mig :) Jag spenderar ca 50 kronor om dagen, och det är till frukost, mellanmål,(typ frukter), middag och kvällsmat :) Det går riktigt bra här.

Och så vet jag att jag har mycket kläder hemma som jag inte har fått med mig, blir så irreterad på mig själv som inte
får med mig de vanligaste kläderna jag bruker. Typ mina "fest" leggins som jag alltid använder, både till vardag och fest, och mina nya jeans jag köpte någon månad innan jag flyttade hit, några nya toppar som jag skulle ha hit, min Tigerväska saknar jag extremt mycket, mina converse och mina nya löpardojjor, alla linnen. Något som jag var duktig på att ta med mig var tjocktröjor, det har jag massvis med. haha men känns redan tjatigt med kläderna, behöver ha min andra garderob här nu.

Nästa månad fyller jag 20, då hoppas jag så innerligt att jag får lite besök hemifrån, som tillexempel syrran. Hade varit så kul om du hade kommit till oss så du får träffa alla och veta hur mitt liv ser ut nu! Och kanske Dea, och kanske Sarah, men mina vänner med alla deras djur, jag förstår att det gör allting lite mer komplicerat. Men Sandra, kommer du hit, måste du packa min Tigerväska med massa skit som jag lämnade kvar hemma! haha.


Bjuder på lite bra musik från Tarantino




Nya jobbet

Iförgår, det började med at vi samlades ett gäng, 4 st helt nya och 5 st som hade jobbat med detta förra veckan. Detta projektet är helt nystartat så det är nytt för alla. Jag har träffat ytterligare ännu mer härliga människor, en norska som heter Emilie, vi har fått ganska bra kontakt så henne försöker jag prata med så mycket som möjlgit så jag börjar förstå mer och mer.

Och själva jobbet, från dag ett till dag två så har jag redan lärt mig mycket. Det går undan i svängarna. Först hade jag jätesvårt för att konsentrera mig på språket men jag har märkt att bara jag slappnar av lite så går det lättare. Så igår sålde jag 50 % av mina samtal. Det negativa är att jag ger upp för lätt, jag skulle ha sålt 90 % om jag bara inte hade gett mig och puchat lite.

Alltså mitt jobb funkar som så att man sitter som telefonförsäljare genom Visat och ringer runt och vill att människor ska uppgradera sig. Vi har ett erbjudande nu som heter gullpakken som betyder att man tjänar i genomsnitt 600 kronor på ett år och man får dessutom fler kanaler, så även ifall man inte nyttjar de extra kanalerna så blir det ändå liksom billigare. Och det finns ingen hake bakom det, det är liksom ingen bindningstid förutom de här 12 månaderna då de första 6 är gratis och de resterande 6 kostar 299:- i mnd. 

Så de
som inte tar erbjudande är ju bara dumma :D haha. Vem vill inte kunna sänka sina tvkostnader liksom. Och det käns bra att jag tror på det jag försöker sälja, jag förstår att folk har svårt för salg jobb hemma i Sverige om man typ ska sälja kalsonger eller något och inte vill trycka på, för det är ju något som man inte själv vill ha kanske. Men detta är faktiskt väldigt fint. Så då blir det mycket enklare och salga, och det är ju bra, man får ju massa provision osv :)

Och så är det lönepils på fredag så då ska hela jobbet ut och dricka öl :) haha fast både jag och Emilie sa att vi nog ska hålla oss lite på det torra, kanske inte bra att bli dragen bland kollegor det första man gör. Fast det är det som är så skönt också, att det är bara ungdomar som jobbar. Visst de äldsta cheferna är väl runt 45 kanske, men annars är det bara vi. Så det känns som att man är tillbaka i skolbäken igen, sitter med penna och papper framför sig. Men nu ska jag ut och värma min middag, rester från igår.
Bacon, champinjoner och lök, tillsammans med pulvermos. Fast bacon kan man inte äta allt för ofta eftersom det
kostar ca 40 svenska kronor :) Jag ska kränga bacon när jag kommer hem..


:)

Sandra   om Nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja.:

Haha, om jag kommer till Norge så måste jag få följa med på karaokebar och se Miranda sjunga Hakuna Matata :)Hade ju vart bäst

Svar: haha ja det går nog att ordna ;)

Nu vart det söndag igen och jag har en ny spännande vecka framför mig. Imorgon börjar jag nya jobbet och det ska bli spännande, med positiva tankar så går vilket jobb som helst bra.
Och jag kommer träffa ytterligare lite nya människor. Alla som man träffar, som man inte vet någonting om, har alltid en egen liten historia att berätta om, och det är alltid lika intresant att lyssna på berättelser.

Igår var jag och jobbade på Ikea också, fast inte samma Ikea som sist utan slependen Ikea, där stod jag i Bistron, ni vet typ förbutiken där de serverar korv. INte världens roligaste jobb men helt okej när man tjänar 170 svenska kronor i timmen :)
Då ska man inte klaga :)


Nu vankas det löparrunda tillsammans med LInnea Hultgren :)

HaDe


Nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja.

faster om ben&jerry:

Hej lilla Fia!
Vad är det för jobb du sökt? Tränar du något eller går tiden åt till att söka jobb?Krister och jag ska tillsammans med goda vänner åka till Kalmar imorgon och titta på David Batra.Ska bli kul,hitta på nå`t annat än att jobba.Synd bara att farfar fyller år samtidigt,men vi får fira honom en annan dag.All lycka till med sökande av jobb.Jag ser med spänning fram emot att se nästa inlägg från dej.Stora kramen från Faster o Krister

SVAR: Åh nu finns det så mycket att skriva! I förgår ringde jag till bemmaningsföretaget TopTemp. Jag tyckte att de var för slöa med att höra av sig så jag ringde dem. Då fick jag prata med en kille som tg in mig på intervju och berättade om ett salg jobb som jag skulle söka genom toptemp.

Så ringer de från det här jobbet och vill ha in mig på en ytterligare intervju. Och den skulle vara igår kl 19. Och jag och kollektivtrafik, har man bott i Kallinge där det inte finns så mycket av den varan så har jag inte riktigt fått kläm på det här. Först och främst stod jag på helt fel ställe, så jag ringde om hjälp av Sohrab och jag fick springa runt som en galning för att hitta rätt bussstation. Så såg jag bussen jag skulle åka med och då fick jag springa och det slutade med att jag blev inputtad i bussen och chaffören vart så jäkla sur. Så får jag ringa Sohrab igen för jag vet inte vad stället heter där jag ska hoppa av.

Sen när jag väl hoppar av så får jag ringa Sohrab igen för jag inte hittade rätt, alltså den stackars killen som fick stå ut med min panik i andra sidan luren. haha. Sen är jag alldeles för tidig och han som skulle intervjua mig sa att jag skulle vänta lite för han ahde precis haft en intervju och skulle bara avsluta den. Så fick jag vänta ytterligare och blev lite nervös. 

Så var det min tur och han började med att berätta hur intervjun skulle gå till, han började med att berätta om sig själv och sedan berättade jag lite om mig själv. Då tog jag upp att jag hade två jobb hemma men fick nog och kände att jag vill fortfarande tjäna lika mycket pengar men inte slita så hårt för dom. Så då tyckte jag att Norge var en bra möjlighet. Och så berättade jag hade jag hade en hund som jag i framtiden vill få hit när jag kan skaffa en egen lägenhet när jag har ett jobb. Och lite såna saker, han ställde frågor som hur jag känner att jobba inför mål, och om jag ville katerogisera vilket jag tyckte var viktigast av, arbetsmiljö, ledare, lön oh arbetsuppgift. Då valde jag att arbetsmiljön var viktigast för det är såå himla viktigt att man trivs på sitt jobb, hur mycket pengar man än tjänar och man blir uppskattad osv. 

Han sa att han blev glad när jag valde det först för det är det som de kämpar med mycket på företaget för de vill att man ska trivas. Så vi klappade bra och så och så avslutade han samtalet med: Ja men jag ska vara ärlig, redan från början på telefon så fick jag väldigt gott intryck från dig och det har verkligen inte försämrats, så när kan du börja? 

yaay, jag har fått jobb! Så jag börjar på måndag redan, mina arbetstider kommer vara 13-21 så det betyder att jag kan sova lite längre, jag som älskar att göra det. Och jag kan nu äntligen skriva in mig på ett gym, ville inte göra det innan jag vet att jag kan betala det varje månad ;) Men Linnea och jag har ändå försökt att träna lite, vi hittar ju inte så bra här i denna storstad så vi har fått ta hjälp av Linnea Hultgren som har bott här ett tag. Så när hon har vart ledig så har vi varit ute och springit och igår var vi ute i en jättefin park och vandrade, den resan tog ca 2,5 timmar :)




Igår firade vi födelsedag här på svenska föreningen, Mr. Lee fyllde 22 år och Linnea och jag bakade en tårta till honom och det blev väldigt uppskattad, han verkade glad iaf. Sen ville han att alla lagade mat och åt gemensamt så vi lagade tacos till 16 personer. Det var jättefint, jättebra stämning och det finns så många bra människor här! Jag är så glad att jag kom på denna våningen. 




 

Dennie, Lee och Linnea.

Sen ville han att alla på kaninen + några till som alltid är här, att vi skulle gå ut på trumpeten, en kareokebar som inte ligger så långt bort från där vi bor. Och dresscoden var uppklädd, vi vi kom hela gänger, killarna i kostym och flickorna, ja de såg väl likadan ut som de alltid gör :D haha. Det var så himla trevligt att verkligen alla gick ut tillsammans, vi hade så himla roligt och lyckan över att jag ahde fått jobb samma dag gjorde nog min dag ännu bättre. Och Lee verkade så himla nöjd och det var ju det som meningen också :)
Haha och det bästa av allt var att jag skickade upp Miranda på kareokescenen och så stod hon där, full som en katrull och sjöng Hakuna Matata, och så himla roligt.



Killen till vänster?, Sohrab, Markus och Edo :)



Ronnebytjejer :)

Nu ska vi ut och äta bakismat,
HaDe


ben&jerry

65 koronas (y)



Har sökt ännu lite jobb via bemannigsföretaget toptemp. Och hör de inte av sig snart så ringer jag de imorgon :D så det ska nog fixa sig :)

Ikväll går vi till O'learrys och dricker öl och tittar på fotboll! Äntligen en bar där det kryllar av riktiga män!
hejpa


soffslapp

Idag har jag varit på banken och fixat bank så jag kan få in lön och så. Kan ju alltid vara bra liksom :) Så nu har jag en norsk nordeabank..

Ja har det hänt något annat roligt?
Jag har tvättat för första gången här på kollektivet.
Jag, Maria och Linnea lagade tacos, vi köper inte fläskfärs eller nötfärs eller något utan det får bli kycklingfärs, med kryddorna smakar det likafant och det är väldigt billigt så det funkar :) Och gott är det också..

Ja det var väl det, Maria som precis fått fast vikariat på ett halvår sitter bredvid mig nu och letar lägenht så hon kommer härifrån, inte för att det inte är bra men man kanske inte vill tsnna här hela livet. Måste säga att jag blir lite sotis på na.


Ha DE


En lugn lördag


Det var ju fest både i torsdags och igår så valde att ta det lite lugnt idag :) Vi ska titta på musikalen Chicago som är så bra :D Har man inte sett den ska man göra det!

Och jag har ju knappt knäppt några bilder sen jag kom hit så här kommer lite på några människor som jag bor tillsammans med :)


      

Norge Kim, Linnea och allas våran Dennis :)



Mr. Lee och Sohrab, eller hur man stavas hans namn, kanske det är med Z? Äsch



Farre och Miranda :)



Och Daniel och en tjej som inte bor på vår våning som jag inte kommer ihåg vad hon heter :p

Lever med jättefina människor, direkt när vi kom var alla jätte välkomnande osv :)

Men nu blir det filmmys i soffan med resten av människorna som bor här som inte ska ut :)

HA DE


Blev dålig uppdatering

Okej nu har jag jobbat fyra dagar, och jag måste säga att först var jag lite kritisk till jobbet. Men sen lär jag känna alla mina medarbetare och alla är så himla snälla. Finns inte någon som är tjurig typ och man kan skämta med alla. De verkade gilla mig också vilket gör att det blir roligare att jobba. Bra med jobb där det uppskattas att man är där och gör bra ifrån sig! Jag har varit väldigt trött vilket har gjort att jag inte har bloggat, jag har ju nästan inte jobbat på två månader så jag är lite ringrostig, men jag kommer in i det också :)

Men nu vet jag inte när jag jobbat nästa gång, det är upp till bemmangsföretagen att höra av sig opch än så länge måste jag säga att jag gillar bemmingsföretaget studentconsulting. Det känns som att det är ordning och reda liksom :) Och s¨åklart är det upp till mig också att söka jobb och det finns lediga stillinger på deras sida så allt är så enkelt, det var så jag fick jobbet på Ikea :)

Idag kanske de ringer från telefonbolaget också så då kanske det gömmer sig lite pengar där också. Alla jobb är välkomna, jag är allt annat än kräsen :)

Och
eftersom jag jobbade min sista dag i veckan igår så blev det lite vin här hemma. Det var skitgött, lagom mycket vin, lagom mycket människor runt om en, ingen press på att man ska gå ut och massa bra musik, (: Det var riktigt fint igår.

Men idag blir det nog ändå en utgång till någon karaokebar eftersom det typ är ända stället som har öppet som det är 18 årsgräns på :(
Men så får det bli :D

Och tack roliga faster för kommentarerna, det är roligt att veta att ni bryr er där hemma :D


Gårdagens jobb

Klockan är 11.06 och jag har legat och snoosat i en hel timme. Direkt efter att jag skrev inlägget igår så ringde de mig och frågade ifall jag ville jobba nu i vekcna, och börja redan igår. Och det gjorde jag så gärna. Så igår var jag i köket på Ikea, det var riktigt svettigt och stressigt men jag klarade det ändå :)

Jag jobbade mellan 14-22 men en halvtimmes rast, så jag stod upp i väldigt många timmar. Som tur är så hade de
riktiga skor att låna ut till mig men ändå så var jag helt slut i benen igår när jag kom hem. Idag jobbar jag likadant bara det att jag ska stå i disken och diska hela dagen, :p
Men det är pengar det också :) Och att gå en runda på Ikea och titta varje kväll efter jobbet är ju ganska roligt :)

Nu klockan 12 så ska jag till studentconsulting som fixade detta jobbet till mig och så skulle jag prata lite med min handläggare. Sen kommer jag ta gratisbussen som klockan 13 härifrån stan och sen köra ännu ett jobbpass till :)


Medelande

faster   om hej:
Hej lilla Fi!

Vill bara skicka en hälsning! Hoppas allt är bra o att du snart har fått ett jobb.jag vet i och för sig att det har du fått snart.Du är charmig go´och arbetsam så det fixar sig.Puss o kram från din gamla faster

Svar: Tack faster! :D Igår anmälde jag mig till ett bemmaningsföretag som heter studentconsulting, och man går genom dom så fixar de jobb till en. Och de ringde mig i förmiddags vid halv 10 och frågade om jag kunde komma på möte klockan halv 11, så det var jag. Och de kanske skulle fixa jobb på Ikea till mig, och det var i så fall i köket vilket betyder gratis mat! :D

Tack för ni tänker på mig där hemma!

Men vi får se hur det går, jag ska också söka på claes olsson, det är isåfall en heltidsanställning ett år framöver, så ska kolla där och se hur det går :) Men ni får hålla era tummar så får vi se :)

alldeles fel

Bakis söndag.. fast jag är inte så bakis, men ändå skönt att bara ligga i sängen och inte göra något alls. Känner kanske att det har blivit lite mycket av att inte göra något alls. Jag vill ha jobb nu!

Men igår, tanken var att vi skulle gå till ett ställe som hette Havanna för det var typ ända stället som hade 18-årsgräns. Men kul att de hade stängt, jag fyller ju inte 20 försen i november så utgång i Oslo får vänta tills dess. Men även ifall folk går ut här så är det nästan alltid någon hemma. OCh alla människor som bor här, förutom de läskiga ryssarna, är jättebra. Jättefina människor verkligen.

Och idag blir det en liten löprunda i den fina staden, nu har jag äntligen tid. Efter denna sommaren av konstant jobb och ingen träning har jag gått upp alldeles för mycket så det blir det ändring på nu :) Dags att bli hälsosam igen :D


hej

Skål och välkomna



RSS 2.0