Nya rutiner

Godmorgon alla glada! Hur är vädret hemma i Sverige? Här är det så himla fint! Cirka 6 grader kallt och solen skiner. Löven är gula och vackra och luften är mjuk :) Eftersom jag börjar kl 13 varje dag så vill jag inte att dagarna ska gå till spillo, så jag ställer klockan på 8, går upp vid halv nio och så har Linnea och jag en runda på ca 1 timme som Maria har visat oss. Men Maria skulle börja sitt nya jobb idag så hon kunde inte följa med oss.

Men det är våra nya rutiner nu. Linnea ska på intervju imorgon på ett eventuellt jobb så då hoppas jag att hon också kommer jobba eftermiddagar/kvällar så vi kan spendera förmiddagen ihop. Men det är sällan man har sån tur. Känns som att det bara är jag på detta kollektivet som jobbar kväll, så jag ahr hela min familj samlad när jag kommer hem (: Känns bra.

Har slängt in en maskin tvätt också, strumporna började ta slut så nu var det dags :) Och jag vill så gärna handla nya kläder nu! Men jag kommer inte få lön försen slutet på november igen så jag måste hushålla med det jag har. Vilket faktiskt går väldigt bra för att vara mig :) Jag spenderar ca 50 kronor om dagen, och det är till frukost, mellanmål,(typ frukter), middag och kvällsmat :) Det går riktigt bra här.

Och så vet jag att jag har mycket kläder hemma som jag inte har fått med mig, blir så irreterad på mig själv som inte
får med mig de vanligaste kläderna jag bruker. Typ mina "fest" leggins som jag alltid använder, både till vardag och fest, och mina nya jeans jag köpte någon månad innan jag flyttade hit, några nya toppar som jag skulle ha hit, min Tigerväska saknar jag extremt mycket, mina converse och mina nya löpardojjor, alla linnen. Något som jag var duktig på att ta med mig var tjocktröjor, det har jag massvis med. haha men känns redan tjatigt med kläderna, behöver ha min andra garderob här nu.

Nästa månad fyller jag 20, då hoppas jag så innerligt att jag får lite besök hemifrån, som tillexempel syrran. Hade varit så kul om du hade kommit till oss så du får träffa alla och veta hur mitt liv ser ut nu! Och kanske Dea, och kanske Sarah, men mina vänner med alla deras djur, jag förstår att det gör allting lite mer komplicerat. Men Sandra, kommer du hit, måste du packa min Tigerväska med massa skit som jag lämnade kvar hemma! haha.


Bjuder på lite bra musik från Tarantino




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0