1 dag

 
Ikväll åker jag hem :)
 

4 dagar

Nu går jag till jobbet!


Väggprydnad

 
Passar på att visa mina nya klistermärken!
 
 
Malaya och jag pysslade med väggen här igårkväll, lite utvfyllnad sådär :)
Innan jag skaffade mina fria fåglar hade jag även köpt en tv.
 
 
 
 

6 dagar kvar

Tänk så många måsten man har? Eller som folk räknar med att man ska ha, vad man ska göra med sitt liv, och tänk om man faktiskt hade lyssnat på allting? Om någon säger till dig att detta och detta MÅSTE du göra, då hade man ju inte haft något eget liv?
Du MÅSTE studera, du MÅSTE städa ditt rum, du MÅSTE duscha varje dag, du MÅSTE tänka på vad du äter, du MÅSTE hitta en man/kvinna att dela ditt liv med, du MÅSTE bo i Sverige för det är där du har dina rötter, du MÅSTE skaffa barn.
Du MÅSTE hålla dig uppdaterad och läsa tidningen varje dag.
... Listan till alla måsten och vad folk räknar med att du ska åstadkomma med i ditt liv är oändlig.
 
Jag har några personliga måsten som alla andra medmänniskor där ute.
Jag MÅSTE sköta mitt jobb, för har man tagit på sig ett ansvar ska man sköta det, hade jag inte velat jobba hade jag aldrig flyttat till Norge.
Jag MÅSTE resa, jag bara måste, det får mig att längta efter något och det gör mig lycklig.
Jag MÅSTE snusa, alldeles för mycket, oavsett vad det har för konsekvenser.
Jag MÅSTE ha en serie/film att somna till, har jag inte det hör man alla konstiga ljud och jag blir rädd, ja spöken finns.
 
Fler kan jag inte komma på, förutom att jag nästan alltid måste ha människor runt mig, även om vi som bor tillsammans inte alltid pratar så måste jag känna närvaro av andra människor, annars så är jag expert på att knuta av vardagen, och göra precis vad jag själv vill, styra mitt liv efter min vilja. Så länge de inte drabbar jobbet flummar jag runt så mycket jag bara kan, och gör alla möjliga dumma, knasiga saker som jag kan komma på. Man måste ta chanser, risker. Lära sig att leva i nuet och inte lyssna på vad alla andra människor säger till en att göra.
Det spelar ingen roll hur länge du lever, jag kan dö imorgon, men då hade jag ändå ett otroligt liv som jag älskar. Den skönaste delen av mitt liv vad när jag slutade bry mig om vad folk tycker, för på riktigt, vad spelar det för roll?
 
 


- Mitt liv är min rikedom.
Peace

11 dagar kvar

 
Sitter just nu och kollar på resa hem, ska ta nattbussen den 21. december så kommer vara hemma söndagsmorgonen den 22.de sen stannar jag en hel vecka, i soffan, i vardagsrummet, med Hugo på magen <3
 
Sen en annan nyhet är att Johan kommer flytta till Oslo och bo hos mig i januari månad, sen i februari så kommer han flytta in hos Ferm när Jeppe och Mange åker ut i världen igen. Kommer bli mysigt att ha lilla Jojje nära igen.
 
Nu ska jag snart dra bort till jobbet och stanna där i 9 timmar, Tove ringde och sa att det hade vart kaos och skitmycket att göra. Sweet! Gillar när det händer grejer.
 
Jag har också gjort en matlista som jag ska försöka följa varje vecka. Har döpt listan till ekonomisk mat. innehåller kyckling och lax så man får i sig lite näring, den innehåller också mycket gröt och ägg. Öppnade ett sparkonto (att jag inte gjort det tidigare?) så nu tänkte jag att det skulle hamna en större summa pengar där :)
 
 
 

Dont drink to much

Igår slapp Manda jobba 12 timmar. Hon var hemma redan klockan 18 och sen började vi dricka öl och Marias och min reaggekänsla vi har för tillfället är inte att leka med, räknar med att Mandas panikutbrott inte är långt borta. Vi gick hem till mig så jag fick duscha lite, sminka mig lite, satte på mig en klänning och vi gick till Cafe sör. Mötte upp Lulu och Koffe. 
 
gick vidare till gudruns, 24.årsgräns så vi går vidare, slutar såklart på johns. köttmarknad. 
 
Går och lägger oss vid halv 8 tiden efter att vi spenderat några timmar på efterfest hos grannarna. Jag vaknar idag vid halv 4 och mitt huvud värker. 
Borde känna att jag aldrig mer ska dricka, men just nu har jag extremt ölsug att jag kräks.
 
14 dagar kvar till så ligger hemma i soffan igen i kallinge.
 

Han gav världen hopp.

R.I.P
Nelson Mandela
1918-2013
 

No Guns Allowed

 

London

Det var superbra! Helgen blev så mycket bättre än vad jag trodde den skulle bli :) Man måste vara försiktig med för höga förväntningar.
Livet är allt bra. Och hur fort och billigt man kan ta sig runt och uppleva saker. Imorse vaknade vi klockan 2 i London, nu sitter jag i min säng i Oslo.
 
Första dagen i London:
Började med att vandra i en park som låg precis bakom vårt boende, inte Hyde Park, den som låg bredvid, om jag förstod det rätt. Linnea stod för det mesta bestämmandet, jag bara vandrade efter :) Parken kryllade av massa olika fåglar och otroligt mycket ekorrar. Att jag tydligen var rädd för ekorrar var något jag tidigare inte visste om.
 
Vi kunde knappt hålla oss från att gå på musikal, så det gjorde vi faktiskt redan på torsdagen, och hur fantastiskt? När "circle of life" startade började både Linnea och jag störtlipa, så mycket känslor man har till Disney och till lejonkungen, var helt otroligt att få uppleva det live!
 
 
Dag 2.
Det blev primark för hela slanten! Har hört både positiva och negativa meningar om Primark, men jag klagar absolut inte! Lätt värt att ta en dagstur till London bara för att gå där inne i flera timmar.
 
Vi fick en privat guide som vi träffade på frukosten, bestämde att vi skulle ses på kvällen, vilket vi inte riktigt ångrar men han slösade vår tid på saker som vi inte var intreserade av. Han hette Stanley, var en indisk världsvan man som var vääääldigt glad att prata om sig själv. Men han tog oss i alla fall till Cargo som var ett uteställe som vi  hade hört om hos frisören (Hultan färgade håret). På Cargo mötte vi även upp av en slump den ena frisören som också jobbade på salongen, han hette Rick, jag tror jag krossade hans hjärta </3
 
 
Dag 3.
Vi gick på en väldigt stor och mysig marknad, ingen aning om vad den hette men Hultan har koll på det där, så om någon undrar, fråga henne. Fanns massa fint!
 
På kvällen tog vi oss till Store Benny och London Eye och hela den delen, man kände sig som en riktig pinsam turist, men så kan det vara ibland. Tog inte med min systemkamera utan den lilla digitalkameran. Ångrar att jag inte tog systemen, hade kunnat få så mycket bättre bilder, ja denna är verkligen skitdålig, men liten och behändig :)
 
Efter detta satte vi på oss 3Dbrillorna och gick på bio. Såg den nya Sandra Bullock filmen "Gravity". Utspelar sig i rymden, helt klart biofilm , men förmodligen ingen film jag uppskattat så mycket hemma i soffan.
 
 
Dag 4.
Vi sov läääänge, tog vår tid, åt den första real English breakfast då. Ja det är ju inget speciellt, densamma jag käkar hemma. Men gott kaffe :) Förstod aldrig vad dom menade när dom frågade om vi ville ha svart eller vitt kaffe. Kaffe med mjölk tydligen, men inte fan är det vitt?
 
Jaa, sen åkte vi till naturhistoriska museét, riktigt häftigt och fångande, det skulle dock finnas valar där inne med det var något som vi måste missat, vilket vart lite tråkigt, hade vart kul att se.
 
Sen tog vi tunnelbanan till London bridge, även där väldigt mycket turistpoosande. Linnea ville efter det ta ännu en tur till Primark, dock stängde hela Oxford street när vi kom fram, så vi gick tillbaka till boendet och kollade på Sunes jul istället :)
 
Nu tänker jag hålla mig lite lugn ett tag och spara ihop lite slantar så man kan göra något ordentligt snart. Känns som jag avklarat de mest intresanta delar av europa nu, nu är det dags att ta steget längre och utforska resten av världen :)
 
Förstår varför folk älskar London.

RSS 2.0