Uppdate

Du blev det en paus i bloggandet för några dagar igen. Kan uppsummera helgen lite.
Fredag: Lönepils, där det alltid händer spännande saker, inget avslöjas här dock, men stolt är jag över mig själv som inte kände någonting på lördagen som jag behövde ha ångest över. Tuva sov hos mig till lördagen. Vi planerade lite bio på lördagen, men så blev inte fallet.
Lördag: Tuva somnar, vaknar och börjar spela tvspel, Sofie somnar inne hos Dennis klockan 23,00, vaknar ca en timme senare av att han ligger och klappar mig på kinden, lilla sötDennis :D Och jag låg nästan bara i min säng hela dagen, givande.
Söndag: Väntar på att Dennis kommer hem vid 16, sen drar vi till Linnea H och tittar på rummet som Dennis ska flytta in i. Han kommer flytta i slutet på Maj. Sen gick vi till akerbrygge, fick tag på heliumballonger och hade det jäkligt kul.
jag sitter nu på nytt projekt igen på¨jobbet.. Men bara denna veckan, igår kändes allt för jäkligt och jag ahde verkligen ingen positiv inställning alls, men nu när man kan det LITE mer, så känns det bättre och jag kan slappna av :) Efter jobbet gick jag hem till Silje, vi åt gurka med dipp och lite grandiosa pizza :) Sen slocknade vi i ett par timmar :D Och nu väntar jag på att tvätten ska bli klar, så det kliar liksom i mig. Det är såå fint väder, men ingen att utnyttja det med. Miranda jobbar, Linnea är på konsert, Dennis och Daniel vet jag ikke vart de är :(
Så får sitta inne på rummet och skriva av mig lite.. Vilket är surt!






Och detta var min position hela lördagen (y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0