Kameran på laddning och dags för löningspils imorgon

Shit torsdag, om en timme är det liksom redan fredag? Huanamejja vad tiden gått fort. Så löningspils imorgon, det har redan gått en månad från den förra, och imorgon kommer det INTE bli likadant som sist, då jag ramlade omkull på dansgolvet och åkte iväd till en ödemark med en främling. Men kameran ska med, så jag kan visa upp mina underbara jobbarkollegor här i Oslo.
Tuva och jag är ett sånt bra par! Känns nästan som vi är gjorda för varandra, tänker likadant om livet, kan skapa diskutioner och skratta så jävla mycket. Det har blivit att vi nästan umgås varje dag efter jobb. Vi har ett nytt mission på G. Vi ska prova ut världens alla matkulturer. Vi började i förgår då vi åt sushi, sen kom vi till idag. Jag vart så sugen på en god pastarätt så Italienskt fick det bli! Åt på ett ställe som hete Eataly, haha fyndigt. Det låg precis vid Aker brygge oh det var ett himla mysigt ställe med bra pris. Tuva åt pizza, jag smakade ena kanten, de var otroligt tunna men spröda och fina. Själv tog jag pasta då, med massa grädde, svamp och oxfile, så jävla gott!
Kanske ska ta dit familjen när de kommer?
Linnea har ikväll bakat morotskaka, vår egen lilla husmor, men kaka får allt vänta till helgen! Min kropp förändras så otroligt fort att det är spännande. Har varit utan godis sen söndags, tränat en gång tillsammans med Linnea H och mina byxor som jag int ekom in i som jag köpte nya, går nu att knäppa, haha! Jag kan om jag vill, ska inte äta ågot godis eller chips, eller dricka någon läsk så jag kan visa mig i bikini om två månader ;) Och ger jag mig tusan på det, vet jag att jag klarar det :D
Bjuder på lite bilder som jag hittade på datorn på mig oh Daniel från när vi var ute för några veckor sedan :)
Vi är så otroligt söta så det gör ont i hjärtat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0