Det var ett tag sen..

Just nu sitter jag och min sambo (känns old att säga det) hemma hos mamma och pappa (känns ännu värre att säga det). Hemma hos mamma och pappa, jag bor liksom inte här längre. Det är en riktig omställning, att ha varit minstingen i familjen som alla tagit hand om så fort jag pipit, och jag har pipit mycket ;), att nu få ta hand om sig själv.
Men nu bor jag tillsammans med Emil och vi trivs jätte bra ihop! Vi trivs jätte bra i lägenheten och Hugo trivs också bra :) Det var lite svårt i början, oljud hela tiden utanför dörren och några skall har han gjort. Men inte alls så farligt som det kunde ha varit :)
Vi har inte haft något internet, därav ingen bloggning + att jag har jobbat, jobbat och jobbat! Men internet fick vi idag, vi har bara inte hämtat ut det än. Så nu kommer ni få läsa mer och jag kommer också lägga ut bilder hade jag tänkt :) När vi fått upp gardiner, tavlor och ljusstakar. Vi har betong väggar så vi har inte kommit så långt med uppsättandet av väggsmyckningar, och gardiner inhandlade jag igår. Hallå hur gammal har jag blivit egentligen? Väggsmyckningar? Inhandlat? jaja, det blir så med åldern ;)
Och jobben bara flödar! Allting är verkligen så himla bra just nu. Jag har fått ett vick på ett distrikt i Saxermara, bildistrikt, vilket kommer ge mycket mer tusenlappar än jag redan haft :) Positiva saker händer hela tiden. Nej nu vet ni lite läget iaf, och ni vet att jag lever (: Ha en superfredag alla, jag ska njuta så länge den varar för nästan så fort löradgen startar igång, då är det jobb som gäller ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0