En ledig dag

Därför tänkte jag passa på att uppdatera eftersom det tyvärr händer så sällan. Eller jag har jobbat inatt och precis vaknat så från och med nu är jag ledig och kan göra vad jag vill :D Känns härligt. Klockan är några minuter över elva och jag sitter och äter på ett gott äpple som jag fått utav farmor, var inte direkt hungrig nu när jag vaknat som jag annars alltid är, men jag åt lite yoggi när jag kom hem imorse, kan kanske vara därför ;)

I lägenheten finns så mycket att göra, ska dammsuga, byta sängkläder och städa dasset. Men jag tänkte faktiskt bara prioritera toan just nu för strax ska Hugobebis och jag köra till Kallinge och träffa Malin! Sånt vanligt som aldrig blir av längre, vilket är synd :( Och senare ikväll ska jag också på spinningen! Som jag längtat, så måste boka pass nu eftersom det alltid är så fullt, haha. Syrran och jag försökte ju tappert att spinna veckan det var öppethus. Det blev aldrig av..
Efter, ifall jag orkar, blir det kanske combat med Emeli :)

Vad som mer ska hinnas med idag är en storhandling inför helgen, på fredag ska jag ha hem några vänner på middag. Ska bli så mycigt att bara sitta ner, äta gott och ta det jätte lugnt med mina näraste :) Så himla vuxet, haha.

Innan jag lyfter röven härifrån så ska jag föra över pengar till Malin, gissa varför? Hoffmaestro bokad! Tjoho, så första april blir det en konsert här i lilla Ronneby med dom :) Så himla roligt! Kul att det händer något i denna staden också :) Kommer bli ett väldigt händelserikt år känner jag! Men nu ska jag göra lite nytta!

Och har problem med att lägga in youtube klipp :( Här kommer en länk ist!
http://www.youtube.com/watch?v=QMhNakUxz9I&feature=related

Hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0