Tisdag

Oj, ett videoinlägg verkade vara populärt så som statisiken höjdes :) Man får helt enklet ta oss med en nypa salt, och ni som känner oss vet hur efterblivna vi är på riktigt. Idag steg jag upp extra tidigt. Varför vet jag inte, när jag ligger och snoosar så får jag får mig att jag inte kan ligga kvar längre fastän jag egenligen kan göra det i typ 30 minuter. Och det beskriver ju hur länge jag snoosar..
Och det är tisdag och jag längtar redan supermycket till helgen. För då får man soova såå läänge man vill! Och det brukar bli att man vaknar upp runt två av att killarna tjoar och härjar. haha men det gör ingenting, jag älskar att vakna upp och veta att jag inte är ensam :) Och nu till helgen är det sista helgen som vi har tillsammans med Kim, Lee och Sohrab </3 Jag må vara egoistisk men fan vad jag kommer sakna dom! Och jag är lite nervös på vad det är för människor som kommer flytta in efter dom, hoppas fan inte det blir några dryglökar.
Gårkvällen spenderade jag, Kajsa, Marcus och Sohrab i soffan framför en norsk triller som var väldigt bra faktiskt, kommer dock inte ihåg vad den hette, men det är såna stunder som jag kommer ta vara på och minnas tillbaka på sen när jag aldrig kommer träffa dom igen :/ Fast det är klart, Marcus kommer kanske tillbaka till SÖlvesborg någon gång och jag kommer kanske tillbaka till Ronneby, så då bor ju inte vi så långt från varandra iaf!
Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva om.. Men ni får ha en bra dag alla så kommer det nog ett inlägg ikväll igen :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0