Oslo

Nyss sa Miranda att hon inte kan på något sätt förstå hur någon kan se mig som attraktiv. Det är skönt att vara tillbaka igen :)

Resan hem var ganska otäck, busschauffören körde som en jubelidiot och vi var 40 minuter för tidiga för att han körde som han gjorde. Hellre 40minuter försent och med livet i behåll. Väglaget var ju inte det bästa heller. Men vi gick hem och la oss, och sov till kvart över två ungefär, + att jag nästan sov hela resan hem. Förutom när jag kände att hela bussen skakade då. Men nu kan jag börja blogga som vanligt igen. Resan hemma har varit ganska hektisk och den har gått sjukt fort!

Men nu är det snart nyår och vi har himla många funderingar på vad vi ska göra. Först var vi inne på att vi skulle äta middag med massa andra människor, men det blir nog inte det. Det blir så krångligt när vi är ute så sent. Så sa Linnea Hultgren och jag att vi ska äta middag och henne istället och sen gå ut och dansa. Sen kommer jag hit och får höra att alla ska samlas på ankan, och Sorosh ska laga mat, haha. Vi får se hur det går. vad vi än gör blir det nog bra! :)
Ikväll var vi först inne på om vi skulle hänga med och åka skridskor, men så blev det inte. Så nu blir det nog skräckis i soffan tillsammans med Dennis och Daniel (haha, det kommer alltid vara lika roligt) Ska kolla om det är någon annan på föreningen som också är sugen :) Vi hörs imorgon igen! :D Om vi inte har tråkigt ikväll och det kommer någon videoblogg! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0