Näst sista dagen på året

Och jag har inget speciellt för mig så jag tänkte så kort som möjligt uppsumera mitt 2011.
I januari månad flyttade jag för första gången i hela mitt liv, jah och min dåvarande pojkvän Emil flyttade ihop i en tvåa i Ronneby. Jag jobbade på Willys på dagarna och jobbade med att dela ut morgon tidningen på nätterna. Det var hektiskt och jag gjorde mig förtjänt av en vecka i Paris. I underbara Paris var jag tillsammans med Linnea, Moa, Kristin. Vi hälsade på Emil, den äldsta brodern i den familjen som studerade där för ett halvår.
Vi besökte allt som var värt att se, Eiffeltornet, Disneywold, mont matre, Versailles, Louvren, Notredam, sacre cour, moulin roughe, triumfbågen och vi lyckades även få en titt på den franska frihetsgudinnan. Tror inte jag missade något där.
Samma dag som jag kom hem från Paris upptäckte Emil och jag att det kanske lika gärna var bra att avsluta det hela. Vi var helt överens om det och vi valde att gå skilda vägar efter 4 år tillsammans. Så han flyttade ut från lägenheten och jag bodde där själv i ca 3 månader. Första månaden hade jag Emeli som inneboende, ingen utav oss ville vara själva och hon hjälpte mig med Hugo de dagarna som jag hade det som stressigast med jobbet. Så vi kompromissade varandra väldigt bra.
Sommaren ägnade jag väldigt mycket av jobb, det var en hård tid, men trots stressigt liv så hann jag ändå med att umgås väldigt mycket med min vän Felicia från Mörrum. Vi lärde känna varandra genom kören. Vi spenderade tid tillsammans med Timmy och Smajl. Det var endel sena kvällar och lite sömn, men det var det värt.
Jag umgicks också endel med Gustav, vi kom väldigt bra överens och kom på hur lika vi båda tänkte. Men sen kom hösten och alla mina vänner gick skilda vägar. NÄSTAN måste jag säga, Sarah bor kvar där hon bott i 1 1/2 år nu. Sjukt hur tiden går fort. Men Gustav stack till Växjö, Felicia till Linköping, och alla andra som var hemma över sommaren åkte tillbaka till plugg och jobb. Annie stack tillbaka till Lund, hon var nog ändå den vännen som jag träffade mest under sommaren, eftersom vi jobabde ihop.
Jag var på Öland Roots festivalen, den enda festivalen jag någonsin varit på. Och det roliga var att jag inte betalade i tid, så våra biljetter drogs in, och biljetterna var slutsålda. Så Linnea och jag fick jobb på volontärer, haha. Men det var roligt det också. Öland som är så långgrunt, som jag borde veta, jag dök från bryggan första kvällen. Spräckte läppen och den var dubbelt så stor som den brukar vara, haha, och det känns än idag lite konsigt i ryggraden, kanske borde kolla upp det där, men ja, det tar vi en annan gång.

Linnea, Kristin, Sandra, mamma och jag åkte till Helsingborg och tittade på Säkert, The Ark och Håkan Hellström, underar kväll det där!
Augusti kom, jag sa upp mig från Willys, vilket nog var det bästa jag någonsin gjort. Trodde aldrig att människor kunde vara så elaka, men det slipper jag nu, och jag har lärt mig något av det. Och jag sa även upp mig från tidningarna, vilket var tråkigt för jag trivdes så bra med det, det var skönt och avslappnande och jag jobbade med så härliga människor och mina chefer var bara bäst!
I Augusti månad gjorde jag och Dea en liten resa genom Sverige, först flög vi upp till Stockholm, där vi hade bokat vandrahem. Det avr en underbar resa tillsammans med en av de bästa människorna som jag har i mitt liv. Vi shoppade, gick på bio, och sista kvällen spenderade vi på Gröna Lund, där vi fick världens bästa överaskning. Det var Aftonbladets rocbjörnen som skulle spelas in senare på kvällen så vi hade en superbra show framför oss. Vi såg massa bra artister, alla uppträdde dock inte utan tog emot pris. Maggio, Mando Diao, The Ark, Håkan bla. Vi träffade två människor som gjort en resa i Europa, de kom från Australien. Vi åt och drack och bytte upplevelser med varandra. Sen skildes vi och Dea och jag top tåget ännu längre upp, till Hudiksvall.
Där hälsade vi på våra tre vänner som vi träffade i Bulgarien, Henke, Oskar och Rickard. Underbara pojkar det där. Vi drack och hade så himla trevligt. Vi stannade där i 4 dagar och kom överens om att det inte får ta lika låmg tid (1 1/2år) tills vi ses igen.
Och i Hudiksvall rökte jag för första gången i hela mitt liv, :)
Min familj och jag behövde semester, så vi åkte till Kreta. Mamma, pappa, Dan, syrran och jag. Det var perfekt, perfekt väder, perfekt miljö, perfekta människor.
Sen en vecka efter vi kommit hem från Grekland flyttar jag mig vidare, till Norge. Från att bo i lilla Ronneby och gå till storstaden, det var ett stort hopp. Men det var bland det bästa jag gjort :) Här har jag öppnat alla dörrar i världens alla håll och kanter, jag har har träffat så många intresanta människor, alla har sin historia att berätta. Och att bo tillsammans med Miranda visade mig hur roligt livet kan vara. Men här slutar kapitlet, nästa kommer december 2012, om vi ens finns kvar då. Då kommer jag ha besökt så många fler platset och kommer ha ännu mer att berätta för barnbarnen! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0