Julafton 2011

Mamma och pappa tyckte inte att jag skulle sova bort hela dagen, så det väckte mig runt tio tiden. Det var hårt att stiga upp vid den tiden, när man kan ligga kvar. Men ja, tradition som det är så börjar vi morgonen med paket under granen, då vi alltid ger lotter för flera hundra till varandra. Detta året gick lotterna på 500 kronor bara till oss tre, sen ytterligare 150 kronor till syrran inne i K-hamn, Vi vann sammanlagt 100 här himma, yahoo!
Och jag gav underkläder som vanligt och pappa och jag fick varsin tidning, och moder vår fick en skiva. Resten av klapparna kommer ikväll. Och frukosten dessutom, man ska ju äta allt. Mamma hade köpt rökt lax oxkså, åh jag älskar lax... ♥ hemma i Oslo är man van vid ett stekt ägg och korv till frukost. Men det var det jag fruktade när jag kom hem igen, kilona som man tappat kommer ganska fort tillbaka i lilla Kallinge ;) Men det kan det var värt.
Nu ska jag ut och gå med Hugo och mamma sen ska vi en sväng till kyrkogården. Och så ska jag leverera godsaker till Sessan också på vägen :)
GOD JUL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0