Produktiv förmiddag

Varje torsdag börjar jag klockan 14, vilket betyder att jag ofta sover lite längre. Då kan det vara svårare att somna senare på kvällen eftersom jag (för att få mina 8 timmars sömn) borde somna klockan 22, vilket är helt omöjligt!
Jag har prövat att ge mig lite sömn onsdag-torsdag natten, att vara uppe väldigt länge, ca 4, halv 5 och sen sova till 12-tiden. men det hjälper inte, dessutom ger det ingen mening.
 
Så idag testar jag något nytt (så som vanliga människor gör). Jag ställde klockan på 9, kom dock inte upp då utan sov vidare en timme. Men sen slängde jag bara in en maskin med tvätt och gav mig ut på en plågsam långpromenad. Det började bra, sen kom den piskande vinden och det hårda regnet. Inte nog med det så fick jag ett vackert skoskav under min resa. Men jag var iallafall ute en timme och vandrade på Oslos gator. Sen kom jag hem, gjorde mig lite frukost, hängde mina nytvättade kläder och dammade lite på rummet. Har till och med tid att sitta framför (amandas) dator innan jag ska pallra mig vidare till Torshov! Får se om jag lyckas somna ikväll, efter dagens avsnitt av Ylvis!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0