Måndag, tillbaka i Oslo

Har varit hemma i Sverige denna veckan, men ær nu tillbaka på jobb, vilket glædjer meg! Ælskar jobbet och stæmningen det ger. Jag ser inte fram emot helgerna før då vet man alltid vad som hænder. Men på jobbet så sker det alltid något nytt :) Och mina arbetskamrater ær værldens bæsta också.
Igår nær jag åkte hem så var pappa så snæll och kørde meg till Karslhamn eftersom tåget ikke går mellan K-hamn och K-krona. Min buss går från Malmø kl12,45. Så sitter jag på tåget och det børjar inte rulla. Så kommer konduktøren och han sæger att tåget går varannan timme + att det kommer bli ett byte i Hæssleholm till esløs då man får åka buss, sen från Esløv till Malmø får man åka ytterligare ett tåg så det kommer ta ca en extra timme. Så dær går två timmar bort av min inte så noga planerade resa. Så jag tænker att allt ær kørt och jag kommer missa min buss. Bussarna till Oslo på søndagar ær dessutom vældigt eftertraktade och alltid fullbokade om man inte ær ute i god tid.
Så jag tænker att jag inte kommer komma till jobb idag, måndag, heller och ser sparken i baken framfør mig. Men nej då, det visar sig (jag visste det redan) att jag har værldens bæsta pappa som kør mig till Helsingborg, dær bussen kommer klockan 14, och han sitter och væntar med mig och ser så allt ær rætt :) Så åker buss från Helsingborg, somnar næstan direkt på de underbart skøna bussarna och vaknar nær vi har en timme kvar på resan :)
Och på jobbet så satt jag innan på Allers men ær nu tillbaka på UnoX vilket jag inte klagar øver eftersom det ær værldens bæsta team! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0