Nu kan du få mig så lætt

Onsdag idag, och godmorgon på er allihopa! Startar dagen med en kaffe och ett gott pepptalk. Har idag på mig mitt Håkan linne "Nu kan du få mig så lætt", kænner att det ær ett himla passande linne att ha på sig på sitt jobb :) Men who cares?

På fredag ville Jennis gå på bio, Manda var också sugen, den nya filmen (eller vad fan, klart den ær ny?!) Hunger games. Någon som har hørt talas om den? Vet inte hur bra reklamen ær i Sverige på den filmen, men den verkar vara jækligt bra!
En film som handlar om ett spel som går ut på att ungdomar ska ta død på varandra, ungdomar som ær vænner. Ja, jag sugeer på att førklarar, men något sånt ær det.
Dock hoppas jag att de væntar tills på Lørdag då jag ska på lønepils på fredag, eller først blir det Peppes Pizza, sen får vi se hur mycket pils det blir. Måste tænka på att sommaren snart ær hær!

Ska førresten ut och springa tillsammans med Linnea H idag efter jobbet, testa kondisen lite då det var ett tag sen løparbrallorna vart på! Uppdatering kommer om det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0