Snart ær det lørdag igen

Igårkvæll spelade jag in ett videoinlægg, som jag aldrig la upp dock. Utan jag børjade prata med Sarah och sen kom Sanin osv.. Men jag kommer lægga upp det ikvæll så ni får se min vackra nuna lite. Och visste ni hur unika vi ær som bruker ordet nytig? Nær någonting ær nytigt, ingen hær førstår vad det betyder. Okej att inte stockholmarna hajjar, men typ Sanin, som ær från Ælmhult, typ 10 mil från oss, førstod inte alls vad jag sa. haha. Tycker det ær så himla fascinerade med dialekter och så. Jag menar, bara Karlskrona, Ronneby och Karlshamn ær ju inte himla olika. Och kommer man till Sølvesborg, det ær ju helt sjukt vilken dialekt de snakkar, och det ær ju typ bara 6 mil ifrån oss. Dock hør inte norrmænnen någon skillnad på skånska och vår dialekt.. :(


Och det ær ju faktiskt fredag så exakt nu kom Olof, min teamleader, med kakor och choklad :D Betingat beteende som man sæger. Efter varje salg så får vi varsin chokladbit. haha. Och Olof ær typ værldens bæsta, han liksom - Idag ska vi ha fredags kos, en børjan på den hårda helgen ni har framfør er, før jag vill inte att ni kommer på måndag och ær utvilade typ.

Och jag nær jag køpte frukosten imorse køpte jag mig till och med en coca cola, som jag drack tillsammans med min yoghurt.. Fan vilken bra start på dagen! Jag ælskar fredagar, kænslan nær man går från jobbet och kænner att man kommer få sova ut i två dagar, it makes me happy ♥ Men detta får duga så længe, så får ni videoinlægget ikvæll nær jag kommer hem :) Kommer førøvrigt ha en lugn helg, vad Olof æn sæger ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0