Angående taxibilar...

Efter 12 km löpning och 2,5 km gång med Hugo så är jag totalt slut i min kropp. Och jag gillar det skarpt! All cred till Linnea som faktiskt inte löpt så mycket men som pallade hela rundan :) Direkt när jag kom hem så tog jag mig en banan, drack massvis med vatten (som man ALLTID måste göra) och började laga middag (: Medans maten stod i ugnen så tog jag mig en varm skön dusch, min kalla kropp fick en chock kan jag säga :)

Nu har pappa och jag precis varit och hyrt film, och så köpte vi även lite godis. Jag är så fruktansvärt dålig! haha jag klarar aldrig mina godis mål (a) Men efter en förbränning på 900 kalorier (ca) så förtjänar jag det. Och får jag inte socker snart så somnar jag :D
Och taxibilar, alltså jag förstår mig inte på dem. Allvarligt hörrni, vill ni verkligen åka med dem, betala dyra pengar medans de sätter era liv på spel? För nu när jag körde på 70 vägen så svängde det in en taxi bil, mitt framför mig, som skulle in på E22:an. Det är mörkt och har man inte jätte bra uppsyn så skulle jag kört rakt in i taxi bilen. Och med det menar jag att jag alltid har jätte bra uppsikt, haha *skojar*, nej de borde ha lite strängare regler, deras pengar kommer säkert in ändå, eller så kan de bara sätta in mer bilar så de slipper ha så stressigt schema! End of diskution.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0