Tror att jag dras till bögar

Jag har ändå alltid varit sån som gillar lite udda saker, galna människor, eftersom jag själv är ganska knäpp. Jag har alltid haft bögar i mitt liv, men igår träffade jag den snyggaste bögen jag någonsin sett. Dock var han inte äkta, men vem har sagt att äkta är bäst? Han hade silikon i asen, opererad näsa, fyllda läppar, botox i nyllet, men ack så vacker. Började ju kvällen hos Niklas, som bor mitt över gatan. Så himla skönt att slippa gå så långt eller ta trikken för att komma fram. Linnea och jag dök upp först, och drack vin, sen ramlade bög efter bög in och snygga brudar. Olala vilken kväll.

Och alla är så härliga, kopplade både med de norska damerna och med killarna. Och Niklas är typ världens roligaste människa. Och jag tror jag glömde min mobil hos honom, hoppas den ligger där, jag som precis skaffat abonemang och allt, haha. Men kvällen för övrigt var speciell. Vi hade värdens bästa förfest, jag träffar denna killen Albin då. Han ville göra en låt med mig, haha, så söt.

OCH Linnea blir lagom dragen, när vi skulle in på London så kom vi inte in, vi var för fulla båda två, så vi drog till Elsker. Jag sa till Linnea att agera nykter, och det första hon gör är att falla pladask mitt framför vakten, haha vilka amatörer vi är! Och jag kommer inte heller in, för vakten tyckte att jag skulle gå och äta ngt innan jag gick in för att nyktra till lite. Pch jag gick fram och tillbaka och sa att jag har ätit nu. Men nej, han förstod ju att jag ljög ofc, så jag var verkligen tvungen att gå och käka någonstans. Så det gjorde jag, satt med två randomkillar, och krängde min tallrik som jag inte ens kommer ihåg vad det var för något. Jag har för mig at den ena killen var snygg iaf, haha, ja sen går jag och då får jag äntligen komma in på Elsker, ¨går en vända och går sedan ut direkt typ.

Haha så som jag kämpat! Så jag tog en taxi hem, orkade verkligen inte gå, och så hittar jag någon snubbe i trapphuset och drar med honom upp till oss. Så sitter Linnea som mår superdåligt i soffan med huvudet nere i spyspannen, och älskade snälla Dennis sitter bredvid och hjälper na. haha. Och Miranda slänger ut denna stackars kille som jag har släpat med mig, haha, och vi springer upp och ner i trapporna, inte konstigt jag har träningsverk i vaden idag.

Tillslut däckar jag i min egen säng, helt ensam och sover till tio ca. Går in till Lee, den ända som är vaken och gör honom sällskap. Sen vaknar alla och vi har nog aldrig skrattat så här mycket någonsin tror jag.

http://finest.se/albinjameson



Nu får vi se vad denna söndag har att erbjuda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0