Tillbringar kvällen tillsammans med Natha där vi nu ska röka vattenpipa

Eftersom hon också snart åker, så får man passa på att umgås med henne, eftersom hon snart åker. Hon är nog den som jag kommer sakna mest av alla här. Hon är en underbar brud som altid är så himla äkta, hon bjuder på sig själv, snackar aldrig illa om någon (det är det bästa) och man kan alltid vara sig själv och typ säga vad som helst till henne. Hon kommer nu åka tillbaka till Stockholm och sen vidare till Thailand förmodligen.
Men hon är en människa som jag absolut måste träffa igen.
Men nu har jag precis duschat, och sprutat lite nattdoft på mig. Channel is the sh*t ♥ Igår somnade jag redan runt elva, och lyckades ändå försova mig så jag inte hann duscha ;) haha, sen var jag helt slut på jobbet också. Det finns aldrig något mellanting, antingen sover man för lite, och blir trött, eller sover man för mye och blir trött.. Suck,
Och jag hatar att komma hem utan att Manda är här, jag behöver ha någon som mobbar mig och påpekar hur illa jag luktar när jag kommer hem :) Jaja, vi kommer hänga tillsammans hemma också, på soffan, framför tvn, med massa cola och ostbågar :) This is how we do it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0