Sorglig dag på kaninen

Lee har sålt alla sin elektronprylar, tvn, ps3, högtalarna. Han har sagt upp sig från jobbet där han inte längre befinner sig. Resultatet av det, vad ska han stanna i Oslo för? Han åker imorgon hem till Malmö, för att hälsa på sin mor och far innan han flyttar till Barca. Fan jag har kämpat för att hålla borta tårarna. Imorgon jobbar jag till 19, etter det kommer jag tillbringa mina sista timmar tillsammans med Lee och resten av familjen här på kaninen.
Jag kommer jobba några månader, sen stcker jag också, jag känner att Oslo finns alltid kvar, och det kanske är här jag kommer vara för resten av mitt liv. Men jag klarar verkligen inte av att hålla mig till samma ställe allt för länge. Jag kommer spara varje krona och öre, sen kommer jag förflytta mig, förmodligen till något varamare ställe.
Natha kommer sticka till Thailand inom en snar framtid och jobba. Där har jag en möjlighet att befinna mig ett tag, med jobb och billig bostad funkar det fint. Oslo har öppnat mina dörrar och jag har så mycket mer möjligheter. Om ni någon gång funderar på att flytta, ni vill pröva på ngt nytt, tveka inte. Utan stick bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0