Fredag morgon

Godmorgon! Hade jag kunnat se ut så hade jag säkert skrivit; Vilken underbar dag det verkar bli idag! Men för en gångs skull när jag vaknade så var det faktiskt inte minusgrader i rummet :) Så det gick ändå ganska bra tt stiga ur sängen. Och det var lite mysigt att stiga upp samtidigt som de andra gör det, så man hinner träffa de innan de tar bussen till jobbet :)
Men nu sitter jag här i köket alene, och jag har glömt bort hur gott det är med frukost! Det var längesen jag steg upp på morgonen och tryckte i mig något att äta innan jag sticker iväg. Det var nog senast på skolans tid :s Vilket är typ 1 1/2 år sen nu. Åldersnojja here I come! Åh skjut mig.
Men idag, då är det julebord :D Åh det ska bli skitkul, och det är trerätters middag, och gratis dricka. Jag kommer vara i himmelen. Och det ska bli kul att se vad alla gör när de får i sig akohol, alla på jobbet brukar gå ut varje lön men sist jag var med där visste jag ju knappt vilka alla var. Nu har jag bli bättre koll och ska hålla utkik efter  skandaler ;) haha nej men det kommer bli superroligt!
Här är klinngen som jag ska bruke! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0