En bloggfri dag

Gårdagen var fullt upp, all the way. Kommer hem klockan 9, och sötmamma möter mig och Linnea gråtandes på stationen. Sen pyser vi hem, äter lite frukost. Sen en runda i kallinge med pappa oh HUgo. Då går vi inom farmor och farfar en stund, sen vidare bort till Emil, Linneas brorsa, sen vidare till Mannis, Linneas farsa. Sen chillar jag en stund.
Vidare in till Karlskrona med pappa till lasarettet, och sen en runda på stan i kna. Och sen hem till Sarah som jag också hinner med en liten stund. Vi sticker ner på stan, sätter och på andra våningen och dricker chai tillsammans med Sessan och hennes syrra Malin. Trevlig fika stund detdära. Och sedan går Sarah och jag går på stan tillsammans med sessan ocg Malin. Sen kommer Manda också, så går med henne. Har inte träffat henne på tre dagar, fatta ni hur det känns!?!? haha. Ja sen träffar jag ju massa folk på staon såklart. Upp och hälsa på min syster som jobbar.
Sen när klockan är 9 åker jag hem med syrran och dan, vi gör oss iordning och sedan åker till kusin Mattias där vi fixade farmors och farars julklapp. Vi ska göra ett kollage med massa bilder på oss. Jag kan skriva det här eftersom jag vet att dom inte har internet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0