Efter mycket om och men

Så blir det nu nyårsfirande hos Linnea och Marcus. Vi ska äta tre-rätters och Marcus ska stå för matlagningen :) Enligt Linnea så är han en superbra kock! ;) Så vi får hoppas på hennes omdömme då. Vi ska vara där klockan sju ikväll, och jag har precis vaknat. Blev sent som vanligt igår, slocknade nog runt halv fem tiden tror jag. Men det var ju dagen innan nyår, så vi var tvugna att ha lite förfest :)
Först sa Sorosh till oss att han skulle komma upp och dricka med oss, och han hade tre vänner med sig från Sverige. Och runt halv 8 tiden sa de att de kommer snart. Så loggade han ut från facebook så jag såg att han var "på väg". Men klockan blir nästan tio innan de bestämmer sig för att dyka upp, och då har Miranda och jag ändrat inställning och bestämt oss för att byta om till pyjamas och titta på film istället och äta chips och ostbågar :)
Ja, så när de kommer blir det bara att byta om igen och fortsätta där vi slutade. Som det kan bli ibland. Vinet som jag ahde med mig från Sverige är nu slut och jag fick reda på igår att vinmonopolet har stängt idag, haha. Så du kan vara lugn pappa, ikväll blir det bara lite lagom med champagne (:

Så planerna för kvällen kommer vara,
- Äta god mat och ha trevligt med fina människor
- Titta på raketer nere vid hamnen
- Gå ut och dansa tills de stänger tidigt på morgonen
- Efterfesta till klockan 7.
Och klänningen som jag ska ha på mig, det är faktiskt samma som förra året. En silverfärgad enkel sidenklänning (: Bild kommer kanske ^^
Ha en bra början på 2012!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0