Att jag blir facerapad ær væl en femma, men nu børjar de med bloggen också?

Hmm, Jag kan væl inte sæga att det ær något fel med manboobs, skulle jag vart man så skulle jag sjælv haft det. Men kanske inte så grovt som på bilden hær under :) Eller?

Jaja, om en vecka vid denna tiden, då sitter jag nog hemma i soffan, och dricker massa gløgg med min familj, och værldens bæsta Hugo! Jag ønskar att jag kunde ta med hela kaninen hem så att ni skulle få træffa dem, eller kanske inte alla. Dennis skulle jag vilja ha med mig, och Lee, han hade jag absolut velat skulle træffa mamma och pappa. Jag tror att Sohrab skulle gå hem hos morsan riktigt ordentligt, och han skulle komma bra øverens med pappa också såklart. Någon som dom hade ælskat hade varit Natha, hon ær sig sjælv hela tiden och bjuder på sig sjælv. Sån underbar mænniska.

Efter jul kommer ingenting vara sig likt, nær vi kommer tillbaka innan nytt år så kommer halva kaninen vara borta, usch jag vill inte tænka på det.

Och ikvæll, hur blir det, jag har førsøkt få kontakt med Niklas nu hur længe som helst, kanske om vi ska ta det imorgon istællet, før jag ær seg just nu. Det ær det bæsta med storstaden, man kan komma på runt tolv tiden ifall man vill ut eller inte, ingenting ær bråskande. Sen håller man dock på till sex på morgonen, haha. Och på svenska føreningen, dær ær det alltid några vakna. Så folk øverallt, vart man æn ser. Love it

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0