Hemma från Stockholm

Och inga bilder tagna! Eller några där Emil står med en yxa och hugger ner en vägg :D Men de bilderna kan man lika gärna vara utan ;) Men vi var där uppe vid nio tiden ungefär. Med vår Gps är det så jäkla lätt att hitta. Så otroligt smidigt. Men sen steg vi upp tidigt på morgonen och började jobba med köket, det var ju därför vi åkte upp :) En hel renovering och det blev så himla snyggt!
Lars och Jonnas lägenhet var så otroligt skön, det var verkligen back to the estet times ;D Massa Lp skivor, en liten atelje, kryddväxter i fönstrena, massvis med böcker överallt och massa söta plåtburkar med fina mönster. De bodde ungefär 20 minuter med tunnelbana utanför stan. Så nu har jag åkt tunnelbana för första gången i mitt liv ;) Jonna skulle ta med mig in till stan för hon visste hur gärna jag ville och jag vågade ju inte åka själv, man har aldrig gjort det innan så då är det lite läskigt ju? Men hon kunde inte stanna med mig inne i stan så jag gick där själv. Helt själv i stora Stockholm. Och det var så skönt, ingen tid att passa, kunde gå in i vilken butik man ville och stanna där så länge man ville. Jag gick nog runt och log genom hela Drottninggatan ;)




Men nog om Stockholm, nu kom Malin och vi ska titta på Mulan på vår nya teve ;) haha det är grejer de.

Kommentarer
Postat av: Emeli

ja verkligen :P hmm på lördag vet jag inte än.. peo kommer ner t mig på fredag, men vet inte om han åker hem lördagkvällen.. hurså? =)

2010-11-15 @ 14:17:04
URL: http://emeliiversen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0